QCY T16/Stereo/BT/Bezdrát/Bílá

QCY T16/Stereo/BT/Bezdrát/Bílá
 

-7%

Part Nr.

T16 white

Kód zboží

1672979

Výrobce
Xiaomi
EAN

6957141406984

Záruka
24 Měsíců

QCY T16 - Bezdrátová sluchátka s dynamickým zvukem, dobíjecím boxem, Bluetooth 5.2. Hard-core technologie! Qualcomm Bluetooth v5.2. čipová sada Ve srovnání s čipem Bluetooth v5.0 nejnovější v5,2. přenáší signály rychlej

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
572 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
532 Kč
Vaše cena bez DPH
440 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    QCY T16 - Bezdrátová sluchátka s dynamickým zvukem, dobíjecím boxem, Bluetooth 5.2. Hard-core technologie! Qualcomm Bluetooth v5.2. čipová sada Ve srovnání s čipem Bluetooth v5.0 nejnovější v5,2. přenáší signály rychleji. T 16 je vybaven aptX Adaptive a podporuje technologii Low Latency. Můžete si tak vychutnat kvalitní zvuk se super nízkým zpožděním. Integrovaná čipová sada Qualcomm Bluetooth 5.2; 22 hodin výdrže baterie; Adaptivní dynamický zvuk AptX; Ultra nízká latence pro hráče; Podpora technologie rychlého nabíjení. 7,2 mm měnič - pohlcující zvuk Rychlé nabíjení Čtyři mikrofony a CVC Ultra dlouhá výdrž baterie - 22 hodin Vyskakovací okno – okno chytrého párování QCY APP Odemkněte další funkce AptX Adaptive Dynamic Sound Adaptivní audio kodek AptX Power od Quatcomm dokáže upravit zvuk podle zdroje zvuku tak, aby poskytoval lepší výkon. Ve srovnání s SBC/AAC může tato nová technologie odhalit více zvukových detailů. Ultra nízká latence pro hráče T16, vybavený Bluetooth 5.2 a AptX Adaptive, může hráčům i fanouškům dramat poskytnout ultra nízkou latenci. Díky stabilnímu připojení a dynamickému nastavení mohou nová sluchátka odhalit každý detail ve hře i dramatu. Mobilní hra - najděte svého nepřítele pomocí výstřelu Stereaming - Výkon synchronizace rtů Zpěv - Zpěv a hudba jsou součástí stejné skladby Technologie rychlého nabíjení Dochází vám baterie? relaxujte! Stačí vložit sluchátka zpět do pouzdra a dát si čas na šálek čaje, abyste je mohli znovu připravit. 10 minut nabíjení = 1 hodina přehrávání Hudba se nikdy nezastaví 22 hodin výdrže baterie* jedno dobití nabízí 5,5 hodiny přehrávání, zatímco nabíjecí pouzdro prodlouží na 22 hodin. *Předpokládá se, že jedna stopa trvá 4 minuty. Všechna výše uvedená data jsou měřena Hele Electronic Lab na specif. objem, ale praktické údaje se mohou v různých situacích lišit. 5 280 krátkých videí 330 hudebních skladeb 11 filmů Citlivé dotykové ovládání Už žádné fyzické tlačítko, které musíte silně mačkat, naše citlivé dotykové ovládání umožňuje lehkým klepnutím dosáhnout více funkcí. Ovládání volání/hlasu Hlasový asistent – Trojité dotykové levé sluchátko Přijmout/ukončit hovor – Dvojitý dotyk Ignorovat hovor – dotýkejte se po dobu 1,5 s Hudba/hraní Pozastavení/obnovení přehrávání - Dvojitý dotyk Přeskočit skladbu vpřed/vzad - Dotýkejte se pravého/levého sluchátka po dobu 1,5 s herní režim – Trojité dotykové pravé sluchátko Funkce APP Přizpůsobitelné ovládání EQ Herní režim Režim spánku TECHNICKÁ SPECIFIKACE Název produktu: QCY T16 Verze Bluetooth: 5.2 Dostupný systém: iOS/Android Provozní dosah: 10m Výdrž baterie: 4 hodiny volání, 5,5 hodiny přehrávání Kapacita baterie (pouzdro): 380 mAh Bluetooth profily: HFP/A2DP/AVRCP Dobíjení z pouzdra: 3h (pro obě sluchátka) Nabíjecí port: Type-C Pozn. Pro nejlepší kompatibilitu doporučujeme připojit T16 spíše k telefonu než k počítači. OBSAH BALENÍ 1*Sluchátka 1*Nabíjecí pouzdro 3 páry špuntů do uší S/M/L (jeden pár byl sestaven) 1*Kabel USB-C 1*Uživatelská příručka

    Poznámka výrobce:

    Značka Xiaomi je čínská společnost zabývající se výrobou a prodejem elektroniky a spotřební elektroniky. Byla založena v roce 2010 a rychle se stala jedním z největších výrobců chytrých telefonů na světě.

    Hlavními rysy značky Xiaomi jsou kvalita, výkon a dostupnost. Výrobky Xiaomi jsou také známé pro svůj design, který je často moderní a elegantní.

    Xiaomi se také zaměřuje na vývoj svého vlastního uživatelského rozhraní MIUI, které je postaveno na Androidu. MIUI nabízí vlastní funkce a moderní vzhled, který se často setkává s oblibou u uživatelů.

    Společnost Xiaomi má také silnou online komunitu a spolupracuje s uživateli při vývoji svých produktů. Průběžně naslouchá zpětné vazbě uživatelů a aktualizuje své telefony a další produkty na základě jejich potřeb a přání.

    Díky svému úspěchu a inovacím se Xiaomi stalo mezinárodně uznávanou značkou elektroniky a díky svým dostupným cenám získalo velkou popularitu zejména v rozvíjejících se trzích.

    Stránky výrobce:

    https://www.mi.com/cz

    Parametry

    Barva: 

    bílá

    Připojení: 

    Bluetooth

    Výbava: 

    Mikrofon

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA