PS4 - Wolfenstein Alt History Collection

PS4 - Wolfenstein Alt History Collection
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

5055856427889

Kód zboží

1673151

Výrobce
Take 2
EAN

5055856427889

Záruka
24 Měsíců

The Wolfenstein: Alt History Collection zve hráče na epické dobrodružství skrz ponurou alternativní historii, kdy nacisté dosáhli svého cíle světové nadvlády. Prostřílejte si svou cestu řadami nacistů ve čtyřech uznávan

    Popis a parametry

    Popis produktu

    The Wolfenstein: Alt History Collection zve hráče na epické dobrodružství skrz ponurou alternativní historii, kdy nacisté dosáhli svého cíle světové nadvlády. Prostřílejte si svou cestu řadami nacistů ve čtyřech uznávaných hrách série Wolfenstein. Edice Wolfenstein Alt History obsahuje: • Wolfenstein: The New Order • Wolfenstein: The Old Blood • Wolfenstein II: The New Colossus • Wolfenstein: Youngblood S touto sérií se vydáte na cestu obsahující více než tři desetiletí akčních nacistických vraždění a nezapomenutelných postav. Od války zničené Evropy ve 40. letech 20. století, přes Ameriku okupovanou v 60. letech, až po fašisticky zamořené ulice 80. let v Paříži. Připravte se na zabíjení nacistů a ničení jejich válečných strojů v této singleplayer FPS legendě.

    Poznámka výrobce:

    Take-Two Interactive Software, Inc., známá také jako Take-Two, je americká herní společnost se sídlem v New Yorku. Byla založena v roce 1993 a je jednou z předních herních společností na světě.

    Take-Two se specializuje na vývoj, vydávání a distribuci počítačových her. Společnost je známá pro své tituly, které bývají často charakteristické svojí originalitou a inovativním přístupem. Mezi jejich nejznámější herní série patří Grand Theft Auto (GTA), Red Dead Redemption, BioShock, NBA 2K a Max Payne.

    Grand Theft Auto je bezpochyby nejúspěšnější sérií od Take-Two. Tato sandboxová akční hra se stala fenoménem a získala si obrovskou popularitu po celém světě díky svému otevřenému světu, svobodě výběru a zaujímavému příběhu.

    Take-Two také spolupracuje s mnoha talentovanými herními vývojáři po celém světě a často podporuje a financuje nezávislé hry s originálními koncepty.

    Společnost se také angažuje v oblasti online her a mikrotransakcí, což někdy vzbuzuje kontroverze a kritiku ze strany hráčů.

    Stránky výrobce:

    http://www.take2games.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA