PS5 hra GhostWire: Tokyo

PS5 hra GhostWire: Tokyo
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

5055856430056

Kód zboží

1642436

Výrobce
Bethesda
EAN

5055856430056

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 25:03.2022 Překrásné Tokio plné nadpřirozených sil Nechej se uchvátit jedinečným ztvárněním Tokia sužovaného nadpřirozenými silami. Zavítej do ultramoderních částí města i tradičních starodáv

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 25:03.2022 Překrásné Tokio plné nadpřirozených sil Nechej se uchvátit jedinečným ztvárněním Tokia sužovaného nadpřirozenými silami. Zavítej do ultramoderních částí města i tradičních starodávných chrámů. Procházej úzkými uličkami a objevuj krásy skrytých zákoutí, ve kterých se to jen hemží pomstychtivými přízraky Yokai. Navštiv ikonická místa, jako jsou křižovatka ve čtvrti Šibuja nebo Tokijská věž, na kterých se po zmizení místní populace zastavil čas. Vydej se do démonického podsvětí a zachraň svou rodinu. Dosud nepoznaný zážitek Nechej se unést deštivým Tokiem propracovaným do nejmenších detailů. Jedinečnou scenérii dokreslují technologie sledování paprsků a 3D AudioTech nové generace, jež nabízí konzole PlayStation®5. Zažij sílu svých nadpřirozených schopností na vlastní kůži díky unikátní haptické odezvě a adaptivním spouštím naprogramovaným pro každou bojovou dovednost a akci ve hře. Ničivé živelní schopnosti Využívej svůj arzenál živelních sil a dovedností k boji s přízračnou hrozbou a nezapomeň je během své cesty vylepšovat. Vystoupej za pomoci svých nadpřirozených schopností až do nejvyšších míst Tokia, brázdi ulice, objevuj nové úkoly a získej převahu nad nepřáteli.

    Poznámka výrobce:

    Bethesda je herní společností založená v roce 1986. Sídlo společnosti se nachází v Rockville, Maryland, USA. Bethesda je známá svými hrami na hrdiny, akčními adventurami a otevřeným světem.

    Jednou z nejpopulárnějších herních sérií od Bethesdy je série The Elder Scrolls, která zahrnuje hry jako Skyrim a Oblivion. Tyto hry jsou známé svým rozlehlým světem a hlubokým příběhem. Bethesda také stojí za vývojem a vydáváním série Fallout, která se odehrává v postapokalyptickém světě.

    Společnost také spolupracuje s jinými herními vývojáři, jako je id Software, který je známý sérií Doom a Quake. Bethesda je rovněž vlastníkem vydavatelství ZeniMax Media, které se specializuje na herní software.

    Bethesda byla oceněna mnoha herními cenami a její hry patří mezi nejprodávanější na trhu. Společnost je také známá pro své jedinečné herní postupy a přístupy, které často poskytují hráčům možnost volby a svobody ve světě hry.

    V roce 2020 společnost Bethesda oznámila, že se spojí s herní společností Microsoft, což představuje velkou změnu v herním průmyslu. Tento krok by měl přinést nové možnosti a projekty pro Bethesda a její fanoušky.

    Stránky výrobce:

    https://bethesda.net

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA