Thrustmaster T300 RS GT Edition

Thrustmaster T300 RS GT Edition
 
Part Nr.

4160681

Kód zboží

1497401

Výrobce
Thrustmaster
EAN

3362934110420

Záruka
24 Měsíců

Thrustmaster T300 RS GT Edition, sada volantu a 3-pedálů T3PA pro PC a PS4

Exkluzivní volant se 3 pedály pro opravdové fanoušky. Špičkové kovové provedení, 28 cm volant s rotací až 1080 stupňů, 3 kovové nastavitelné pedály. T300 RS GT Edice představuje stejné hodnoty jako slavné Ferrari 458

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
10 527 Kč
Vaše cena bez DPH
8 700 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Exkluzivní volant se 3 pedály pro opravdové fanoušky. Špičkové kovové provedení, 28 cm volant s rotací až 1080 stupňů, 3 kovové nastavitelné pedály. T300 RS GT Edice představuje stejné hodnoty jako slavné Ferrari 458 Challenge, které znají na závodních okruzích po celém světě. Je vyroben měřítku 7:10. To výkon a přesnost včetně funkcí pomohou uživatelům zdokonalit své závodní schopnosti a rozbít mezičasy. Právě proto se Thrustmaster stal hlavním partnerem Thrustmaster Virtual GP 2017. Všichni profi hráči používají špičkovou herní techniku od Thrustmaster. Thrustmaster je přímým účastníkem závodů a má svého jezdce i formuli.
    VYMĚNITELNÝ VOLANT RACING GT STYLE Vyměnitelný závodní volant s průměrem 11 palců / 28 cm se zesílenou gumovou texturou po celém obvodu. Oficiální logo GT ve středu volantu. Kompletní ovládací prvky řízení: 13 akčních tlačítek (včetně 2 na základně) + 1 D-Pad Oficiální tlačítka PlayStation®4 (PS, SDÍLENÍ, MOŽNOSTI): přístup k novým sociálním funkcím okamžitým přepínáním mezi hrou a systémem v kterýkoli okamžik T3PA – PEDÁLOVÁ SADA GT EDITION Pro ještě realističtější podání balení obsahuje tato speciální edice GT pedálovou sadu T3PA – GT EDITION se třemi pedály a 100% kovovou vnitřní stavbou. U plynu a spojky je možnost nastavení výšky a rozestupu. Brzdový pedál má progresivní odpor je vybaven modifikací s kónickými gumovými brzdami 2 velká pádla sekvenčního řazení na volantu Sekvenční řazení usnadňují dvě velká (výška 5” / 13 cm) 100% pádla sekvenčního řazení na volantu, špičkový dotykový spínač (životnost více než 10 mil. aktivací). Bezkartáčový motor vyhovující průmyslovým standardům Pod kapotou není nic menšího než opravdový průmyslový servomotor se silovou odezvou (s chodem bez tření), který poskytuje velmi hladkou a plynulou silovou odezvu. Tichost motoru umožňuje plně se soustředit na to důležité – špičkový výkon na trase. Ultraresponzivní a realistické silové efekty bez latence Nový dvouřemenový systém Nový 1080° dvouřemenový systém zajišťuje velmi hladkou a tichou silovou odezvu s neuvěřitelně responzivními silovými efekty: vnímejte cestu, ne vnitřní mechanismus volantu. H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology® Vývojové týmy Thrustmaster zvýšily přesnost působivých schopností motoru zapojením systému H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology® s bezkontaktním magnetickým senzorem, který poskytuje 16bitové rozlišení a 65 536 hodnot zatáčení volantem.

    Poznámka výrobce:

    Značku Thrustmaster určitě není třeba představovat milovníkům simulátorů. Ti totiž budou znát značku Thrustmaster jako výrobce různých počítačových periferií právě pro simulátory - letecké i závodní. Výrobce přitom spolupracuje s řadou renomovaných výrobců, mezi které patří například Airbus, Boeing, Ferrari, Sparco či USAF.

    Stránky výrobce:

    http://www.thrustmaster.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA