Sony SS-CSE

Sony SS-CSE
 
Part Nr.

SSCSE.UC

Kód zboží

1523084

Výrobce
Sony
EAN

4548736082120

Záruka
24 Měsíců

Sony reproduktory SS-CSE, Dolby Atmos, černé (2 ks)

Reproduktory s podporou technologie Dolby Atmos - Vychutnejte si i u sebe doma nejnovější inovaci zvuku jako v kině. Reproduktory SS-CSE jsou navrženy speciálně pro Dolby Atmos, což je technologie prostorového zvuku v k

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
5 662 Kč
Vaše cena bez DPH
4 679 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Reproduktory s podporou technologie Dolby Atmos - Vychutnejte si i u sebe doma nejnovější inovaci zvuku jako v kině. Reproduktory SS-CSE jsou navrženy speciálně pro Dolby Atmos, což je technologie prostorového zvuku v kino kvalitě. Skvěle spolupracuje i s dalšími formáty prostorového zvuku, jako je DTS:X™. Výsledkem je prostorový zvuk, který vás obklopí ze všech úhlů, dokonce i shora. - Úchvatný zvuk jako v kině díky technologii Dolby Atmos - Kuželový reproduktor se slídovou membránou pro čistý zvuk - Pevná a kvalitní konstrukce zvukových komponent - Všestranné možnosti nastavení - kompaktní design ladí s celou řadou CS Dopřejte si prostorový zvuk Dolby Atmos® Užijte si ty nejnovější inovace zvuku jako v kině z pohodlí vašeho domova. Reproduktory SS-CSE byly navrženy exkluzivně pro Dolby Atmos® – technologii prostorového zvuku, která obstojí i v kině – a skvěle fungují i s dalšími pokročilými formáty jako je DTS:X™. Výsledkem je prostorový zvuk, který vás obklopí z každého úhlu – dokonce i shora. Dolby Atmos® Funkce Dolby Atmos se stará o realistické podání díky dechberoucímu 360o prostorovému zvuku, který se v prostředí přesně rozmístí. Výsledkem je bohatý zvuk, který vás úplně obklopí – z reproduktorů SS-CSE vychází zvuk i z prostoru nad vámi. Pohlcující prostorový zvuk Nejsou třeba složité sestavy reproduktorů. Kompaktní reproduktory SS-CSE spolupracují se stávající sestavou a obytným prostorem a vytvářejí zážitek z prostorového zvuku jako v kině. Nastavení na stávajících reproduktorech Kompaktní reproduktory SS-CSE můžete umístit na vaše reproduktory a tím dosáhnout ještě více pohlcujícího prostorového zvuku. Na rozdíl od běžných reproduktorů jsou navrženy tak, aby odrážely zvuk od stropu a poskytovaly tak dokonale zpracovaný zvuk. Přináší dokonalý zvuk Každá součást reproduktoru SS-CSE byla vyrobena za účelem eliminace vibrací a zkreslení, takže si můžete vychutnat bohatý a čistý zvuk Dolby Atmos. Design řady CS Reproduktory SS-CSE dokonale splynou s interiérem, televizory s tenkou obrazovkou a AV zesilovači. Kompaktní skříň, která byla vyrobena pomocí sofistikovaných metod zpracování dřeva, bude skvěle ladit se zvukem i designem vašich reproduktorů řady CS. Pevná skříň z polotvrdé dřevovláknité desky Bohatá akustika díky pevnému provedení skříně z MDF Celodřevěná skříň, která byla optimalizována našimi designéry, nabízí skvělou akustickou rezonanci. Díky posíleným vnitřním spojům z vlákna střední hustoty jsou nežádoucí vibrace tlumeny a pohlcovány. Výsledkem je čistá, prostorová reprodukce zvuku pro pořady a filmy. Kuželový reproduktor se slídovou membránou Čistý zvuk díky reproduktoru se slídovou membránou Mnoho běžných reproduktorů využívá papírové kužely, které se časem ohnou a poničí, což vede ke zkreslení zvuku. Basové reproduktory MRC reproduktoru SS-CSE jsou pevné a udržují si tvar i pod vysokým tlakem. další specifikace na webu výrobce https://www.sony.cz/electronics/reproduktory/ss-cse/specifications

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA