Sony BDP-S6700

Sony BDP-S6700
 
Part Nr.

BDPS6700B.EC1

Kód zboží

1445393

Výrobce
Sony
EAN

4548736013445

Záruka
24 Měsíců

Sony BDP-S6700, Blu-Ray přehrávač, BT, Wi-Fi, černý

Přehrávač Blu-ray Disc™ se zvýšením rozlišení na 4K. Zažijte na vlastní oči propracované vylepšení obrazu a bezdrátové streamování. Přehrávač Blu-ray Disc™ s funkcí zvýšení rozlišení na úroveň 4K, připojením Bluetooth®, technologií LDAC a kompatibilitou s

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
4 160 Kč
Vaše cena bez DPH
3 438 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Přehrávač Blu-ray Disc™ se zvýšením rozlišení na 4K. Zažijte na vlastní oči propracované vylepšení obrazu a bezdrátové streamování. Přehrávač Blu-ray Disc™ s funkcí zvýšení rozlišení na úroveň 4K, připojením Bluetooth®, technologií LDAC a kompatibilitou s širokoúhlým formátem. Zvýšení rozlišení na úroveň 4K (24p) / Vysoce kvalitní bezdrátový zvuk s technologií LDAC / Nepřeberné množství služeb pro hudbu i videa

    Blu-ray Disc Player 2D/3D, 4K Upscale, Front USB, Super Wifi, Screen mirroring, DNLA, IP noise reduction, DSEE, SongPal
    Blu-ray přehrávač (také DVD/CD) s vestavěnou Wi-Fi  (Super Wi-Fi pro vyšší stabilitu a větší rychlost) a USB rozhraním (podpora přehrávání řady multimédií).
    4K "up-scaling" (přepošet rozlišení) zajistí vysokou kvalitu signálu pro váš 4K TV. Kompatibilita s 3D Blu-ray disky.
    Kompaktní velikost.  Vestavěná Wi-Fi umožňuje přístup k vybraným internetovým službám / serverům a obsahu z domácí sítě.  Funkce Screen Mirroring (zrcadlení obrazovky) dovoluje zobrazit obsah ze smatphone nbeo tabletu (podporujíhího Wi-Fi Miracast) na obrazovce TV, připojené k Blu-ray přehrávači.
    Spotify Connect zajišťuje možnost ovládání přehrávání hudby z mobilního telefonu s aplikací Spotify. Možnost ovládání pomocí smartphone nebo tabletu s pomocí aplikací.
    Přehrávání disků SACD (Super Audio CD) - nejvyšší standard kvality reprodukce, odpovídající Hi-Res Audio.

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA