PS5 hra Fresh Start

PS5 hra Fresh Start
 
Part Nr.

5060264378920

Kód zboží

1716994

Výrobce
Ostatní
EAN

5060264378920

Záruka
24 Měsíců

Vítejte ve světě, který potřebuje vaši pomoc! Fresh Start je odpočinková hra pro jednoho hráče, ve které se vydáváte na důležitou misi s cílem vyčistit svět a navrátit přírodě její někdejší svěžest a barevnost.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
587 Kč
Vaše cena bez DPH
485 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Vítejte ve světě, který potřebuje vaši pomoc!

    Fresh Start je odpočinková hra pro jednoho hráče, ve které se vydáváte na důležitou misi s cílem vyčistit svět a navrátit přírodě její někdejší svěžest a barevnost. Pomáhejte zvířatům, řešte hádanky, pečujte o rostliny a sledujte, jak se vám přímo před očima mění svět k lepšímu.

    • Zachraňte přírodu kolem sebe: Do rukou se vám dostává úžasný nástroj – kombinace vysavače a zahradní hadice! Cestujte s ním po světě a smývejte s jeho pomocí z povrchu země hromady bláta a špíny. Všechny vysáté a nasbírané odpadky pak zrecyklujte a proměňte v cenné body zkušeností.
    • Rozvíjejte svoje dovednosti: Utrácejte body zkušeností získané při úklidu světa za všemožná vylepšení v obchodě s dovednostmi a využijte svoje těžce nabyté zkušenosti k tomu, abyste zvýšili efektivitu své práce.
    • Zalévejte uschlé rostliny a navracejte jim krásu: Přiveďte suché a odumřelé rostliny zpět k životu blahodárnou silou vody. Postříkejte ty, které právě vyrašily, a pomozte jim rozkvést v plné síle! Nezapomeňte ale, že nejen rostliny potřebují vodu, aby se probudily k životu.
    • Pomáhejte ostatním a navazujte přátelství: Při cestování po světě potkáte celou řadu roztomilých a jedinečných tvorů v nouzi. Zužitkujte svoje dovednosti, vraťte jim do života pohodu a štěstí a získejte si tak jejich vděčnost a přátelství.
    • Pátrejte po tajemných předmětech a řešte hádanky: Nebudete to ale mít tak jednoduché, jak si možná myslíte! Kromě úklidu světa na vás na každém místě, na které vás vaše cesta zavede, budou čekat i další rozmanité úkoly – najděte části hádanek a kousky mechanismů ukryté po mapách a opravte svoje poškozená vozidla, sežeňte dávkovače krmiva a nasyťte hladovějící zvířata nebo objevujte svatyně, tábořiště a další místa!


    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA