TP-Link Deco BE85, 2ks

TP-Link Deco BE85, 2ks
 
Part Nr.

Deco BE85 (2-pack)

Kód zboží

1702297

Výrobce
TP-Link
EAN

4897098686928

Záruka
36 Měsíců

TP-Link Deco BE85 WiFi 7 BE22000 Meshový systém 2-pack

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
31 222 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
37 778 Kč
Vaše cena bez DPH
31 222 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    3pásmový systém BE22000 Mesh Wi-Fi 7

    Deco BE85 využívá systém více jednotek k dosažení bezproblémového celoplošného Wi-Fi pokrytí - eliminuje slabé oblasti signálu jednou provždy! Pro pokrytí menších oblastí může jednotka fungovat i samostatně. Díky technologii Deco Mesh spolupracují jednotky na vytvoření jednotné sítě s jediným názvem sítě.
    Systém jednotek Deco BE85 poskytuje rychlé a stabilní spojení rychlostí až 22 000 Mb/s s podporou standardu 802.11be (Wi-Fi 7) a je tak ideální pro pokrytí celé domácnosti bezdrátovým signálem (součástí balení jsou 2 jednotky). Mezi další výhody patří také kompatibilita s hlasovým ovládáním Amazon Alexa a systémem Google Home.

    • Třípásmová Wi-Fi 22 Gb/s – 12 streamů a přenosová rychlost 11 520 Mb/s (6 GHz) + 8640 Mb/s (5 GHz) + 1376 Mb/s (2,4 GHz) pro více než 200 připojených zařízení.
    • Multigigabitová síť – 2× 10 Gbps WAN/LAN porty + 2× 2,5 Gbps porty zajišťují maximální flexibilitu a zvýšenou propustnost.
    • Multi-Link Operation (MLO) – Současně posílejte a přijímejte data v různých pásmech a kanálech pro zvýšení propustnosti, snížení latence a zvýšení spolehlivosti.
    • 320MHz kanály – Zdvojnásobte šířku pásma pro mnohem více současných přenosů při nejvyšší možné rychlosti.
    • Systém Mesh s umělou inteligencí (AI) – Sjednoťte domácí síť pod jedním název a heslem a současně získejte to nejlepší připojení při pohybu mezi jednotlivými místnostmi po domě.
    • TP-Link HomeShield – Chrání vaši domácí síť díky vyspělým funkcím na ochranu sítě a zařízení IoT.
    • Nastavení snadné jako nikdy dříve – Aplikace Deco vás provede nastavením krok za krokem.
    • Univerzální kompatibilita – Zpětná kompatibilita se všemi generacemi Wi-Fi připojení a podpora všech poskytovatelů internetového připojení (ISP) a modemů.

    Bleskově rychlé Wi-Fi pro špičkový výkon
    Vyzkoušejte špičkový třípásmový systém Whole Home Wi-Fi 7 Mesh s ohromující rychlostí až 22 Gb/s. Exkluzivní pásmo 6 GHz poskytuje výjimečnou šířku pásma a kanály bez přetížení vyhrazené pro vaše zařízení.

    Vynikající výkon kabelového připojení
    Deco BE85 je vybaven dvěma 10G porty WAN/LAN – jedním portem RJ-45 a kombinovaným portem RJ-45/SFP+. Poskytuje tak flexibilní podporu pro optické i metalické připojení. Další porty 2,5 Gb/s a port USB 3.0 z něj činí ideální řešení pro zajištění vaší domácí sítě do budoucna.

    Do posledního detailu
    Vlastní výzkum komponent a důkladný výběr hardwaru společnosti TP-Link zajišťují kvalitu a hodnotu celého systému Deco BE85. Vše dohromady tvoří dokonalé zařízení Mesh.

    Dokonalá páteřní síť: Robustnější a flexibilnější
    Deco BE85 dokáže připojit bezdrátovou a kabelovou páteřní síť s každou jednotkou současně. A co víc, díky nejnovější technologii Wi-Fi 7 MLO se zvyšuje rychlost kombinované agregace bezdrátového a kabelového backhaulu systému. Tím se výrazně zlepšuje celková propustnost a snižuje latence.

    Podpora VPN klientů a serverů
    Umožňuje zařízením v domácí síti přistupovat ke vzdáleným serverům VPN, aniž by bylo nutné instalovat software VPN na každé zařízení. Můžete vytvářet různé typy připojení VPN, včetně OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSec VPN.

    Chytré zabezpečení pro chytré bydlení
    HomeShield poskytuje řadu integrovaných služeb, které komplexně chrání všechna vaše zařízení pomocí různých funkcí, když jste doma nebo na cestách. Díky HomeShield vám bezpečnější internet přinese více štěstí do vašeho chytrého bydlení.

    S protokolem Matter
    Deco funguje jako centrální řídicí jednotka pro správu všech vašich zařízení s certifikací Matter. Matter umožňuje bezproblémovou komunikaci mezi zařízeními IoT napříč platformami bez ohledu na jejich výrobce.

    Řada Deco BE85 je samozřejmě zpětně kompatibilní se všemi Deco modely.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Standard: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax/be
    Rychlost datového přenosu: 2,4 GHz - 1376 Mbit/s, 5 GHz - 8640 Mbit/s, 6 GHz - 11 520 Mbit/s
    Anténa: 8× integrovaná anténa
    Porty: 1× 10G RJ-45 WAN/LAN, 1× 10G Combo RJ-45/SFP+ WAN/LAN, 2× 2.5G RJ-45 WAN/LAN, 1× USB 3.0
    Frekvenční pásmo: 2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz
    Zabezpečení: WPA-Personal, WPA2-Personal, WPA3-Personal
    Podpora PoE: ne
    Rozměry: 236 × 128 × 128 mm



    Poznámka výrobce:

    TP-Link je čínská společnost zaměřující se na výrobu a prodej síťových zařízení. Byla založena v roce 1996 a v současnosti patří mezi přední světové dodavatele síťových produktů pro domácnosti a podniky.

    TP-Link nabízí širokou škálu zařízení zahrnujících routery, přepínače, adaptéry, repeatery, síťové kamery, IP telefony a další produkty pro bezdrátová a kabelová připojení. Společnost se zaměřuje na vysokou kvalitu, dostupnost a snadnou použitelnost svých produktů.

    TP-Link se vyznačuje inovativními funkcemi a technologiemi, jako je například Beamforming pro zlepšení pokrytí signálu WiFi, konfigurace OneMesh pro rozšíření WiFi sítě a správa pomocí aplikace pro chytré telefony. TP-Link také podporuje různé standardy, včetně WiFi 6 (802.11ax) a PoE (Power over Ethernet).

    Společnost TP-Link získala širokou základnu zákazníků po celém světě a její produkty jsou oblíbené jak u domácích uživatelů, tak u malých a středních firem. TP-Link se také vydal cestou ekologického a energeticky úsporného designu svých zařízení.

    TP-Link je považován za spolehlivou a cenově dostupnou značku ve svém odvětví a pokračuje ve snaze rozšiřovat svou nabídku a inovovat v oblasti síťových řešení.

    Stránky výrobce:

    https://www.tp-link.com/cz

    Parametry

    Barva: 

    bílá

    Wi-Fi standard: 

    Wi-Fi 7 (802.11be)

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA