Sony UBP-X500

Sony UBP-X500
 

-8%

Part Nr.

UBPX500B.EC1

Kód zboží

1628045

Výrobce
Sony
EAN

4548736081055

Záruka
24 Měsíců

Sony UBP-X500, Blu-Ray přehrávač, podpora 4K UHD, HDR10, Hi-Res audio

S tímto 4K Ultra HD přehrávačem Blu-ray™ získáte ta nejlepší sedadla v pokoji. Zdokonalený prostorový zvuk, detaily v rozlišení 4K a živé obrazy s vysokým dynamickým rozsahem – to vše zajistí neuvěřitelně realistický vizuální zážitek, který vás zcela pohl

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
6 195 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
5 685 Kč
Vaše cena bez DPH
4 698 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    S tímto 4K Ultra HD přehrávačem Blu-ray™ získáte ta nejlepší sedadla v pokoji. Zdokonalený prostorový zvuk, detaily v rozlišení 4K a živé obrazy s vysokým dynamickým rozsahem – to vše zajistí neuvěřitelně realistický vizuální zážitek, který vás zcela pohltí.

    Signál HDR10 s kompatibilním displejem nabízí až stokrát vyšší jas než standardní signál (SDR). Výrazně tak zvýší maximální jas, ale přitom zachová hlubokou a detailní černou, čímž poskytuje zcela nový zážitek ze sledování.

    Podpora nového barevného prostoru BT.2020 umožňuje přístup k mnohem širší paletě barev, než nabízí klasický televizní signál. Velmi široký barevný prostor umožňuje reprodukci nasycenějších a realističtějších barev od hluboké mořské modři až po přírodní zeleň a živou červenou.

    Sledujte filmy v kvalitě 4K HDR i na televizorech, které nejsou technologií HDR vybaveny, a vychutnejte si dokonale prokreslené stíny a výrazné detaily. Naše funkce pro převod formátů HDR-SDR chytře převede ultra jasný rozsah rozlišení HDR na obraz SDR a zachová vynikající kvalitu obrazu i na běžných televizorech SDR.

    Možnosti modelu UBP-X500 sahají mnohem dále než k přehrávání disků Blu-ray Disc™ v kvalitě 4K Ultra HD. Můžete sledovat a poslouchat téměř cokoli, například formáty videa ve vysokém rozlišení či zvuku.

    Tak jako je rozdíl mezi videem v rozlišení HD a 4K, i skladby se zvukem s vysokým rozlišením nabízejí mnohem vyšší kvalitu než klasický formát mp3 nebo hudba z disků CD. Umožní vám slyšet každý nádech, dotyk nástroje nebo tón.

    Špičková disková jednotka
    Na univerzálním přehrávači můžete pohodlně přehrát sbírky všech svých disků CD, SACD, DVD a Blu-ray™.

    Kompatibilní s digitální hudbou
    Model UBP-X500 podporuje celou řadu hudebních formátů, počínaje AAC přes PCM až po DSD.

    Přehrávejte video i hudbu
    Přehrávejte si filmy z USB. Model UBP-X500 podporuje nejoblíbenější formáty video souborů, takže můžete sledovat své oblíbené filmy a domácí videa.


    Specifikace:
    Podporované disky: Ultra HD Blu-ray, BD-ROM, stereoskopické 3D (profil 5), přehrávání SA-CD (SA-CD / CD), DVD-Video, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD-R s dvojitou vrstvou, DVD+R s dvojitou vrstvou, DVD+R, DVD+RW, DVD+R s dvojitou vrstvou, CD (CD-DA), CD-R / -RW
    Podporované formáty videa:  MPEG-1 Video / PS (.mpg .MPEG, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-2 Video / PS, TS ( .mpg.MPEG, .m2ts, .mts, .mkv).VOB, .VRO, MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), MPEG-4 / AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), Xvid (.avi, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), AVCHD Disc Format, VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), Motion JPEG (.mov, .avi)
    Podporované formáty zvuku:  AAC (.AAC, .mka), HEAAC v.1 / v.2 / level2, WMA9 Standard (.WMA), LPCM (.mka), DSD – DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), WMA10 Pro, Vorbis
    Podporované formáty obrázků: JPEG (.jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), MPO MPF 3D (.mpo), BMP (.bmp)

    Funkce obrazu: Zvýšení rozlišení na 4K (60p), Deep colour (12 bitů), 24p True Cinema™
    Dolby: Dekódování Dolby Atmos® / Dolby® True HD (2k)
    DTS: Dekódování DTS (2k)

    Další funkce: Dětský zámek, rodičovská kontrola, BRAVIA® Sync, funkce automatického vypnutí (funkce automatického pohotovostní režim)

    Konektory: HDMI výstup, Ethernet (RJ-45), USB

    Obsah balení: Přehrávač, dálkové ovládání RMT-VB500B, 2 baterie typu AAA

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA