SanDisk Clip Sport Plus MP3 Player 32GB, Modrá

SanDisk Clip Sport Plus MP3 Player 32GB, Modrá
 

-13%

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

SDMX32-032G-E46B

Kód zboží

1671543

Výrobce
SanDisk
EAN

619659186920

Záruka
2 Roky

Cenově dostupný a lehký MP3 přehrávač SanDisk® Clip Sport Plus vám dává svobodu a flexibilitu při cvičení podle vašich představ. Díky odolné voděodolné konstrukci je připraven na jízdu na horském kole v blátě nebo běh po stezce v dešti. Je také vybaven be

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Cenově dostupný a lehký MP3 přehrávač SanDisk® Clip Sport Plus vám dává svobodu a flexibilitu při cvičení podle vašich představ. Díky odolné voděodolné konstrukci je připraven na jízdu na horském kole v blátě nebo běh po stezce v dešti. Je také vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth, takže se spáruje se sluchátky nebo reproduktory s bezdrátovou technologií Bluetooth. Kapacita 32 GB znamená, že je dostatečně velký pro uložení až 4000 skladeb, ale má také vestavěné FM rádio3. A je dostatečně malý na to, abyste si ho mohli připnout k oblečení nebo výstroji, takže se můžete přestat starat o své zařízení a soustředit se na trénink.

    Voděodolný a trvanlivý - Díky odolnosti a voděodolnosti vydrží MP3 přehrávač SanDisk Clip Sport Plus náročné tréninkové podmínky - ať prší, nebo svítí slunce.
    Bezdrátová technologie Bluetooth® pro bezdrátový poslech - Spárujte přehrávač MP3 SanDisk Clip Sport Plus se svými oblíbenými bezdrátovými sluchátky Bluetooth a získejte při tréninku ještě větší volnost.
    Lehká konstrukce s klipem - Připne se k vašemu oblečení nebo výstroji a zůstane na svém místě pro bezstarostný trénink.
    Vestavěné FM rádio - Nalaďte si své oblíbené FM stanice nebo se připojte k zábavnímu systému v posilovně.
    Přehrává až 18 hodin - Díky dostatečné kapacitě baterie, která vydrží až 18 hodin na jedno nabití (kabelová sluchátka), má přehrávač SanDisk Clip Sport Plus výdrž, která s vámi udrží krok po dobu několika tréninků, než se bude muset dobít.
    Uloží až 4000 skladeb - 32GB kapacita pojme až 4000 skladeb, takže máte dostatek hudby, která vás přenese přes cílovou pásku nebo přes poslední opakování.

    TECHNICKÉ SPECIFIKACE

    Kapacita 32 GB
    Rozhraní USB 2.0
    USB 3.0
    Konektor Micro B
    Rozměry (D x Š x V) 17,27 x 44,2 x 66,04 mm


    Poznámka výrobce:

    SanDisk je jednou z předních světových značek v oblasti flashové paměti a datového úložiště. Společnost byla založena v roce 1988 a sídlí v Kalifornii, USA. SanDisk se specializuje na výrobu a dodávku paměťových karet, USB flash disků, SSD (Solid State Drives) a dalších produktů týkajících se úložiště dat.

    SanDisk je známý pro své vysoké standardy kvality, spolehlivosti a rychlosti. Jejich produkty jsou široce používány jak ve spotřebitelské, tak i profesionální sféře. Například paměťové karty SanDisk jsou oblíbené mezi profesionálními fotografy pro svou vysokou spolehlivost a rychlé zápisové rychlosti.

    Společnost SanDisk také nabízí řadu produktů pro mobilní zařízení, jako jsou paměťové karty microSD, které umožňují rozšíření úložného prostoru v chytrých telefonech a tabletech. Produkty SanDisk jsou také často integrovány do různých zařízení, jako jsou fotoaparáty, herní konzole, notebooky atd.

    SanDisk se také podílí na vývoji technologií, jako je 3D NAND a flash paměťové čipy s vysokou kapacitou. V roce 2016 byla společnost SanDisk zakoupena americkou společností Western Digital, což zesílilo pozici značky na trhu s úložišti dat.

    Stránky výrobce:

    http://www.sandisk.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA