TRUST GXT212 MICO, stolní USB mikrofon

TRUST GXT212 MICO, stolní USB mikrofon
 
Part Nr.

23791

Kód zboží

1591637

Výrobce
Trust
EAN

8590274237919

Záruka
24 Měsíců

Trust GXT212 USB Microphone. Vysoce výkonný studiový mikrofon USB na stativovém stojanu, který pracuje s připojením 3,5 mm a USB. Klíčové vlastnosti *S připojením 3,5 mm a USB funguje s jakýmkoli počítačem nebo n

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
656 Kč
Vaše cena bez DPH
542 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Trust GXT212 USB Microphone. Vysoce výkonný studiový mikrofon USB na stativovém stojanu, který pracuje s připojením 3,5 mm a USB. Klíčové vlastnosti *S připojením 3,5 mm a USB funguje s jakýmkoli počítačem nebo notebookem *Kabel s 3,5 mm zástrčkou, včetně adaptéru USB pro vysoce kvalitní digitální zvuk bez zkreslení *Pro hry, Twitch, Youtube a aplikace pro hlasový chat, jako jsou Skype a Cortana *Nastavitelný úhel *Kabel 1,80 m Technické parametry *Typ připojení: kabelové *Typ konektoru: USB *Frekvenční odezva: 50 Hz - 16000 Hz *Příslušenství: USB adaptér *Redukce hluku: ano Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/23791-gxt-212-mico-usb-microphone

    Poznámka výrobce:

    Trust je známá značka specializující se na elektroniku a počítačové příslušenství. Firma Trust se zaměřuje na výrobu a design široké škály produktů, jako jsou sluchátka, reproduktory, myši, klávesnice, webové kamery, herní příslušenství a další. Je známá pro svou snahu poskytovat kvalitní produkty za dostupné ceny.

    Trust byl založen v roce 1983 v Nizozemsku a od té doby si vytvořil silnou pozici na trhu s elektronikou. Společnost si klade za cíl usnadnit každodenní život lidem prostřednictvím inovativních a spolehlivých produktů. Mnoho produktů Trust je navrženo tak, aby bylo snadno použitelné a přizpůsobené potřebám uživatelů.

    Trust je oblíbenou značkou nejen mezi spotřebiteli, ale také mezi hráči, kteří ocení kvalitní herní vybavení, jako jsou klávesnice, myši a herní sluchátka. Společnost se snaží zlepšovat své výrobky v souladu s nejnovějšími technologickými trendu a potřebami zákazníků.

    Stránky výrobce:

    http://www.trust.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA