Solarmi topný infra panel, 720W, 230V, bílý

Solarmi topný infra panel, 720W, 230V, bílý
 

-5%

Part Nr.

ICW720W

Kód zboží

1672321

Výrobce
Tinycontrol
EAN

8592457232797

Záruka
26 Měsíců

Xtend Solarmi topný infrapanel ICW720W; Topný infrapanel s výkonem 720 W . Díky jednoduché instalaci je topný panel ideálním řešením pro vytápění místností bez invazivních zásahů do konstrukce stavby. Nákla...

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
2 790 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
2 651 Kč
Vaše cena bez DPH
2 191 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Xtend Solarmi topný infrapanel ICW720W

    Topný infrapanel s výkonem 720 W. Díky jednoduché instalaci je topný panel ideálním řešením pro vytápění místností bez invazivních zásahů do konstrukce stavby.
    Náklady na provozování infrapanelů se obvykle pohybují mezi topením na tuhá paliva a topením plynem. Podílí se na tom rovněž vnímání tepla, které se u infračerveného vytápění liší. K pocitu tepelného komfortu stačí nižší teploty než u konvenčních způsobů vytápění.

    • Ochrana proti přehřátí
    • Hliníkový rám
    • Poměr přenosu energie až 98 %
    • Montáž na stěnu, strop nebo samostatně stojící
    • Životnost 100 000 hodin
    • Certifikace CE, GS, SAA a ROHS


    Infrapanely fungují na principu sálavého tepla. Topný panel produkuje infračervené vlny, které se z tělesa šíří do prostoru a ohřívají předměty a stěny v místnosti. K oteplování vzduchu dochází až sekundárně od těchto předmětů. Vytápění infrapanely maximalizuje účinnost přenosu tepla a výrazně snižuje tepelné ztráty. Kromě toho si díky nim užijete rovnoměrné prohřátí místnosti – rozdíl teplot mezi podlahou a stropem je minimální. Topný panel se umisťuje nejčastěji na stěnu nebo na strop.

    Výhody

    • Minimální prašnost: Na rozdíl od klasických zdrojů tepla nevytváří infrapanely nucený proud vzduchu – vzhledem k technologii vzduch cirkuluje pouze minimálně. Snížené víření prachu ve vzduchu ocení nejen alergici a astmatici.
    • Konec plísním: Infrapanely zahřejí zdi na vyšší teplotu, než má okolní vzduch. Dochází proto k vysoušení zdiva, což zabraňuje vzniku plísní.
    • Udržování přirozené vlhkosti vzduchu: U konvenčních zdrojů tepla často bojujete s vysušováním vzduchu a poklesem jeho přirozené vlhkosti. Při vytápění infrapanely se zbavíte dráždivého kašle, který byl vyvoláván suchým vzduchem.
    • Nenáročná údržba a dlouhá životnost: S údržbou infrapanelů strávíte minimum času. Stačí očišťovat povrch od prachu klasickou prachovkou nebo hadříkem. Topný panel se vyznačuje dlouhou životností, běžně slouží 30–50 let.
    • Levnější elektřina: Po pořízení infrapanelů máte nárok zažádat o zvýhodněnou distribuční sazbu D45d. Když vám ji distributor schválí, budete 20 hodin denně čerpat elektřinu v nízkém tarifu.

    Nevýhody

    • Delší čas natopení: Pokud potřebujete rychle vyhřát vymrznutý prostor, volte jiné způsoby vytápění. Topný panel se hodí do domácností, kde je udržován malý rozdíl teplot. S rychlým natopením chalupy, ve které se celý týden netopilo, vám příliš nepomůže.
    • Potíže s umístěním: Vybrat správné umístění pro infrapanely není tak jednoduché. Obecně se doporučuje topný panel neinstalovat pod okno, za dveře či do rohů místnosti. Zároveň by před panelem měl být volný prostor, který umožní sálání infračervených vln do prostoru.
    • Infračervený stín: Infračervené vlny neprojdou přes překážky. V domácnosti budou místa, kam paprsky nedopadají. V praxi to může v některých situacích způsobovat nepohodlí – například, když je vaše horní polovina těla působením infrapanelu zahřívána, ale nohy nikoliv, protože jsou schovány za psacím stolem.


    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Výkon: 720 W
    Teplota povrchu: 90 až 130 °C
    Napájení: AC 230 V (220-240 V, 50 Hz), kabel 1,8 m
    Rozměry: 1195 x 595 x 22 mm
    Barva: bílá






    Poznámka výrobce:

    Tinycontrol je značka, která poskytuje inteligentní a inovativní řešení pro monitorování a řízení zařízení a systémů. Je známá především svými IoT (Internet věcí) produkty a platformou pro správu a sledování zařízení.

    Společnost Tinycontrol se zaměřuje na vývoj a výrobu zařízení, která umožňují monitorovat a ovládat různé aspekty prostřednictvím internetu. To může zahrnovat sledování teploty, vlhkosti, světelných podmínek, spotřeby energie, a dalších podobných proměnných.

    Stránky výrobce:

    https://tinycontrol.pl/en/

    Parametry

    Barva: 

    bílá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA