PS5 hra Trepang2

PS5 hra Trepang2
 
Part Nr.

5056208822666

Kód zboží

1706673

Výrobce
Ostatní
EAN

5056208822666

Záruka
24 Měsíců

Staňte se největším drsňákem ze všech ve hře Trepang2 – v krvavé, akcí nabité střílečce z vlastního pohledu, zasazené do vzdálené budoucnosti. Uhýbejte střelám nepřátel, udělejte jim peklo ze života a zanechte za sebo

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
587 Kč
Vaše cena bez DPH
485 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Staňte se největším drsňákem ze všech ve hře Trepang2 – v krvavé, akcí nabité střílečce z vlastního pohledu, zasazené do vzdálené budoucnosti. Uhýbejte střelám nepřátel, udělejte jim peklo ze života a zanechte za sebou v této drsné a frenetické střílečce spoušť nebývalého rozsahu.

    • Proměňte se v největšího drsňáka: Ujměte se role uprchlého vojáka, který si ze svého předchozího života nepamatuje vůbec nic, zato je obdařen nadpřirozenými schopnostmi. Jediné, na co dokážete myslet, je pomsta, a abyste dostali, po čem toužíte, nezastavíte se před ničím. Zasazujte smrtící údery, pližte se ve stínech, palte z ničivých zbraní a dejte padouchům ochutnat jejich vlastní medicínu.

    • Výbušná příběhová kampaň pro jednoho hráče: Tajemná skupina vás vysvobodila z útrob přísně střeženého a ještě přísněji utajovaného zařízení. Vaše vzpomínky jsou ty tam, vaše bojové schopnosti naopak dalece přesahují přirozené hranice lidských možností. Bojujte proti svým bývalým věznitelům, odhalte pravdu a čelte hrozbě ještě smrtelnější než vy sami.

    • Superschopnosti nové úrovně: Ovládněte svou nadlidskou sílu a rychlost a zdecimujte vlny těžce vyzbrojených žoldáků. Zpomalte čas a vyhněte se rychle letícím střelám nebo použijte maskování, staňte se neviditelnými a zlomte nepřátelům vaz, když to budou nejméně čekat.

    • Brutální souboje na dálku i na blízko: Vrhněte se naplno do rychlých přestřelek s protivníky nebo se jim postavte tváří v tvář v soubojích na blízko. Rozdávejte rány, kopejte, sklouzávejte se a předvádějte drsná komba, kterými semelete své nepřátele.


    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA