PS5 hra Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition

PS5 hra Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

5061005780002

Kód zboží

1685069

Výrobce
Warner Bros
EAN

5061005780002

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 07.04.2023 Ke hraní je vyžadována souprava PlayStation VR2 Jako opravář droidů, který ztroskotal na Batuu, se vydej na mise do divočiny Batuu, postav se Guavianskému

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 07.04.2023 Ke hraní je vyžadována souprava PlayStation VR2 Jako opravář droidů, který ztroskotal na Batuu, se vydej na mise do divočiny Batuu, postav se Guavianskému gangu smrti, infiltruj zařízení Prvního řádu a cestuj do jiných epoch galaxie ve svém vlastním nezapomenutelném příběhu Star Wars. Dobrodružství pokračuje v kantýně odemčením tří legendárních Seezelslakových příběhů. Splněním jeho speciálních misí se dostanete do jiných epoch a dokonce i na jiné planety v galaxii: stanete se Jediem v "Chrámu temnoty", budete trénovat se svým padawanem v "Posvátné zahradě" nebo dokonce převezmete odměnu jako nájemný vrah droid IG-88 v "Odměně za Boggse Triffa". Hra Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition vám umožní stát se hrdinou vlastního napínavého dobrodružství a umožní vám hrát si podle svého s různými úrovněmi obtížnosti, bojovými zbraněmi a v rámci strhujících příběhů, které ukazují, jak činy jednoho člověka mohou změnit galaxii.

    Poznámka výrobce:

    Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) je herní divize amerického mediálního konglomerátu Warner Bros. Entertainment Inc. Společnost působí v oblasti vývoje, vydávání a distribuce videoher pro různé platformy, včetně konzolí, počítačů a mobilních zařízení.

    WBIE byla založena v roce 2004 a sídlí v Burbanku, Kalifornie. Společnost se specializuje na vývoj her založených na populárních franšízách, jako jsou Batman, Middle-earth, Mortal Kombat, LEGO, Harry Potter a mnoho dalších.

    Mezi nejznámější hry vydané společností patří například Batman: Arkham séria, Middle-earth: Shadow of Mordor, Mortal Kombat X, Injustice: Gods Among Us, LEGO hry (např. LEGO Batman, LEGO Marvel Super Heroes) a také hry založené na sérii Harry Potter.

    Warner Bros. Interactive Entertainment spolupracuje s renomovanými herními studii a vydavateli po celém světě, včetně Rocksteady Studios, Monolith Productions, NetherRealm Studios, Traveller's Tales, TT Games, Avalanche Software a mnoha dalších.

    Společnost také aktivně podporuje prodej a distribuci fyzických kopií her, ale zároveň se zaměřuje na digitální distribuci a online služby, jako je například Warner Bros. Games Vault, kde jsou dostupné digitální edice vybraných her.

    Stránky výrobce:

    https://warnerbrosgames.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA