PS4 hra Horizon - Forbidden West

PS4 hra Horizon - Forbidden West
 
Part Nr.

PS719718093

Kód zboží

1628296

Výrobce
Sony
EAN

711719718093

Záruka
24 Měsíců

Horizon Forbidden West, PlayStation 4 Horizon Forbidden West je pokracování úspešné akcní adventury Horizon Zero Dawn. Vžijte se znovu do kuže lovkyne Aloy, vydejte se prozkoumat vzdálené kraje, bojujte s vetšími a úchvatnejšími stroji a seznamte se s nov

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
960 Kč
Vaše cena bez DPH
793 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Horizon Forbidden West, PlayStation 4
    Horizon Forbidden West je pokracování úspešné akcní adventury Horizon Zero Dawn. Vžijte se znovu do kuže lovkyne Aloy, vydejte se prozkoumat vzdálené kraje, bojujte s vetšími a úchvatnejšími stroji a seznamte se s novými spojenci, kterí vám pomohou zachránit Zemi pred katastrofou.

    Odhalte odkaz prastaré minulosti
    Je na Aloy, aby odkryla tajemství ukrytá za temito hrozbami a obnovila porádek a rovnováhu sveta. Behem své nárocné výpravy se bude muset setkat se starými známými, tvorit aliance se vzájemne zneprátelenými novými frakcemi a spolecne s nimi odhalit odkaz prastaré minulosti – to vše, zatímco se snaží zustat vždy ve strehu pred zdánlive neporazitelným neprítelem.

    Klícové vlastnosti:
    Pokracování hráci i kritiky ocenované akcní adventury Horizon Zero Dawn
    Vydejte se do rozsáhlých a detailne zpracovaných oblastí Ameriky vzdálené budoucnosti
    Bojujte proti smrtícím mechanickým strojum i neprátelským kmenum, získávejte spojence a odhalte tajemství, které hrozí zahubit zbytky lidské civilizace
    Využívejte rozsáhlého arzenálu zbraní, vybavení a pastí a získejte taktickou výhodu nad neprítelem
    To vše v grafickém zpracování nové generace


    Pripojte se k lovkyni Aloy, která se vydává zažít krásy i nebezpecí nádherné pustiny Forbidden West, jež se nachází na území dnešní Ameriky. Bojujte proti mechanickým zvíratum, získávejte cenné spojence a odhalte tajuplnou hrozbu, která hrozí zahubit lidstvo jednou provždy.

    Zpet v kuži lovkyne
    V Horizon Forbidden West se opet vžijete do kuže lovkyne Aloy, jež se z mladé dívenky v minulém díle stala zkušenou lovkyní mechanizovaných dinosauru i clenu neprátelských kmenu, získala spoustu zkušeností a objevila tajemství padlého sveta. Nyní se k Aloy pripojíte znovu, když se vydává na dobrodružství do nádherné, ale zároven nebezpecné pustiny Forbidden West, v níž se bude muset vyporádat s tajuplnou hrozbou.

    Prozkoumejte rozsáhlý otevrený svet
    Objevte nádherná sluncem zalitá prostredí, ale i místa, která jsou plná nebezpecí. Propátrejte daleké západní zeme Ameriky, poznejte nové pozoruhodné postavy, popasujte se s nepráteli a obdivujte se bohatým kulturám, které se v budoucím svete stiženém katastrofou snaží nastolit nový zpusob života v souladu s prírodou.

    Celte novým nebezpecím
    Zapojte se do bitev proti obrovským smrtícím strojum i lidským neprátelum a využijte rozsáhlého arzenálu zbraní, vybavení a pastí vyrobených z dílu, které pri svém putování najdete. Obcas bude potreba použít i taktické uvažování, když se proti vám postaví hned nekolik druhu neprátel naráz.

    Zachrante, co se dá
    Krajina kdysi hrdé Ameriky umírá. Roztroušené zbytky lidstva se snaží za každou cenu udržet navzdory divokým bourím a nezastavitelným pohromám, zatímco kolem jejich osad obchází hruzné nové stroje. Životu na Zemi hrozí další vyhubení a Aloy bude muset zjistit proc, pokud chce zachránit, co se dá

    Zpracování, které vás uchvátí
    Již Horizon Zero Dawn bylo grafickým skvostem a pokracování jde v tomto smeru ješte dál. Rozlehlá detailne zpracovaná krajina, ruiny starých staveb naší civilizace a fascinující mechanická zvírata, která si žijí vlastním životem a v prípade ohrožení chrání své teritorium. Vkrocte do barevného sveta plného dechberoucích scenérií, vydejte se pod vodní hladinu s dýchacím prístrojem ci preskákejte pres útesy a jiné prekážky dál za svým cílem.

    Pripoj se k Aloy, která se vydává do nádherné, ale zároven nebezpecné pustiny Forbidden West, v níž se skrývá tajuplná hrozba.

    Vrat se do postapokalyptického sveta daleké budoucnosti hry Horizon a prozkoumej vzdálené kraje, bojuj s vetšími a úchvatnejšími stroji a seznam se s novými kmeny.

    Krajina umírá Roztroušené zbytky lidstva pustoší divoké boure a nezastavitelné pohromy, zatímco se kolem jejich osad plíží hruzné nové stroje. Život na Zemi smeruje k dalšímu vyhubení a nikdo neví proc.

    Ted je na Aloy, aby odkryla tajemství ukrytá za temito hrozbami a obnovila porádek a rovnováhu sveta. Behem své nárocné výpravy se bude muset setkat se starými známými, tvorit aliance se vzájemne bojujícími novými frakcemi a odhalit odkaz prastaré minulosti – a zároven zustat vždy o krok vepredu pred zdánlive neporazitelným neprítelem.

    Klícové prvky Velkolepé akcní RPG dobrodružství.

    Odvaž se vstoupit do rozlehlého otevreného sveta. Objev daleké kraje, nové neprátele, bohaté kultury a pozoruhodné postavy.

    Horizon Forbidden West – Úvodní snímek obrazovky Velkolepá pustina Prozkoumej bujné lesy, propadlá mesta i impozantní pohorí Ameriky daleké budoucnosti.

    Postav se novým nebezpecím Zapoj se do strategických bitev proti obrovským strojum i lidským neprátelum a využívej zbrane, vybavení a pasti vyrobené z nalezených dílu.

    Horizon Forbidden West – Snímek obrazovky Odhal znepokojivá tajemství Odhal tajemství bezprostredního kolapsu Zeme a odemkni skrytou kapitolu dávné minulosti… která Aloy jednou provždy zmení.

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA