SanDisk Clip Sport Go MP3 přehrávač, 32GB, černý

SanDisk Clip Sport Go MP3 přehrávač, 32GB, černý
 

-14%

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

SDMX30-032G-E46K

Kód zboží

1671542

Výrobce
SanDisk
EAN

619659185756

Záruka
2 Roky

Mějte hudbu zapnutou a telefon vypnutý díky lehkému MP3 přehrávači Clip Sport Go, který je navržen pro váš trénink. Podporuje iTunes a další zvukový obsah a jeho vysoce výkonná dynamická akustická kvalita udělá téměř z každé aktivity bohatší zážitek. A pr

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Mějte hudbu zapnutou a telefon vypnutý díky lehkému MP3 přehrávači Clip Sport Go, který je navržen pro váš trénink. Podporuje iTunes a další zvukový obsah a jeho vysoce výkonná dynamická akustická kvalita udělá téměř z každé aktivity bohatší zážitek. A protože se snadno připíná, je ideální pro způsob, jakým se pohybujete. Přehrávač Clip Sport Go je také vybaven vestavěným FM rádiem spolu s displejem LED s vysokým rozlišením a fyzickými tlačítky, která vám pomohou snadno procházet obsah. Díky kapacitě až 8 000 skladeb (32 GB) a výdrži baterie až 18 hodin vám vaše oblíbená hudba pomůže překonat vzdálenost.


    TECHNICKÉ SPECIFIKACE

    Kapacita 32 GB
    Rozhraní USB 2.0, USB 3.0
    Konektor Micro B
    Kompatibilita - Windows XP SP2, Mac OS X 10.3 nebo Linux
    - Port USB 2.0
    Rozměry (D x Š x V) 0,6" x 1,4" x 2,23"

    Poznámka výrobce:

    SanDisk je jednou z předních světových značek v oblasti flashové paměti a datového úložiště. Společnost byla založena v roce 1988 a sídlí v Kalifornii, USA. SanDisk se specializuje na výrobu a dodávku paměťových karet, USB flash disků, SSD (Solid State Drives) a dalších produktů týkajících se úložiště dat.

    SanDisk je známý pro své vysoké standardy kvality, spolehlivosti a rychlosti. Jejich produkty jsou široce používány jak ve spotřebitelské, tak i profesionální sféře. Například paměťové karty SanDisk jsou oblíbené mezi profesionálními fotografy pro svou vysokou spolehlivost a rychlé zápisové rychlosti.

    Společnost SanDisk také nabízí řadu produktů pro mobilní zařízení, jako jsou paměťové karty microSD, které umožňují rozšíření úložného prostoru v chytrých telefonech a tabletech. Produkty SanDisk jsou také často integrovány do různých zařízení, jako jsou fotoaparáty, herní konzole, notebooky atd.

    SanDisk se také podílí na vývoji technologií, jako je 3D NAND a flash paměťové čipy s vysokou kapacitou. V roce 2016 byla společnost SanDisk zakoupena americkou společností Western Digital, což zesílilo pozici značky na trhu s úložišti dat.

    Stránky výrobce:

    http://www.sandisk.com

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA