Třídička a počítačka mincí Safescan 1450 (EUR)

Třídička a počítačka mincí Safescan 1450 (EUR)
 
Part Nr.

112-0599

Kód zboží

1521094

Výrobce
Safescan
EAN

8717496336354

Záruka
24 Měsíců

Zařízení, které zvládá roztřídit a spočítat až 500 kusů za minutu. Je speciálně určená pro Eura. Práci vám usnadní praktický zásobník v horní části zařízení, který pojme až 1000 mincí. Funkce dávkování, kompatibilní s tiskárnou Safescan TP-230.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
10.00 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená od 5 kg do 15 kg)
Vaše cena  s RP*
12 140 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
14 689 Kč
Vaše cena bez DPH
12 140 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Třídička a počítačka mincí 1450 značky Safescan zvládá roztřídit a sečíst až 500 kusů mincí za minutu. Je speciálně určená pro Eura. Práci vám usnadní praktický zásobník v horní části zařízení, který pojme až 1000 mincí.
    Safescan 1450

    S funkcí dávkování
    si snadno nastavíte počty pro odběr z přihrádky. Také se sama pozastaví, když je některý ze šuplíků plný, aby nedošlo k přetečení mincí. Třídička je kompatibilní s termografickou tiskárnou TP-230.

    Rychlost počítání


    Tenhle machr zvládá roztřídit a spočítat 500 mincí za minutu. Spolu s prostorným zásobníkem na 1000 mincí spočítáte vaší pokladnu za malý okamžik. Prostě vysypte všechny mince dohromady bez třídění do zásobníku a zmáčkněte Start.

    Šetřete čas


    Počítačka firmy Safescan vám pomůže optimalizovat pracovní výkon. Zadejte požadované číslo pro každou nominální hodnotu jednotlivých mincí. Zařízení se automaticky pozastaví, když některá přihrádka dosáhne požadované hodnoty. Vy jen jednoduše vysypete obsah a vložíte zpět prázdný šuplík. Tohle je nejrychlejší způsob pro vytvoření ruliček peněz, bankovních depozit a pokladních zásuvek.

    Safescan 1450
    Automatické zastavení

    Nemusíte se bát, že vám eura a centy přetečou z třídičky ven. Ve chvíli, kdy je přihrádka zcela plná zařízení samo přeruší činnost a počká, až šuplík vyprázdníte. Vy pak jen tlačítkem Start obnovíte přerušené třídění a počítání.

    Výkaz denní činnosti

    Po každém skončeném počítání si můžete nechat ukázat podrobný výkaz předchozí činnosti. Tlačítkem "report" se zobrazí celkový počet a hodnoty pro jednotlivé druhy mincí.

    Safescan 1450

    Vše jde snadno vytisknout

    Připojte tiskárnu Safescan TP-230
    a pohodlně tiskněte kompletní výsledky počtů, jednotlivá třídění i výkazy za delší časové období. Termografická tiskárna vše bez problémů zvládne.

    Záruka


    K tomuto produktu můžete získat prodlouženou záruku. V případě, že se do 30 dnů od nákupu zaregistrujete na stránkách https://www.safescan.com/en/myAccount/login/ prodloužíte záruku na 36 měsíců. Bez registrace platí standardní záruka 24 měsíců.

    Vlastnosti:

    Rychlé a snadné použití
    Celková hodnota a množství podle nominálií
    500 kusů mincí za minutu
    Je speciálně určená pro Eura
    Praktický zásobník pojme až 1000 mincí
    Kompatibilní s tiskárnou Safescan TP-230

    Specifikace:

    Měna: EUR
    Rychlost: 500 ks / min
    Kapacita zásobníku: až 1000 mincí
    Přenosné použití: Ne
    Počítání bankovek: Ne
    Počítadlo nominální hodnoty: Ano

    Funkce:


    Dávkování
    Celková hodnota a množství podle nominálií
    Autostop při zaplnění přihrádky na mince (režim dávkového počítání)

    Napájení: AC 220 – 240 V
    Hmotnost: 6,85 kg
    Barva: šedá
    Rozměry (Š x V x H): 290 x 310 x 290 mm  
     

    Poznámka výrobce:

    Safescan je značka specializující se na výrobu a prodej zařízení pro kontrolu a zajištění finanční bezpečnosti. Firma byla založena v roce 2004 a má sídlo v Nizozemsku.

    Safescan poskytuje různé produkty a řešení pro detekci padělaných peněz, správu pokladních prostředků a ochranu před krádežemi. Mezi hlavní produkty značky patří:

    1. Detektory padělků: Safescan nabízí širokou škálu detektorů padělků, které využívají různé technologie (UV, magnetické inkousty, infrapeněženky) k identifikaci padělaných bankovek a mincí. Tyto detektory jsou určeny pro použití v obchodech, kasinech, bankách a dalších institucích.

    2. Pokladní trezory a registrační kasy: Safescan také vyrábí trezory a registrační kasy, které pomáhají zajistit bezpečné uložení hotovosti a správu transakcí. Tyto produkty splňují příslušné bezpečnostní standardy a jsou vhodné pro maloobchodní prodejny, restaurace a další podniky.

    3. Mince a bankovky počítací stroje: Safescan nabízí počítací stroje pro mince a bankovky, které umožňují rychlé a přesné počítání hotovosti. Tyto stroje jsou užitečné pro účetní oddělení, banky a jiné instituce, které pracují s velkým objemem mincí a bankovek.

    4. Pokladní software: Safescan také nabízí software pro správu a kontrolu pokladen. Tento software umožňuje sledování prodejů, správu zásob a generování finančních zpráv pro různé typy podniků.

    Safescan je známým a uznávaným jménem v oblasti finanční bezpečnosti a spolupracuje s mnoha maloobchodníky, bankami a dalšími podniky na celém světě. Produkty Safescan jsou navrženy s důrazem na kvalitu, spolehlivost a snadné použití.

    Stránky výrobce:

    https://www.safescan.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA