Trust Fiësta Pro Bluetooth Wireless Party Speaker - black

Trust Fiësta Pro Bluetooth Wireless Party Speaker - black
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

21216

Kód zboží

1464033

Výrobce
Trust
EAN

8713439212167

Záruka
24 Měsíců

Trust Urban Fiësta Pro Bezdrátový reproduktor Pořádáte na zahradě grilování, chcete promluvit na večírku vaší firmy nebo reprodukovat hudbu při sportovní události? Bezdrátový reproduktor Trust Urban Fiësta Pro je skvělým řešením! Reproduktor Fiësta Pro má

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Trust Urban Fiësta Pro Bezdrátový reproduktor
    Pořádáte na zahradě grilování, chcete promluvit na večírku vaší firmy nebo reprodukovat hudbu při sportovní události? Bezdrátový reproduktor Trust Urban Fiësta Pro je skvělým řešením! Reproduktor Fiësta Pro má mocný zvuk, interní baterie, které vydrží po celý večírek, snadno se přenáší a lze jej používat s tabletem, mobilním telefonem nebo hudebním nástrojem.

    Přenositelný
    Bezdrátový reproduktor Fiësta Pro lze snadno přesunout díky dvěma kolečkům a vysouvacímu madlu. Navíc lze reproduktor Fiësta Pro snadno přenášet pomocí dvou bočních madel. Reproduktor je solidně zkonstruován, takže jej můžete snadno kamkoliv převézt bez starostí, že by se mohl poškodit.

    Interní akumulátor
    Reproduktor Fiësta Pro je vybaven interní baterií, která podle nastavené hlasitosti vydrží 8 až 60 hodin. Baterii lze snadno dobíjet pomocí dodávaného napájecího kabelu. Pokud se baterie během večírku vybije, lze reproduktor připojit do elektrické zásuvky a nadále jej používat.

    Nabíjení telefonu nebo tabletu
    Tento reproduktor vydrží déle než všechny tablety či mobilní telefony, avšak to vám poslech nepřekazí! Řešení vybité baterie je již zabudováno přímo v reproduktoru: Fiësta Pro je vybaven portem USB, pomocí něhož můžete nabíjet tablet či mobilní telefon. Jednoduše zapojte dodávaný napájecí kabel z tabletu či mobilního telefonu do reproduktoru, takže budete mít vždy k dispozici dostatek energie. Po připojení můžete tablet či mobilní telefon snadno vložit do držáku v horní části reproduktoru a hudbu poslouchat i nadále.

    Zvuk
    Díky 60W výstupu nabízí reproduktor Fiësta Pro více než dostatečné množství výkonu k ozvučení každého večírku či prostoru plným zvukem a hutnými basy. Na rozdíl od většiny ostatních reproduktorů nabízí zařízení Fiësta Pro možnost úplného nastavení zvuku pomocí regulátoru basů, středů a výšek. Ať již chcete reproduktor používat při reprodukci hudby či mluveného slova ve vnitřních nebo vnějších prostorách, je Fiësta Pro vhodný pro každou situaci. Hlasitost reproduktoru Fiësta Pro lze nastavit pomocí hlavního ovladače hlasitosti nebo u jednotlivých kanálů. Hlasitost mikrofonu tak můžete podle hudby zesílit nebo zeslabit.

    Připojení
    Mobilní telefon, tablet, přenosný počítač či přehrávač MP3 snadno připojíte prostřednictvím rozhraní Bluetooth nebo pomocí dodávaného kabelu s konektorem 3,5 mm. Bezdrátový reproduktor Fiësta Pro je také vybaven konektorem pro dodávaný mikrofon a připojením pro hudební nástroj, např. kytaru či klávesy.

    Potřebujete ten nejvyšší výkon? V tom případě propojte několik reproduktorů Fiësta navzájem!
    Všestranný, mobilní a výkonný: Bezdrátový reproduktor Fiësta Pro je tím nejlepším zvukovým řešením pro každou situaci.

    Skvělý pro tyto příležitosti
    - grilování nebo večírky na zahradě
    - narozeninové oslavy
    - projevy při firemních událostech
    - karaoke
    - sportovní události

    Základní vlastnosti:
    - Silný 60W zvuk
    - Pracuje s libovolným zvukovým zařízením (mobilní telefon, tablet a počítač)
    - Kabelové a bezdrátové připojení přes Bluetooth; dosah 10 m
    - Vstupy pro mikrofon, hudební nástroj a zvukové přehrávače.
    - Vestavěný nabíjecí akumulátor
    - 8 hodin hraní při 100% hlasitosti; až 60 hodin podle nastavené hlasitosti
    - Linkový výstup umožňuje připojit více reproduktorů na večírcích
    - Držadla, kolečka a vysouvací držadlo; snadný přesun reproduktoru
    - Včetně mikrofonu
    - Ovládání basů/středů/výšek umožňuje doladit zvuk
    - Port USB zajistí napájení telefonu/tabletu.
    - Integrovaný držák tabletu a mobilního telefonu.

    Poznámka výrobce:

    Trust je známá značka specializující se na elektroniku a počítačové příslušenství. Firma Trust se zaměřuje na výrobu a design široké škály produktů, jako jsou sluchátka, reproduktory, myši, klávesnice, webové kamery, herní příslušenství a další. Je známá pro svou snahu poskytovat kvalitní produkty za dostupné ceny.

    Trust byl založen v roce 1983 v Nizozemsku a od té doby si vytvořil silnou pozici na trhu s elektronikou. Společnost si klade za cíl usnadnit každodenní život lidem prostřednictvím inovativních a spolehlivých produktů. Mnoho produktů Trust je navrženo tak, aby bylo snadno použitelné a přizpůsobené potřebám uživatelů.

    Trust je oblíbenou značkou nejen mezi spotřebiteli, ale také mezi hráči, kteří ocení kvalitní herní vybavení, jako jsou klávesnice, myši a herní sluchátka. Společnost se snaží zlepšovat své výrobky v souladu s nejnovějšími technologickými trendu a potřebami zákazníků.

    Stránky výrobce:

    http://www.trust.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA