SONY STR-DH590

SONY STR-DH590
 

-8%

Part Nr.

STRDH590.CEL

Kód zboží

1516658

Výrobce
Sony
EAN

4548736068056

Záruka
24 Měsíců

SONY STRDH590 5,2kanálový přijímač AV

Vylepšete svou sestavu domácího kina pomocí modelu STR-DH590 a vychutnejte si větší a zřetelnější obraz. 5.2kanálový AV zesilovač oživí vaše filmy díky přenosu signálu 4K HDR, funkci Dolby Vision a flexibilnímu prostorovému zvuku. Všechna svá zařízení pak

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
11 679 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
10 764 Kč
Vaše cena bez DPH
8 896 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Vylepšete svou sestavu domácího kina pomocí modelu STR-DH590 a vychutnejte si větší a zřetelnější obraz. 5.2kanálový AV zesilovač oživí vaše filmy díky přenosu signálu 4K HDR, funkci Dolby Vision a flexibilnímu prostorovému zvuku. Všechna svá zařízení pak propojíte dohromady díky technologii BLUETOOTH® a různým vstupům.

    Díky podpoře přenosu signálu s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) si můžete vychutnat neuvěřitelné zlepšení kontrastu a jasu obrazu. Lepší zobrazení tmavých a světlých míst pak ještě více zkvalitňuje obraz a vdechuje barvám život. Jsou podporovány nejnovější standardy HDR, jako je HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) a Dolby Vision™.

    Zachovejte kvalitu 4K od zdroje až po obrazovku. Funkce přenosu signálu 4K umožňuje, aby data přijímačem procházela bez ztráty kvality obrazu, současně je kompatibilní s technologií HDCP 2.2.

    Ponořte se do filmového dění prostřednictvím 5.1kanálového systému reproduktorů s prostorovým zvukem, který promění váš domov v kino.

    Minimalistická přední strana obsahuje tlačítko Pure Direct, které přivádí zvuk přímo do zesilovače na přijímači, což zachovává signál a zřetelnost.


    Zesilovač
    POČET ZES. KANÁLŮ  5
    POČET DEŠIFROVATELNÝCH KANÁLŮ 5.1k
    VÝSTUPNÍ VÝKON 145 W na kanál (6 ohmů, 1 kHz, 1k THD 0,9 %)
    IMPEDANCE REPRODUKTORU 6 – 16 ohmů
    ZVUKOVÉ POLE 2k stereo, Direct, Multikanálové stereo, HD-D.C.S., Hala (Velká hala), PLII Movie, Přední prostorový zvuk, Jazzový klub, Živý koncert (naživo), Stadion, Sport, Vylepšení zvuku, Hudba PLII, 2kanálová sluchátka

    Video funkce
    HDR (VYSOKÝ DYNAMICKÝ ROZSAH) Ano (kompatibilní s formáty HDR10, HLG a Dolby Vision™)
    ZPĚTNÝ AUDIO KANÁL Ano
    PŘENOS PŘES VSTUP HDMI® Ano
    3D PŘES HDMI® Ano
    PODPORA ROZLIŠENÍ 4K 60P 4:4:4 Ano
    A/V SYNC Ano (fixní)
    BRAVIA® SYNC™ (OVLÁDÁNÍ CEC) Ano

    Automatická kalibrace reproduktorů
    KALIBRAČNÍ FUNKCE D.C.A.C., kalibrace mikrofonu (Mono)

    Funkce tuneru
    FM/AM Ano / Ne
    PŘEDNASTAV. KANÁL (FM/AM) TTL30 (30 / -)

    Rozhraní
    VSTUPNÍ A VÝSTUPNÍ KONEKTORY Optický vstup zvuku (1); koaxiální vstup zvuku (1); analogový vstup zvuku (4); výstup subwooferu pre-out (2); výstup na sluchátka (1); USB (pouze pro napájení)
    KONEKTORY VÝSTUPU REPRODUKTORU Přední, středový, prostorový

    Formát dekódování pro HDMI
    FORMÁT DEKÓDOVÁNÍ PRO HDMI DSD, Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono, DTS-HD Master Audio™, DTS-HD High Resolution Audio, DTS®, DTS 96 / 24

    Velikost a hmotnost
    ROZMĚRY (Š X V X H MM) 430 x 133 x 297 mm
    HMOTNOST (KG) 7,1 kg

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA