Wacom Cintiq Pro 16 (2021)

Wacom Cintiq Pro 16 (2021)
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

DTH167K0B

Kód zboží

1670430

Výrobce
Wacom
EAN

4949268622721

Záruka
36 Měsíců

Nová definice přesnosti v kompaktním provedení Nechte svou přirozenou kreativitu volně proudit z pera na obrazovku Ve víru tvůrčího zápalu potřebujete svou vizi realizovat bez zbytečné námahy. Proto jsme dál vyladili Wacom Cintiq Pro 16, aby práce s ním b

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nová definice přesnosti v kompaktním provedení
    Nechte svou přirozenou kreativitu volně proudit z pera na obrazovku
    Ve víru tvůrčího zápalu potřebujete svou vizi realizovat bez zbytečné námahy. Proto jsme dál vyladili Wacom Cintiq Pro 16, aby práce s ním byla ještě komfortnější a přirozenější. Díky vylepšené ergonomii a intuitivnímu vedení pera po obrazovce se můžete plně ponořit do své tvorby. Live. Dare. Create.

    Lepší díky vám
    Po analýze zpětné vazby od našich zákazníků jsme vylepšili Wacom Cintiq Pro 16 tak, aby pomáhal umocnit vaše kreativní výkony.

    ExpressKeys™ šetří váš čas
    Naše nová fyzická tlačítka ExpressKeys™ jsou nyní umístěna na zadní hraně displeje a neubírají na ploše obrazovky, když se pustíte do práce na svém plátně. ExpressKeys™ jsou navržena tak, aby přispívala k efektivnější práci a vy jste získali více času na ještě dokonalejší dotažení každého projektu.

    Už žádné dotyky nedopatřením
    Aby váš pracovní proces nepřerušilo náhodné klepnutí na tlačítko, upravili jsme displej, abyste ho měli víc pod kontrolou. Nové tlačítko garantuje zapnutí dotykové funkce, jen když ji potřebujete. Navíc vylepšené ovládací prvky na obrazovce vám umožňují ještě víc si přizpůsobovat dotykové možnosti.

    Připojte se a hrajte si
    Připojit Wacom Cintiq Pro 16 k vašemu Macu nebo PC nedá žádnou práci. Prostě zapojíte kabely USB-C a HDMI do desktopu nebo laptopu. A klid vám dodá i vědomí, že všechny kabely mají udržitelné provedení, zcela prosté PVC.

    Dává každému pixelu přirozenou přesnost
    4K obrazovka má antireflexní úpravu a v harmonickém spojení s Pro Pen 2 poskytuje plně přirozené zážitky při vedení pera po obrazovce. Při každém tahu po leptaném skleněném povrchu 4K obrazovky máte reálný pocit, jako když píšete na papír, a široké spektrum barev vám nabízí perfektně detailní zobrazení vašeho výtvoru. A díky zabudované citlivosti přítlaku, fakticky okamžité odezvě a skvělému snímání náklonu Wacom Pro Pen 2 nejen vypadá, ale i působí jako pero.

    Tvořte v pohodě
    Jako kreativní profesionál si zasloužíte u pracovního stolu pohodlí. Nový držák VESA vám umožní upevnit vaše zařízení na náš volitelný nastavitelný stojan (nebo na ramena jiných výrobců), a získat tím pro váš Wacom Cintiq Pro 16 ještě stabilnější oporu. Stojan si upravíte do polohy, které dáváte přednost, takže můžete pohodlně pracovat a plně se soustředit na svou tvorbu. Software pro vaši tvorbu

    Rozměry/rozlišení displeje 15,6" (39.6 cm) / Ultra HD (3.840 x 2.160)
    Podporované rozlišení 800x600@60Hz (SVGA); 1024x768@60Hz (XGA); 1280x720@60Hz (HD); 1280x1024@60Hz (SXGA); 1600x1200@60Hz (UXGA); 1920x1080@60Hz (FHD); 2560x1440@60Hz (QHD); 3840x2160@60Hz (4K UHD)
    Funkce kompenzace uniformity Ano
    Rozteč bodů 0,08964 (H) x 0,08964 (V) mm
    Aktivní plocha 344 x 194 mm
    Technologie IPS
    Barva černá
    Rozměry/hmotnost 410 x 266 x 22 mm / 1,9 kg
    Zobrazitelné barvy 16,7 miliónu barev (8 bitů)
    Barevný gamut 98% Adobe RGB (CIE 1931) (typ)
    Poměr stran/jas 16:9/300 cd/m2 (typ)
    Kontrastní poměr/rychlost reakce 1000:1 / 30ms
    Pozorovací úhel 178° (89°/89°) H, (89°/89°) V
    Možnosti připojení USB-C port s režimem DisplayPort Alternate Mode (UHD) nebo HDMI 2.0 nebo novější (UHD) port a USB-A port
    Grafický vstup USB-C port s režimem DisplayPort Alternate Mode (UHD) nebo HDMI 2.0 nebo novější (UHD) port a USB-A port
    Multi-Touch ano, 10 prstů
    Multi-Touch technologie Projektovaná kapacitní
    Pero Pro Pen 2 bez baterie se 2 bočními nastavitelnými tlačítky a 8192 úrovněmi tlaku na hrotu pera i gumě (patentovaná metoda elektromagnetické rezonance)
    Rozpoznání náklonu ±60 úrovní
    Rozlišení pera 5.080 lpi (linek na palec)
    Náhradní hroty 13ks
    Polohování Cintiqu Intergované skládací nohy pro nastavení úhlu 20°
    Zvýšení produktivity 8 tlačítek ExpressKey™, přesný režim, funkce Display Toggle, Radial Menu a klávesnice na obrazovce, přiřazená časově úsporná nastavení posouvání, scrollování, zoomu, velikosti štětce, přepínač zapnutí/vypnutí multitouch
    Zabezpečení Kensington® MicroSaver 2.0
    Kompatibilita/požadavky na systém PC: Windows® 7 nebo novější (nejnovější verze service pack/build), Mac: OS X® 10.14 nebo novější (nejnovější aktualizace); port USB-C s režimem DisplayPort Alternate Mode (UHD), nebo HDMI 2.0 (UHD) a USB-A; přístup k Internetu ke stažení ovladače.
    Co je součástí Wacom Cintiq Pro 16, Wacom Pro Pen 2, stojan na pero s 10 náhradními hroty (6 standardních, 4 plstěné) a nástroj pro výměnu hrotů; držák pera (3 náhradní hroty); kabel USB-C na USB-C (1m, bez PVC); kabel USB-C na USB-A (1,8m, bez PVC); prémiový HDMI kabel (1,8m, bez PVC); napájecí kabel (1m); AC adaptér (1,2m; bez PVT), čistící hadřík; Quick Start Guide, dokument Důležité informace o produktu
    Vstupní napětí 100 až 240 VAC, 50/60HZ
    Výstupní napětí 20V / 5A (max.)
    Spotřeba energie Zapnuto: 25 W nebo méně, v režimu spánku: 1,5 W nebo méně, vypnuto: 0,3 W nebo méně
    Další příslušenství (není součástí) Dálkový ovladač ExpressKey™ Remote, nastavitelný stojan Wacom Adjustable Stand, brašna Wacom Soft Case (velká), pero Wacom Pro Pen 2, pero Wacom Pro Pen 3D, štíhlé pero Wacom Pro Pen slim, náhradní hroty, pera předchozích generací (Pro, Classic, Art, Airbrush, Grip)
    Software ke stažení
    Adobe Creative Cloud Photography plan (platí do 16.9. 2022)
    Boris FX Suite (platí do 1.3. 2022)
    Sculptron by OTOY (platí do 1.3. 2022)
    Záruka 3 roky; s možností on-site servisu

    Poznámka výrobce:

    Wacom je světový lídr v oblasti grafických tabletů. Firma byla založena roku 1983 v Japonsku. Tablety a stylusy Wacom umožňují umělcům, grafickým designérům a fotografům přesné a citlivé ovládání na počítači, přičemž simuluje pocit kreslení na papír nebo kreslení štětcem. Díky tlakové citlivosti a ergonomickému designu umožňuje Wacom uživatelům jemnou kontrolu nad tónem, tloušťkou čáry a dalšími parametry.

    Společnost Wacom vyrábí širokou škálu tabletů a stylusů různých velikostí a funkcí, aby vyhovovaly potřebám různých uživatelů. Nabízí také profesionální monitorové tablety, které umožňují kreslit přímo na obrazovce s vysokým rozlišením.

    Wacom má také širokou podporu v softwaru, včetně populárních programů pro digitální umění a grafiku, jako je Photoshop, Illustrator a CorelDRAW. Mnoho profesionálů v těchto oborech používá produkty Wacom pro svou práci a oceňuje jejich vysokou kvalitu a spolehlivost.

    Stránky výrobce:

    http://www.wacom.com

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA