Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Black

Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Black
 

-10%

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

SM-S908BZKGEUE

Kód zboží

1642540

Výrobce
Samsung
EAN

8806092879102

Záruka
24 Měsíců

Nový vzhled, hodný pozornosti - První Galaxy S s vestavěným perem S Pen Seznamte se s Galaxy S22 Ultra s výkonem Galaxy Note. Je štíhlý a odvážný – leštěný rámeček obklopuje tvar těla a zajišťuje elegantní syme

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nový vzhled, hodný pozornosti - První Galaxy S s vestavěným perem S Pen Seznamte se s Galaxy S22 Ultra s výkonem Galaxy Note. Je štíhlý a odvážný – leštěný rámeček obklopuje tvar těla a zajišťuje elegantní symetrii. A lineární prostor s fotoaparáty, zvýrazněný zrcadlovými kroužky kolem čoček, jako by se vznášel na místě. Pero S Pen poprvé zapadá přímo do série Galaxy S. Vysuňte jej ze spodní části smartphonu a pište, kreslete nebo ovládejte telefon. Díky vylepšené latenci v aplikaci Samsung Notes je každý tah perem stejně přirozený, jako by se jednalo o inkoust na papíře – a vy můžete narychlo napsané nápady převést do čitelného textu. *Bezdrátové pero S Pen součástí těla přístroje *Jednoduchá úprava dokumentů, tvorba zápisků nebo ovládání fotoaparátu *Sklo Gorilla Glass Victus+ * IP68 (1.5 m & 30 min) * Stereo reproduktory AKG/ Dolby Atmos Operační systém: One UI 4 Procesor - počet jader: Exynos 2200 (4nm) - Octa Core Uživatelská paměť [GB]: 256 Velikost RAM [GB]: 12 Paměťové karty: nepodporuje Displej - úhlopříčka [palce]: Dynamic AMOLED 2X (1~120Hz), 1750 nit - 6.8” Displej - rozlišení [pix]: 3088 x 1440 Quad HD+ (500 PPI) Dotykový displej: ano Klávesnice: ne Podporované sítě: 5G Konektivita: *Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6E *NFC * Konektor USB Type C *UWB (Ultra Wide Band) *Bezdrátový Samsung DeX Senzory: *Ultrazvukový snímač otisků prstů v displeji *Rozpoznávání tváře Fotoaparát: Zadní: *Hlavní (širokoúhlý): 108MP(PD AF), F1.8, OIS, Laserové ostření *Ultra širokoúhlý: 12MP (2PD), F2.2, AF, Úhel záběru 120 *Tele objektiv 1: 10MP (2PD),OIS, F2.4, 3x optické přiblížení *Tele objektiv 2: 10MP (2PD),OIS, F4.9, 10x optické přiblížení Přední: *40MP (PD) AF, F2.2, UHD Selfie Nightography Profesionální výsledky i při focení/natáčení za tmy nebo zhoršených světelných podmínek • 108Mpx, optická stabilizace, laserové ostření • 3x a 10x optický zoom Baterie: Kapacita [mAh]: 5000 mAh *Superrychlé nabíjení 45W *Bezdrátové nabíjení 15W *Sdílení energie s jinými zařízeními pomocí technologie Qi Rozměry [mm]: 163.3 x 77.9 x 8.9 mm Hmotnost [g]: 228 g Obsah balení: 1. Smartphone 2. Datový kabel 3. Jehla na SIM *Balení Galaxy S22 Ultra neobsahuje cestovní adaptér Záruka: 24 měs.

    Poznámka výrobce:

    Značka Samsung je jednou z největších a nejznámějších světových společností působících v oblasti elektroniky. Byla založena v roce 1938 v Jižní Koreji a od té doby se rozrostla na široké spektrum produktů a služeb.

    Samsung se proslavil především svými mobilními telefony, které jsou jedny z nejprodávanějších na světě. Společnost nabízí širokou škálu modelů a sérií, od levnějších až po vysoce výkonné a luxusní telefony. Samsung také vyrábí další elektroniku, jako jsou televizory, chladničky, pračky, klimatizace, kamery, monitory a mnoho dalšího.

    V oblasti spotřební elektroniky se Samsung vyznačuje inovativními funkcemi, moderním designem a vysokou kvalitou zpracování. Je považován za jednoho z lídrů na trhu a jeho produkty se těší mezinárodnímu uznání.

    Stránky výrobce:

    http://www.samsung.com/cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kapacita: 

    Kapacita

    Kapacita datového úložiště.

    256GB

    Operační systém: 

    Operační systém

    Operační systém je základní software počítače, pomocí kterého počítač ovládáte. Bez opračního systému byste koukali jen na černou obrazovku.

    Android

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA