PS5 hra Lego Star Wars: The Skywalker Saga

PS5 hra Lego Star Wars: The Skywalker Saga
 

-9%

Part Nr.

5051890322630

Kód zboží

1610653

Výrobce
Warner Bros
EAN

5051890322630

Záruka
24 Měsíců

V LEGO® Star WarsTM: The Skywalker Saga je galaxie Tvá. Tato zcela nová hra pro konzole umožní hráčům znovu prožít nezapomenutelné momenty a nonstop akci ze všech 9 filmů v rámci legendární Skywalker ságy, a to včetně to

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
460 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
419 Kč
Vaše cena bez DPH
346 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    V LEGO® Star WarsTM: The Skywalker Saga je galaxie Tvá. Tato zcela nová hra pro konzole umožní hráčům znovu prožít nezapomenutelné momenty a nonstop akci ze všech 9 filmů v rámci legendární Skywalker ságy, a to včetně tolik typického humoru známého z oblíbených LEGO her. Hra přenese hráče do rozsáhlého světa Star Wars a umožní převzít kontrolu nad stovkami postav, lodí a vozidel a nabídne tak možnost utvářet si svou vlastní cestu napříč galaxií. Klíčové prvky: *Objevujte Ságu v libovolné posloupnosti - Hráči budou mít okamžitou možnost vstoupit do kteréhokoliv z 9 filmů Star Wars a je jen na nich, kam půjdou a jaký zvolí postup hrou. *Typický humor známý z her LEGO - Užijte si všechny nezapomenutelné momenty z filmové ságy okořeněné zábavným LEGO humorem. *Převezměte roli ikonických hrdinů a padouchů - Hra nabídne stovky hratelných postav napříč galaxií z každé éry. Hráči mohou hrát například jako Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 a mnoho dalších hrdinů, nebo mohou přestoupit na stranu temna a zahrát si jako Darth Vader, Emperor Palpatine, Kylo Ren, a mnohem více. *Objevujte legendární lokace - Hráči mohou navštívit legendární lokace známé z filmů Star Wars, jako je poušť Geonosis, bažiny Dagobah nebo sněžné pláně základny Starkiller Base. Budou mít možnost cestovat vesmírem a později se vrátit na jakoukoliv planetu. *Vždy pro celou rodinu - Hra LEGO® Star WarsTM: The Skywalker Saga nabídne zábavu pro všechny děti bez rozdílu věku a nudit se u ní nebudou ani dospělí.

    Poznámka výrobce:

    Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) je herní divize amerického mediálního konglomerátu Warner Bros. Entertainment Inc. Společnost působí v oblasti vývoje, vydávání a distribuce videoher pro různé platformy, včetně konzolí, počítačů a mobilních zařízení.

    WBIE byla založena v roce 2004 a sídlí v Burbanku, Kalifornie. Společnost se specializuje na vývoj her založených na populárních franšízách, jako jsou Batman, Middle-earth, Mortal Kombat, LEGO, Harry Potter a mnoho dalších.

    Mezi nejznámější hry vydané společností patří například Batman: Arkham séria, Middle-earth: Shadow of Mordor, Mortal Kombat X, Injustice: Gods Among Us, LEGO hry (např. LEGO Batman, LEGO Marvel Super Heroes) a také hry založené na sérii Harry Potter.

    Warner Bros. Interactive Entertainment spolupracuje s renomovanými herními studii a vydavateli po celém světě, včetně Rocksteady Studios, Monolith Productions, NetherRealm Studios, Traveller's Tales, TT Games, Avalanche Software a mnoha dalších.

    Společnost také aktivně podporuje prodej a distribuci fyzických kopií her, ale zároveň se zaměřuje na digitální distribuci a online služby, jako je například Warner Bros. Games Vault, kde jsou dostupné digitální edice vybraných her.

    Stránky výrobce:

    https://warnerbrosgames.com

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA