PS5 hra Arcade Game Zone

PS5 hra Arcade Game Zone
 
Part Nr.

3700664531335

Kód zboží

1713855

Výrobce
Ostatní
EAN

3700664531335

Záruka
24 Měsíců

Nech se zlákat vábením desítek zářících obrazovek a poznej atmosféru zlatých časů arkádových heren. S pomocí věrných reprodukcí slavných retro her, které utvářely videoherní historii, ti Arcade Game Zone umožň

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
645 Kč
Vaše cena bez DPH
533 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nech se zlákat vábením desítek zářících obrazovek a poznej atmosféru zlatých časů arkádových heren. S pomocí věrných reprodukcí slavných retro her, které utvářely videoherní historii, ti Arcade Game Zone umožňuje připomenout si jedinečné kouzlo klasických arkádových automatů.

    Vydej se na cestu zpět v čase do věrně zpracovaného prostředí arkádových heren z 80. a 90. let minulého století. Nezáleží přitom na tom, jestli patříš k zarytým fanouškům retro hraní, nebo jestli arkádové hry právě objevuješ, Arcade Game Zone je navržena tak, aby poskytla napínavý a přístupný herní zážitek hráčům každého věku a všech úrovní zkušeností.


    Arkádová herna
    V téhle hře se nemusíš obávat temných zákoutí skromně osvětlených místností ani toho, kolik mincí spolyká tvůj oblíbený arkádový automat. Stačí jen vzít do ruky ovladač a bavit se, kdykoliv se ti zachce.


    Hry s přáteli
    A až si budeš chtít protáhnout tělo, vyzvi své přátele v klasických společenských hrách prověřených generacemi hráčů. Ať už půjde o adrenalinový souboj ve stolním fotbálku, nebo nervy drásající hru v šipkách, s Arcade Game Zone tě čeká jedinečný zážitek pro více hráčů plný smíchu a zdravé soutěživosti jako ve skutečném zábavním centru!


    Herní obsah

    • Jedinečná virtuální herna na konzolích: Vyzkoušej celkem čtyřicet rozmanitých miniher – třicet retro her na arkádových automatech a deset společenských her pro více hráčů.
    • Připomeň si kouzlo arkádových automatů a ovládni žebříčky nejlepších výsledků.
    • Vyzvi své přátele ve společenských hrách: Pusť se do hraní šipek, stolního fotbálku, kulečníku nebo třeba bowlingu sám nebo až ve čtyřech hráčích lokálně s rodinou a přáteli.
    • Přístupný zážitek pro každého: Vstup do věrně zpracovaného virtuálního prostředí kombinujícího arkádovou hernu se zábavním centrem a užij si nečekaný herní zážitek.
    • Vydej se z pohodlí domova na nezapomenutelné dobrodružství nacházející se na křižovatce herní minulosti a současnosti!


    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA