WD Purple 2TB, 3.5" HDD, 5400rpm, 256MB, SATA III, 3RZ

WD Purple 2TB, 3.5" HDD, 5400rpm, 256MB, SATA III, 3RZ
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

WD22PURZ

Kód zboží

1640983

Výrobce
Western Digital
EAN

0718037887975

Záruka
36 Měsíců

Vytvořeno pro nepřetržitě spuštěné systémy s vysokým rozlišením. Disky WD Purple jsou optimalizované pro dohledové systémy – podporují pracovní zatížení až 180 TB/rok1 a až 64 kamer. Disky WD Purple s kapacitou 8TB, 10TB, 12 TB, 14TB a 18TB využívají nás

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Vytvořeno pro nepřetržitě spuštěné systémy s vysokým rozlišením. Disky WD Purple jsou optimalizované pro dohledové systémy – podporují pracovní zatížení až 180 TB/rok1 a až 64 kamer. Disky WD Purple s kapacitou 8TB, 10TB, 12 TB, 14TB  a 18TB využívají nástroje systémové analýzy Deep Learning, pokud jsou zapojené do systému NVR podporujícího umělou inteligenci. Nabízejí také vyšší schopnost pracovního zatížení, až 360 TB/rok, stejně jako 16 kanálů umělé inteligence pro účely systémové analýzy.

    Navrženo Pro Dohledové Systémy
    Disk WD Purple je určený pro bezpečnostní systémy DVR i NVR a je kompatibilní se systémy od mnoha předních výrobců dohledových a bezpečnostních systémů. Můžeme vám pomoci najít perfektní úložiště pro váš systém.

    Plynulá Integrace
    Díky celé řadě prvotřídních podporovaných zařízení a čipových sad si můžete být jisti, že jste našli konfiguraci a kompatibilitu, která je pro váš systém NVR ta pravá.

    Rozšiřte své zorné pole na 64
    Disky WD Purple jsou optimalizovány pro podporu až 64 kamer a nabízejí vám tak flexibilní možnost upgradování nebo rozšíření bezpečnostního systém

    3letá Omezená Záruka
    Každý disk WD Purple se dodává s 3letou omezenou zárukou, takže se na úložiště svého dohledového systému můžete spolehnout.

    Pokud je nutné prohlédnout záznam bezpečnostního systému, mohou vynechané nebo ztracené snímky znamenat závažný problém. Pevné disky pro dohledové systémy WD Purple™ jsou vybaveny technologií AllFrame™, která využívá streamování prostřednictvím rozhraní ATA, jež pomáhá eliminovat ztrátu snímků, zlepšuje přehrávání a podporuje vyšší počet pozic pro pevný disk v systému NVR. Disky WD Purple s kapacitou 8, 10 a 12 TB a funkcí AllFrame AI nabízejí pracovní zatížení až 360 TB/rok a zvládají tak analytické nástroje Deep Learning, které jsou součástí systémů NVR využívajících umělou inteligenci.

    Vlastnosti:
    -    Speciálně navrženo pro dohledové systémy.
    -    Trojnásobné pracovní zatížení v porovnání s našimi stolními disky. Disky s kapacitou 8, 10 a 12 TB nabízejí pracovní zatížení až 360 TB/rok.
    -    Přizpůsobení účelům, jako je dohled, které jsou náročné na zápis nízkou rychlostí s vysokým počtem datových toků.
    -    Operace zápisu se stanovenými prioritami pro maximalizovaný výkon při dohledu.
    -    Podpora streamování TLER a ATA.


    Poznámka výrobce:

    Společnost byla založena roku 1970 v Kalifornii jako výrobce polovodičových zařízení. Avšak nedlouho po svém založení se začala věnovat vývoji a výrobě pevných disků. Western Digital je v současné době druhou největší společností v oblasti pevných disků, hned po Seagate.

    HDD od Western Digital jsou široce používány v různých zařízeních, jako jsou počítače, servery, herní konzole, televize a další. Nabízejí různé kapacity, rychlosti a rozhraní, aby vyhověly potřebám uživatelů.

    Western Digital je také důležitým hráčem v oblasti externích pevných disků a cloudového úložiště. Jejich externí disky jsou oblíbené pro zálohování a přenos dat mezi různými zařízeními.

    Stránky výrobce:

    http://www.wdc.com

    Parametry

    Kapacita: 

    Kapacita

    Kapacita datového úložiště.

    2TB

    Připojení: 

    SATA

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA