Sony objektiv SEL-35F14Z, Full Frame, bajonet E

Sony objektiv SEL-35F14Z, Full Frame, bajonet E
 
Part Nr.

SEL35F14Z.SYX

Kód zboží

1407648

Výrobce
Sony
EAN

4548736001961

Záruka
24 Měsíců

Světelný širokoúhlý full-frame objektiv ZEISS® Distagon® s bajonetem E, světelnost F1,4, ohnisková vzdálenost 35mm, antireflexní vrstva značky ZEISS T*, přímý pohon SSM pro tiché a velmi přesné ovládání ostření objekti

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
30 105 Kč
Vaše cena bez DPH
24 880 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Světelný širokoúhlý full-frame objektiv ZEISS® Distagon® s bajonetem E, světelnost F1,4, ohnisková vzdálenost 35mm, antireflexní vrstva značky ZEISS T*, přímý pohon SSM pro tiché a velmi přesné ovládání ostření objektivu, kruhová clona s 9 lamelami, odolnost proti prachu a vlhkosti. Charakteristika: *Ostrý a čistý obraz v celém záběru - Tři asférické členy včetně jednoho přesného členu Sony AA (Advanced Aspherical) dohromady tvoří nejmodernější optickou cestu, díky níže se účinně vyrovnává aberace a dosahuje vynikající ostrosti v celém záběru. Této ostrosti se dosahuje i při maximální cloně, takže optický výkon je stabilní při všech nastaveních expozice. *Pro fotografování při nedostatečném osvětlení a plynulý efekt bokeh - Světelnost objektivu F1,4 usnadňuje pořízení čistých snímků při nedostatečném osvětlení i při fotografování z ruky. Kruhová clona s 9 lamelami vylepšuje jeho schopnost dosáhnout úchvatně krásného efektu bokeh na pozadí. Plynulý efekt bokeh umožňuje, aby objekty na snímcích působily silným prostorovým dojmem. *Vynikající barvy a kontrast - Objektivy ZEISS® jsou vyhlášené vynikající reprodukcí barev a kontrastem. Velmi k tomu přispívá povrch ZEISS® T* účinně potlačující falešné odrazy, které mohou zhoršit celkovou kvalitu obrazu. Omezením odlesků a vícenásobného obrazu se dosahuje lepších barev a kontrastu, díky čemuž snímky působí trojrozměrným dojmem s velkou hloubkou. *Technologie DDSSM umožňuje rychlé a přesné tiché ostření - Nový systém DDSSM (přímý pohon ultrazvukového motoru SSM) slouží k přesnému nastavení polohy těžké skupiny ostřicích členů vyžadovaných pro formát Full-Frame a umožňuje tak přesně ostřit i při nejmenší hloubce ostrosti objektivu. Systém pohonu DDSSM je také pozoruhodně tichý, takže je ideální pro záznam videa, kdy se při natáčení scény neustále mění zaostření. *Optimalizováno pro videa i fotografie - Tento objektiv je vhodný pro pořizování videa i fotografií. Kroužek pro nastavení clony nabízí přepínatelné cvakání, které lze zapnout, abyste získali dotykovou odezvu při pořizování fotografií, nebo vypnout, abyste dosáhli plynulého a tichého provozu při záznamu videa. Navíc se vyznačuje minimálním zvětšováním a zmenšováním obrazu při ostření (tzv. focus breathing), což je při záznamu videa zásadní výhoda. *Vysoká spolehlivost v drsném prostředí - Objektiv je odolný proti prachu a vlhkosti, takže zaručuje spolehlivý provoz i při profesionálním používání v náročných podmínkách.

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA