Ubiquiti B-DB-AC, Dual Band Bullet AC

Ubiquiti B-DB-AC, Dual Band Bullet AC
 
Part Nr.

B-DB-AC

Kód zboží

1529956

Výrobce
Ubiquiti Networks
EAN

817882021319

Záruka
24 Měsíců

Nový dualbandový bullet jako nástupce řady airMAX je univerzální jednopolarizační radiová jednotka s N-male konektorem, díky kterému se montuje přímo na anténu. Kromě běžně používaného pásma 5GHz jednotka podporuje také

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
1 973 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 387 Kč
Vaše cena bez DPH
1 973 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nový dualbandový bullet jako nástupce řady airMAX je univerzální jednopolarizační radiová jednotka s N-male konektorem, díky kterému se montuje přímo na anténu. Kromě běžně používaného pásma 5GHz jednotka podporuje také pásmo 2.4GHz. V obou případech je kompatibilní pouze s ostatními produkty řady airMAX ac. Jednotka disponuje jedním Gbit ethernetovým portem, který dovoluje využít všech možností normy 802.11ac. Napájení probíhá přes 24V/0,5A DC POE adaptér, který stejně jako u předešlých bulletů není součástí balení. Maximální šířka kanálu je 40MHz pro pásmo 2,4GHz a 80MHz pro pásmo 5GHz (pro mód PtP), kompaktní radio se tak může chlubit modulační rychlostí 216+433Mbps. Obsah balení Jednotka Vodotěsná průchodka Technické parametry Bezdrátové vlastnosti Bezdrátové frekvence: 2.4 GHz, 5 GHz Přenosová rychlost WiFi - 2.4GHz [Mb/s]: 216 Přenosová rychlost WiFi - 5GHz [Mb/s]: 433 WiFi standardy: airMAX ac Vysílací výkon 2.4GHz [dBm]: 22 Vysílací výkon 5GHz [dBm]: 22 Šifrování: WPA2 AES 2.4GHz MIMO: 1 x 1 SISO 5GHz MIMO: 1 x 1 SISO Typ antény: Odnímatelná Počet odnímatelných antén: 1 Fyzické charakteristiky Použití: Venkovní Tlačítka: Reset Provozní teplota [°C]: -40 až 70 Hmotnost [g]: 196 Hloubka [mm]: 46 Šířka [mm]: 46 Výška [mm]: 190 Konektory a rozhraní VF konektory: (1) N male Rychlosti LAN: (1) 10/100/1000Mbps Gigabit LAN: Ano Napájení Max. spotřeba energie [W]: 8 Napájení přes PoE: 24V DC Software Operační mód: Klient, AP Router, Access Point, Klient Router (wisp) Podpora IPv6: Transparentní (režim bridge) Výchozí IP adresa: 192.168.1.20 Výchozí jméno a heslo: ubnt / ubnt

    Poznámka výrobce:

    Ubiquiti Networks je americká technologická společnost, která se specializuje na vývoj a výrobu síťových zařízení pro podnikovou i domácí síťovou infrastrukturu. Byla založena v roce 2005 a sídlí v Kalifornii.

    Značka Ubiquiti Networks je známá svými inovativními a vysokovýkonnými produkty, které jsou navrženy pro poskytování vysokorychlostního internetu, bezdrátovou konektivitu a síťovou správu. Mezi nejznámější produkty patří přístupové body (Access Points) pro Wi-Fi sítě, bezdrátové routery, měniče (switches), antény a další síťová zařízení.

    Ubiquiti Networks se významně podílí na rozvoji technologie Mesh networking, která umožňuje vytvořit výkonnou a spolehlivou bezdrátovou síť pokrývající velké prostory. Jejich produkty jsou často využívány poskytovateli internetových služeb, malými i středními podniky a také domácnostmi.

    Společnost je také známá pro svůj software UniFi, který umožňuje správu a monitorování síťových zařízení přes jednoduché uživatelské rozhraní.

    Ubiquiti Networks si získala mezinárodní uznání a vybudovala si silnou pozici v oblasti sítových technologií. Jejich přístupové body jsou často chváleny pro svoji vysokou výkonnost, spolehlivost a cenovou dostupnost.

    Stránky výrobce:

    https://www.ui.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA