Samsung Galaxy Tab Active3 Wifi Black

Samsung Galaxy Tab Active3 Wifi Black
 
Part Nr.

SM-T570NZKAEUE

Kód zboží

1604444

Výrobce
Samsung
EAN

8806090807275

Záruka
24 Měsíců

Galaxy Tab Active3. Je silný zevnitř i zvnějšku, takže s ním zvládnete celý váš den. Má robustní design disponující odolností vůči vodě, prachu a pádům z výšky 1,5 m. Vyměnitelná baterie zvyšuje vaši produktivitu společn

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
8.50 Kč , DPH:  21%  (Tablety do 10" (včetně))
Autorský fond
90.00 Kč, DPH:  21%  (Paměťové médium (sazba 1.5/1GB))
Vaše cena  s RP* + AF*
6 717 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
8 127 Kč
Vaše cena bez DPH
6 717 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Galaxy Tab Active3. Je silný zevnitř i zvnějšku, takže s ním zvládnete celý váš den. Má robustní design disponující odolností vůči vodě, prachu a pádům z výšky 1,5 m. Vyměnitelná baterie zvyšuje vaši produktivitu společně se Samsung Dex a vylepšeným NFC. Díky nastavení dotykové senzitivity, klávese Active key a peru S Pen můžete nasadit rukavice a dát se do práce. Galaxy Tab Active3 přichází v balení s voděodolným a prachu vzdorným perem S Pen, umožní vám snadno pracovat na cestách a bez nutnosti nabíjení. Je responzivní a přesný i s nasazenými rukavicemi, takže si můžete dělat poznámky, psát nápady a kreslit vše, co vás ve venkovním prostředí inspiruje. * IP68 * Odolný design * S-Pen Operační systém: Android Procesor - typ: Exynos 9810 Procesor - počet jader: Osmijádrový procesor Procesor - frekvence: 2,7 GHz, 1,7 GHz RAM [GB]: 4 Vnitřní paměť [GB]: 64, Dostupná paměť: 48.6 Paměťové karty: MicroSD (až do 1TB) Displej: PLS TFT LCD Úhlopříčka displeje [palce]: 8.0" (203.1mm) Rozlišení [pix]: 1920 x 1200 (WUXGA) Konektivita: *USB 3.1 Gen 1 *Systém určování polohy: GPS, Glonass, Beidou, Galileo *Vstup pro sluchátka: 3,5mm Stereo *Wi-Fi:802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM *Wi-Fi Direct: Ano *Bluetooth verze: Bluetooth v5.0 *NFC: Ano *Bluetooth profily: A2DP, AVRCP, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP *PC Sync.: Smart Switch (PC verze) Výbava: *Fotoaparát: Zadní fotoaparát - Rozlišení: 13 Mpx Zadní fotoaparát - Automatické ostření: Ano Přední fotoaparát - Rozlišení: 5 Mpx Hlavní fotoaparát - Blesk: Ano Rozlišení při nahrávání videa: UHD 4K (3840 x 2160) @30fps *Senzory: Akcelerometr, Snímač otisků prstů, Gyro senzor, Geomagnetický senzor, Hallův senzor, RGB světelný senzor, Senzor přiblížení *Podpora Gear: Galaxy Buds Live, Galaxy Buds+, Galaxy Buds, Gear IconX (2018) Baterie: Vyjímatelná baterie Kapacita baterie [mAh]: 5050 Doba využívání internetu (Wi-Fi) (hodin): Až do 11 Doba přehrávání videa (hodin): Až do 11 Doba přehrávání audia (hodin): Až do 81 Rozměry (V x Š x H, mm): 126.8 x 213.8 x 9.9 Hmotnost [g]: 426 Záruka: 24 měs. https://www.samsung.com/cz/tablets/galaxy-tab-active-3-wifi-t570/

    Poznámka výrobce:

    Značka Samsung je jednou z největších a nejznámějších světových společností působících v oblasti elektroniky. Byla založena v roce 1938 v Jižní Koreji a od té doby se rozrostla na široké spektrum produktů a služeb.

    Samsung se proslavil především svými mobilními telefony, které jsou jedny z nejprodávanějších na světě. Společnost nabízí širokou škálu modelů a sérií, od levnějších až po vysoce výkonné a luxusní telefony. Samsung také vyrábí další elektroniku, jako jsou televizory, chladničky, pračky, klimatizace, kamery, monitory a mnoho dalšího.

    V oblasti spotřební elektroniky se Samsung vyznačuje inovativními funkcemi, moderním designem a vysokou kvalitou zpracování. Je považován za jednoho z lídrů na trhu a jeho produkty se těší mezinárodnímu uznání.

    Stránky výrobce:

    http://www.samsung.com/cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kapacita: 

    Kapacita

    Kapacita datového úložiště.

    64GB

    Operační systém: 

    Operační systém

    Operační systém je základní software počítače, pomocí kterého počítač ovládáte. Bez opračního systému byste koukali jen na černou obrazovku.

    Android

    Úhlopříčka displeje: 

    8"

    Velikost operační paměti: 

    Velikost operační paměti

    Operační paměť slouží jako dočasné úložiště spuštěným aplikacím a operačnímu systému.

    4GB

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA