Xbox One hra Sniper Elite 5

Xbox One hra Sniper Elite 5

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

5056208813992

Kód zboží

1677465

Výrobce
Sold Out
EAN

5056208813992

Záruka
24 Měsíců

Sniper Elite 5, nejnovější pokračování cenami ověnčené série, přináší bezkonkurenční odstřelování, intenzivní taktické souboje z pohledu třetí osoby a vylepšenou rentgenovou kameru. Probojujt

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 018 Kč
Vaše cena bez DPH
841 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Sniper Elite 5, nejnovější pokračování cenami ověnčené série, přináší bezkonkurenční odstřelování, intenzivní taktické souboje z pohledu třetí osoby a vylepšenou rentgenovou kameru. Probojujte si cestu dosud nejrealističtějšími mapami, představujícími řadu skutečných míst zrekonstruovaných s ohromujícím důrazem na detail, a využívejte možností vylepšeného systému pohybu napříč mapami, díky kterému z nich budete moct prozkoumat víc než kdykoliv předtím.

    Francie, 1944. V rámci tajné operace amerických rangerů mající za cíl oslabit Atlantický val podél bretaňského pobřeží naváže elitní ostrostřelec Karl Fairburne kontakt s francouzským odbojem. Krátce nato společně odhalí tajný nacistický projekt, který by mohl ukončit válku ještě dřív, než Spojenci vůbec vstoupí na evropskou půdu – Operaci Kraken.

    • Rozsáhlá kampaň: Řada skutečných míst byla zrekonstruována s pomocí fotogrammetrie s cílem vytvořit živoucí, realistická prostředí. Větší počet infiltračních a extrakčních bodů, jakož i položek na seznamu cílů poté umožňuje přistupovat ke každé misi různými způsoby. Udělejte nacistům čáru přes rozpočet sami nebo společně s partnerem díky vylepšeným kooperačním mechanismům umožňujícím vám sdílet munici i předměty, rozdávat rozkazy a léčit se navzájem.
    • Pokročilý fyzikální model zbraní a rozšířené možnosti pohybu: Sjeďte po laně, sklouzněte se po svahu a šplhejte po římsách ve snaze nalézt ideální postavení nebo proklouznout kolem ostražité hlídky. Při pohledu na cíl skrz puškohled vezměte v úvahu možnosti, které vám poskytuje aktuální pažba i hlaveň vaší zbraně, a pochopitelně také gravitaci, sílu větru a rychlost srdečního tepu.
    • Úpravy vysokého kalibru: Na pracovních stolech upravujte a vylepšujte téměř jakoukoliv stránku svých zbraní – měňte puškohledy, pažby, hlavně, zásobníky a nejenom to. Obrovskou spoustu možností nabízí nejen pušky, ale také sekundární zbraně a pistole. Kromě toho si navíc můžete vybrat munici odpovídající vašemu cíli, od průrazné až po nesmrtící.
    • Režim „Invaze“ jako součást kampaně: Vnikněte do kampaně jiného hráče jako odstřelovač Osy, rozehrajte smrtící hru na kočku a myš, stopujte svou kořist a rozšiřte příběhovou kampaň o zcela novou dimenzi. Režim „Invaze“ je k dispozici v sólo i kooperativní hře a třebaže Karlův spojenec představuje dodatečnou výzvu, zvyšuje se tím zároveň i vaše potenciální odměna v podobě nově odemčených zbraní, předmětů a skinů.
    • Napínavá hra pro více hráčů: Upravte si svou postavu i výstroj a získávejte zkušenosti, medaile
      a stužky v nemilosrdně kompetitivních bitvách až šestnácti hráčů, které beze zbytku otestují vaše ostrostřelecké dovednosti. Jestli vám vyhovuje spíš kooperace, spojte se až s třemi dalšími hráči proti vlnám nepřátel v režimu „Přežití“.
    • Vylepšená rentgenová kamera: Proslulá rentgenová kamera, realističtější a nahánějící větší hrůzu než kdy dřív, se vrací a věrně zprostředkovává skutečnou destruktivní sílu každého zásahu. Kosti teď nepředvídatelně odrážejí projektily, které si pak hledají vlastní cestu těly nepřátel. Rentgenová kamera se navíc může aktivovat i při střelbě ze samopalů nebo pistolí a nabídnout tak úchvatný pohled na několik střel letících společně v dramatickém zpomaleném záběru.


    Poznámka výrobce:

    Sold Out je britská herní distribuční společnost se sídlem v Londýně. Byla založena v roce 1994 a specializuje se na distribuci a vydávání her pro různé platformy, včetně PC, konzolí a mobilních zařízení.

    Společnost Sold Out spolupracuje s různými vývojářskými studii po celém světě a pomáhá jim s distribucí jejich her. Mezi tyto studia patří například Rebellion Developments, Frontier Developments, Team17 a mnoho dalších.

    Sold Out také vydává vlastní herní tituly a je známá například pro hry jako Overcooked, Yooka-Laylee, Worms W.M.D a Terraria.

    Společnost se soustředí na vydávání fyzických kopií her, ale poskytuje také digitální distribuci prostřednictvím online obchodů, jako je Steam.

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA