SpeedLink LEDOS, herní optická myš, 3000dpi, červeno-černá

SpeedLink LEDOS, herní optická myš, 3000dpi, červeno-černá

Lepší cena po přihlášení

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

SL-6393-RD

Kód zboží

1406350

Výrobce
Speedlink
EAN

4027301823080

Záruka
24 Měsíců

Uprostřed bojů plných akce jsou nutné rychlé reakce a vytrvalost. Abyste uprtostřed svých soupeřů nemuseli opakovaně stisknout tlačítko myši, poskytuje LEDOS Gaming Mouse další rapid-fire tlačítko, které udělá práci za v

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Uprostřed bojů plných akce jsou nutné rychlé reakce a vytrvalost. Abyste uprtostřed svých soupeřů nemuseli opakovaně stisknout tlačítko myši, poskytuje LEDOS Gaming Mouse další rapid-fire tlačítko, které udělá práci za vás a automaticky provede dvojitý klik. Tak máte vaše protivníky rázem pod palbou, jakmile stisknete tlačítko. Pomocí tlačítka sniper docílíte optimální přesnost. Po stisknutí tohoto tlačítka se automaticky sníží rozlišení senzoru na 500dpi - takže rychlost ukazatele myši se dočasně zpomalí a můžete na váš cíl zaměřit kontrolovaně. Neocenitelná výhoda pro plíživé mise nebo přesné momenty. Herní myš s červeným LED osvětlením Ultimativní funkce Sniper Vysokofrekvenční tlačítko rychlé palby Kolem dokola pogumovaný povrch Přesný optický senzor s nastavitelnou přesností od 500 do 3.000dpi Přepínací tlačítko pro rychlé přepnutí rozlišení dpi Symetrický design pro leváky a praváky Ohebný USB kabel s rezistentním opláštěním (1,8m)

    Poznámka výrobce:

    Speedlink je značka, která se specializuje na výrobu a prodej elektroniky a příslušenství pro počítačové hry a multimediální zařízení. Byla založena v roce 1998 a její centrála se nachází v Německu.

    Speedlink nabízí širokou škálu produktů, včetně myší, klávesnic, gamepadů, sluchátek, reproduktorů, herních židlí a dalšího příslušenství. Je známá pro svou inovativní a moderní design a kvalitu svých produktů. Značka se zaměřuje na vytváření příslušenství, které zlepšuje pohodlí a výkon při hraní her a práci s multimédii.

    Stránky výrobce:

    https://www.speedlink.com/

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA