Rollei LUMIS Round RGB/ LED světlo

Rollei LUMIS Round RGB/ LED světlo
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

28564

Kód zboží

1649211

Výrobce
ROLLEI
EAN

821831016578

Záruka
24 Měsíců

Rollei Lumis Round RGB – osvítí vaše fotografie i portréty Kulaté LED svetlo Rollei Lumis Round RGB prinese prídavné osvetlení do vašich fotografií nebo videí. Postará se nejenom o potrebné nasvícení záberu,

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Rollei Lumis Round RGB – osvítí vaše fotografie i portréty

    Kulaté LED svetlo Rollei Lumis Round RGB prinese prídavné osvetlení do vašich fotografií nebo videí. Postará se nejenom o potrebné nasvícení záberu, ale také stylový vzhled díky RGB barvám a svetelným efektum. Vyznacuje se kompaktními rozmery o prumeru pouhých 8 cm, díky cemuž se snadno prenáší a vmestná se do každého prostoru. LED svetlo Rollei Lumis Round RGB disponuje plynule stmívatelným jasem a nastavitelnou barevnou teplotou, takže se uplatní v rozmanitých svetelných podmínkách a situacích.

    V režimu RGB mužete vybírat z 360 barev s možností nastavení sytosti a jasu. Volit mužete rovnež mezi 20 svetelnými efekty, se kterými vytvoríte kreativní videa. Dvojice magnetu na zadní strane podporuje snadnou montáž na kovové povrchy. Integrovaná baterie zajištuje výdrž od 2 do 8 hodin dle míry intenzity osvetlení. Pro montáž slouží 1/4" závit.

    Rollei Lumis Round RGB

    Kompaktní prídavné svetlo s 66 LED diodami je ideální pro portrétní fotografie ci videografie za zhoršených svetelných podmínek. Barevné RGB LED diody vám umožní pridat barevný nádech k vašim fotografiím a videím. Predností je snadná obsluha a displej pro zobrazení vybraných nastavení. Poteší také plynule stmívatelný jas, libovolne nastavitelná barevná teplota v rozmezí od 2500 do 9000 K a 20 vestavených svetelných efektu. Integrovaná baterie s kapacitou 2000 mAh zajistí výdrž až 2 hodiny pri maximální intenzite svetla. Nabíjení je realizováno skrze konektor USB typu C. Pro montáž pak slouží 1/4" závit.

    Soucástí balení je USB-C kabel, difuzér a adaptér do sánek (1/4" závit).

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Pocet LED diod: 66 (18x bílá, 18x teplá bílá, 30x RGB)

    Barevná teplota: 2500 - 9000 K

    Barevné podání (CRI): 95+

    Intenzita osvetlení: 472 Luxu pri 0,5 m (3200 K), 122 Luxu pri 1 m (3200 K)

    Pripojení: USB-C

    Výkon: 5 W

    Baterie: 3,7 V Li-Ion 2000 mAh (7,4 Wh)

    Výdrž: až 2 hodiny (maximální intenzita), až 8 hodin (minimální intenzita)

    Rozmery: 80 x 80 x 23 mm

    Hmotnost: 138 g

    Barva: cerná


    Poznámka výrobce:

    Rollei je známá německá značka, která se specializuje na výrobu fotoaparátů, kamer, příslušenství pro fotografii a outdoorové vybavení. Založena byla v roce 1920 a získala si pověst díky svým kvalitním fotoaparátům a inovativnímu designu.

    Rollei byla jednou z průkopnických značek ve fotografickém průmyslu. Jejich nejznámější produkt byl Rolleiflex, což byl legendární střední formátový fotoaparát s dvěma objektivy. Tento model se stal ikonou mezi profesionálními fotografy a byl známý pro svou vynikající optiku a precizní konstrukci.

    Kromě Rolleiflexu vyráběla značka Rollei také kompaktní fotoaparáty, kinofilmové kamery a vybavení pro fotografické laboratoře. Postupem času se rozšířila o další segmenty, jako jsou digitální fotoaparáty, sportovní kamery, stativy, filtrů a další příslušenství.

    Stránky výrobce:

    http://www.rollei.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA