Rádiomagnetofon BLAUPUNKT BB30BT FM/CD/MP3/USB/Bluetooth

Rádiomagnetofon BLAUPUNKT BB30BT FM/CD/MP3/USB/Bluetooth
 

-6%

Part Nr.

BB30BT

Kód zboží

1628624

Výrobce
Blaupunkt
EAN

5901750502385

Záruka
24 Měsíců

Tento Boombox je ideální pro lidi všech věkových kategorií. Bude nenahraditelný ve výukových prostorách a dětských pokojích. Velká funkčnost a jednoduchost provozu umožňují použití těchto přehrávačů k přehrávání audioknih i jako přenosného zdroje zábavy p

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
2 327 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
2 199 Kč
Vaše cena bez DPH
1 817 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Tento Boombox je ideální pro lidi všech věkových kategorií. Bude nenahraditelný ve výukových prostorách a dětských pokojích. Velká funkčnost a jednoduchost provozu umožňují použití těchto přehrávačů k přehrávání audioknih i jako přenosného zdroje zábavy pro mladé i dospělé.


    Přenosný rádiový přehrávač BB30BT je nejmodernějším modelem značky Blaupunkt. Poskytuje kvalitní zvuk díky výkonnému zesilovači a ekvalizéru, a nabízí také úžasné funkce, pokud jde o přehrávání hudby z mnoha různých zdrojů.



    Model BB30BT má vestavěný modul Bluetooth, který umožňuje připojení ke všem druhům přenosných zařízení, které jsou kompatibilní s nejmodernější technologií, a přehrávání hudby, kterou si vy a vaši přátelé vybírají při společenských setkáních. Skladby uložené v paměti takových zařízení a hudba ze streamovacích služeb nebo internetového rádia bude znít mnohem lépe než při poslechu s použitím sluchátek dodávaných z výroby k telefonu či tabletu.


    Jednotka CD umožňuje uživatelům poslouchat klasické zvukové disky CD a jejich oblíbené soubory MP3 nahrané na disku CD-R. Všichni máme tradiční CD, ke kterým se rádi vrátíme, nebo audioknihy s vašimi oblíbenými díly školní literatury.



    Zařízení BB30BT je vybaveno také portem USB / SD pro připojení paměťových nosičů se soubory MP3 o kapacitě až 32 GB. K dispozici je i port AUX, díky němuž je možné připojit další zařízení s analogovým zvukovým výstupem. Lidé, kteří mají rádi aktuální informace z vysílání v rozhlase, nebo ti, kteří mají rádi druh hudby navržený zvolenou rozhlasovou stanicí, jistě ocení vestavěné FM rádio s možností naprogramovat až 40 oblíbených stanic.



    Pomocí ekvalizéru s předdefinovanými nastaveními POP, ROCK, JAZZ a CLASSIC je možné nastavit zvukový profil na typ přehrávané hudby.


    Přehrávač má vestavěný zesilovač s výkonem až 2 x 6 Watt RMS a může být napájen ze sítě pomocí dodávaného kabelu, nebo pomocí 6 volitelných baterií (nejsou součástí dodávky) R14. Kabel může být uložen v přihrádce pro baterie, pokud je zařízení napájeno bateriemi. Vestavěná teleskopická anténa je zodpovědná za dobrý příjem rozhlasových stanic a LCD displej dokáže zobrazit rádiovou frekvenci, dobu přehrávání dané skladby na disku CD a hodiny. Díky výstupu na sluchátka mohou uživatelé využívat diskrétní přehrávání, aniž by narušili klid a pohodu jiných nájemců, a časovač vypne přístroj po uplynutí zvoleného času. Programovatelný budík doplňuje funkce tohoto praktického rozhlasového přehrávače.


    Specifikace:
    Přehrávač CD s horním zavíráním s přehráváním MP3
    AM / FM rádio s předvolbou 40 stanic
    Bluetooth pro bezdrátové přenosy zvuku ze smartphonu/tabletu nebo PC
    Port USB / SD
    Výkon: 2 x 6 Watt RMS
    Teleskopická FM anténa
    Hodiny s budíkem
    LCD displej
    3,5 mm konektor line-in - vstup
    3,5 mm konektor pro sluchátka
    Baterie: 10 × 1,5V LR14 (baterie nejsou součástí dodávky)
    Napájení: AC 230V ~ 50Hz
    Rozměry: 390 (š) x 138 (v) x 228 (h) mm
    Hmotnost: 1,96 kg


    Poznámka výrobce:

    Blaupunkt je německý podnik zabývající se výrobou autorádií, reproduktorů, zesilovačů již od roku 1932 kdy vyrobil vůbec první autorádio na světě. Kromě toho je výrobcem autonavigací, handsfree a další audiotechnikou pro automobily.

    Stránky výrobce:

    https://blaupunkt.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA