Rollei R-Cam 100

Rollei R-Cam 100
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

10071

Kód zboží

1018188

Výrobce
ROLLEI
EAN

4048805100712

Záruka
36 Měsíců

ROLLEI R-CAM 100 , 1080p, Vestavěný mikrofon, USB

Rollei R-Cam 100 &ndash; opravdová Full HD úroveň on-line komunikace Webkamera Rollei R-Cam 100 pro on-line komunikaci ve Full HD. Nevyžaduje žádné zvláštní nastavení a díky funkci Plug-and-Play</st

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Rollei R-Cam 100 – opravdová Full HD úroveň on-line komunikace

    Webkamera Rollei R-Cam 100 pro on-line komunikaci ve Full HD. Nevyžaduje žádné zvláštní nastavení a díky funkci Plug-and-Play ji stačí připojit přes rozhraní USB a je okamžitě připravena k provozu v kanceláři i domácnosti. Podporuje zobrazení videa ve Full HD kvalitě při 30 fps. Objektiv se postará o skvělé zaostření a zorné pole 85 stupňů zase o zachycení velké plochy. Další předností je krytka objektivu, kterou lze kdykoli snadno sklopit a zajistit ochranu soukromí. Díky tomu nemůže nikdo cizí sledovat, co se děje na druhé straně.

    Praktická LED dioda signalizuje, zda je kamera Rollei R-Cam 100 v provozu. Pro uchycení na displej monitoru slouží praktický držák s gumovou vrstvou, která eliminuje riziko poškrábání rámu nebo obrazovky a současně podpoří stabilní umístění. Rollei R-Cam 100 lze upevnit také na 1/4palcový držák na stativu nebo umístit na desku stolu. Samozřejmostí je také zabudovaný mikrofon pro snímání hlasu a zvuku.

    Rollei R-Cam 100

    Webkamera s Full HD rozlišením 1920 x 1080 bodů a úhlem záběru 85° nabízí ostrý obraz a věrné barvy, zatímco zabudovaný mikrofon zajistí kvalitní zvukový přenos. K notebooku či monitoru lze snadno připevnit pomocí držáku, který díky své konstrukci umožňuje také naklonit kameru do požadovaného úhlu. Držák je možné umístit i na rovný povrch nebo připevnit na stativ pomocí 1/4" závitu. Předností je bezpečnostní krytka pro zachování maximálního soukromí a ochranu čočky v době, kdy kameru nepoužíváte. Pro připojení k počítači pak slouží konektor USB 2.0.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Senzor: 1/3" CMOS, 2 Mpx

    Rozlišení: 1920 x 1080

    Rychlost snímání videa: 30 fps

    Úhel záběru: 85°

    Rozhraní: USB 2.0

    Mikrofon: ano

    Délka kabelu: 1,5 m

    Barva: černá


    Poznámka výrobce:

    Rollei je známá německá značka, která se specializuje na výrobu fotoaparátů, kamer, příslušenství pro fotografii a outdoorové vybavení. Založena byla v roce 1920 a získala si pověst díky svým kvalitním fotoaparátům a inovativnímu designu.

    Rollei byla jednou z průkopnických značek ve fotografickém průmyslu. Jejich nejznámější produkt byl Rolleiflex, což byl legendární střední formátový fotoaparát s dvěma objektivy. Tento model se stal ikonou mezi profesionálními fotografy a byl známý pro svou vynikající optiku a precizní konstrukci.

    Kromě Rolleiflexu vyráběla značka Rollei také kompaktní fotoaparáty, kinofilmové kamery a vybavení pro fotografické laboratoře. Postupem času se rozšířila o další segmenty, jako jsou digitální fotoaparáty, sportovní kamery, stativy, filtrů a další příslušenství.

    Stránky výrobce:

    http://www.rollei.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA