Sony UBP-X700

Sony UBP-X700
 
Part Nr.

UBPX700B.EC1

Kód zboží

1509069

Výrobce
Sony
EAN

4548736062757

Záruka
24 Měsíců

Sony UBP-X700, Blu-ray přehrávač, podpora 4K/UHD, Wi-Fi

S tímto 4K Ultra HD přehrávačem Blu-ray™ získáte ta nejlepší sedadla v pokoji. Zdokonalený prostorový zvuk, detaily v rozlišení 4K a živé obrazy s vysokým dynamickým rozsahem – to vše zajistí neuvěřitelně realistický vizuální zážitek, který vás zcela pohl

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
6 204 Kč
Vaše cena bez DPH
5 127 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    S tímto 4K Ultra HD přehrávačem Blu-ray™ získáte ta nejlepší sedadla v pokoji. Zdokonalený prostorový zvuk, detaily v rozlišení 4K a živé obrazy s vysokým dynamickým rozsahem – to vše zajistí neuvěřitelně realistický vizuální zážitek, který vás zcela pohltí.

    Vychutnejte si filmy ve čtyřnásobném rozlišení oproti běžným přehrávačům Blu-ray™ (Full HD), a to s novými disky 4K Ultra HD Blu-ray™ a službami streamování v kvalitě 4K.


    Podpora HDR10
    Signál HDR10 nabízí až stokrát vyšší jas než standardní signál (SDR). Dokáží tak výrazně zvýšit maximální jas, ale přitom zachovat hlubokou a detailní černou, čímž poskytují zcela nový zážitek ze sledování.

    DOLBY VISION™
    Přiveďte scény k životu pomocí výrazného osvětlení, temnější černé a zářivých barev. Dolby Vision™ obsahuje funkci HDR, která přímo u vás doma vytvoří poutavý a silný zážitek jako v kině.

    Přirozené barvy přírody
    Podpora nového barevného prostoru BT.2020 umožňuje přístup k mnohem širší paletě barev, než nabízí klasický televizní signál. Velmi široký barevný prostor umožňuje reprodukci nasycenějších a realističtějších barev od hluboké mořské modři až po přírodní zeleň a živou červenou.

    Chytřejší ovládání
    Ovládejte přehrávač Blu-ray Disc™ pomocí tabletu nebo smartphonu (se systémem Android nebo iOS) a pomocí aplikace Video & SideView zjistěte více o pořadu, který právě sledujete.


    Možnosti modelu UBP-X700 sahají mnohem dále než k přehrávání disků Blu-ray Disc™ v kvalitě 4K Ultra UHD. Můžete sledovat, poslouchat a streamovat téměř cokoli, například formáty videa ve vysokém rozlišení či zvuku nebo mnoho streamovacích služeb.
    Špičková disková jednotka - Na univerzálním přehrávači můžete pohodlně přehrát sbírky všech svých disků CD, DVD a Blu-ray™.
    Kompatibilní s digitální hudbou - Model UBP-X700 podporuje celou řadu hudebních formátů, počínaje AAC přes PCM až po 11,2MHz DSD.
    Streamujte, sledujte a přehrávejte - Přehrávejte filmy přes připojení USB nebo domácí síť. Model UBP-X700 podporuje nejoblíbenější formáty video souborů, takže můžete sledovat své oblíbené filmy a domácí videa.
    Využijte rychlé a stabilní streamování z celé řady služeb. Díky připojení Wi-Fi® s technologií MIMO nabízí přehrávač UBP-X700 streamování videa v rozlišení až 4K.


    Specifikace a funkce
    Funkce obrazu a zvuku
    Funkce obrazu     24p True Cinema™, Hluboké barvy (12bitové), Zvýšení rozlišení na 4K (60p)
    Certifikovaný zvuk s vysokým rozlišením     Ne
    Dolby® Dolby Atmos® (bitstream out) / dekódování Dolby® TrueHD (7.1k)
    Systém DTS® Dekódování DTS:X (bitstream out) / DTS (7.1k)
    DSEE-HX     Ne
    Bluetooth®     Ne

    Konektory
    Vstupy a výstupy: Ethernetové připojení: 1 (zadní), Koaxiální výstup(y) audia: 1 (zadní), Vstup(y) USB: 1 (přední), Výstup(y) HDMI®: 2 (zadní)

    Síť
    Vestavěné rozhraní Wi-Fi®     Ano
    Wi-Fi® s technologií MIMO     Ano
    Funkce     Zrcadlení obrazovky (Wi-Fi® Miracast)
    Přenos     3D streamování, Streamování 4K, Živé vysílání

    Velikost a hmotnost
    Rozměry (Š x V x H)     Š 320 x V 45 x H 217 (mm)
    Hmotnost     1,4 kg

    Poznámka výrobce:

    Sony je globální elektronická společnost se sídlem v Japonsku. Založil ji v roce 1946 Akio Morita a Masaru Ibuka. Sony je známé pro své inovativní produkty v různých odvětvích, jako jsou spotřební elektronika, zábavní průmysl, komunikace, herní konzole a profesionální audio a video zařízení.

    Společnost Sony je známá svými populárními produkty, jako jsou televize Bravia, herní konzole PlayStation, fotoaparáty Cyber-shot, audio systémy Walkman, sluchátka Sony, mobilní telefony Xperia a mnoho dalšího. Sony také produkuje filmy a televizní pořady skrze Sony Pictures Entertainment a hudbu skrze Sony Music Entertainment.

    V rámci spotřební elektroniky se Sony snaží poskytnout uživatelům vysoce kvalitní zážitek a inovativní technologie. V oblasti zábavy a herního průmyslu se Sony PlayStation stala jednou z nejpopulárnějších herních konzolí na trhu. Dále společnost Sony vyrábí profesionální kamery, audio zařízení a další technologie pro filmy, televizi a další profesionální účely.

    Sony je známé také svým důrazem na design a kvalitu svých produktů. Společnost si získala renomé jako spolehlivý výrobce elektroniky a její značka je často považována za symbol kvality a inovace.

    Stránky výrobce:

    http://www.sony.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA