SanDisk Ultra 512GB microSDXC karta, UHS-I U1 A1 + adaptér

SanDisk Ultra 512GB microSDXC karta, UHS-I U1 A1 + adaptér
 
Part Nr.

SDSQUA4-512G-GN6MA

Kód zboží

1603965

Výrobce
SanDisk
EAN

0619659183301

Záruka
480 Měsíců

SanDisk Ultra microSDXC 512GB 120MB/s + adaptér. *Karta je vhodná pro mobilní smartphony a tablety s operačním systémem Android *Vysoká rychlost čtení 120 MB/s, rychlost psaní nižší *UHS klasifikace: UHS-I (U1) *Nahráván

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty nezaložené na mechanickém pohybu)
Autorský fond
90.00 Kč, DPH:  21%  (Paměťové médium (sazba 1.5/1GB))
Vaše cena  s RP* + AF*
1 234 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 493 Kč
Vaše cena bez DPH
1 234 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    SanDisk Ultra microSDXC 512GB 120MB/s + adaptér. *Karta je vhodná pro mobilní smartphony a tablety s operačním systémem Android *Vysoká rychlost čtení 120 MB/s, rychlost psaní nižší *UHS klasifikace: UHS-I (U1) *Nahrávání videa: Class 10, vhodné pro natáčení Full HD videa ve vysokém rozlišení *A1 pro rychlejší výkon aplikací *Díky adaptéru a vysokým kapacitám je možné kartu využít jako klasickou SD kartu a použít ji do vašeho fotoaparátu, videokamery, notebooku apod. *Karta je nárazuvzdorná, voděodolná, odolná vůči vysoké teplotě a rentgenovému záření *Karta je kompatibilní se všemi microSDHC a microSDXC zařízeními a s použitím adapteru se všemi SD/SDHC/SDXC zařízeními Provedení: microSDXC Včetně adaptéru: SD adaptér App Performance Class: A 1 Max. přenosová rychlost: 120 MB/s Kapacita: 512 GB UHS Standard: UHS-I Standard Speed Class: Class 10 Záruka: 480 měsíců

    Poznámka výrobce:

    SanDisk je jednou z předních světových značek v oblasti flashové paměti a datového úložiště. Společnost byla založena v roce 1988 a sídlí v Kalifornii, USA. SanDisk se specializuje na výrobu a dodávku paměťových karet, USB flash disků, SSD (Solid State Drives) a dalších produktů týkajících se úložiště dat.

    SanDisk je známý pro své vysoké standardy kvality, spolehlivosti a rychlosti. Jejich produkty jsou široce používány jak ve spotřebitelské, tak i profesionální sféře. Například paměťové karty SanDisk jsou oblíbené mezi profesionálními fotografy pro svou vysokou spolehlivost a rychlé zápisové rychlosti.

    Společnost SanDisk také nabízí řadu produktů pro mobilní zařízení, jako jsou paměťové karty microSD, které umožňují rozšíření úložného prostoru v chytrých telefonech a tabletech. Produkty SanDisk jsou také často integrovány do různých zařízení, jako jsou fotoaparáty, herní konzole, notebooky atd.

    SanDisk se také podílí na vývoji technologií, jako je 3D NAND a flash paměťové čipy s vysokou kapacitou. V roce 2016 byla společnost SanDisk zakoupena americkou společností Western Digital, což zesílilo pozici značky na trhu s úložišti dat.

    Stránky výrobce:

    http://www.sandisk.com

    Parametry

    Kapacita: 

    Kapacita

    Kapacita datového úložiště.

    512GB

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA