Xbox Series X hra Scorn: Deluxe Edition

Xbox Series X hra Scorn: Deluxe Edition

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

5016488140874

Kód zboží

1702563

Výrobce
UbiSoft
EAN

5016488140874

Záruka
12 Měsíců

Scorn je dobrodružná hororová hra z vlastního pohledu s tísnivou atmosférou, zasazená do děsivého světa plného podivných tvarů a ponurých prostředí. Nechte se uvrhnout do neznámého snového světa, ve kterém budete osamoc

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 007 Kč
Vaše cena bez DPH
832 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Scorn je dobrodružná hororová hra z vlastního pohledu s tísnivou atmosférou, zasazená do děsivého světa plného podivných tvarů a ponurých prostředí. Nechte se uvrhnout do neznámého snového světa, ve kterém budete osamoceni a dočista ztraceni nelineárním způsobem zkoumat odlišné, navzájem propojené oblasti, jejichž znepokojivá prostředí se sama o sobě vyznačují svébytným charakterem. Každá lokace obsahuje vlastní příběhové téma, hádanky i postavy, které společně tvoří nedílnou součást tohoto vzájemně soudržného světa. V průběhu hry budete odemykat nové oblasti, získávat různé dovednosti, zbraně i předměty a při tom se snažit pochopit to, co je vám předkládáno. • Propracovaný soudržný svět: Scorn je zasazen do otevřeného světa skládajícího se z odlišných, navzájem propojených oblastí. Každá z nich představuje spletité bludiště nejrůznějších místností a cest, které musíte objevit. Veškeré vyprávění se odehrává z vašeho pohledu tak, aby žádné filmové sekvence neodváděly vaši pozornost od hrůzné reality živoucího, dýchajícího světa kolem vás. Oči ale mějte pořád dokořán – hra vám neprojeví sebemenší soucit, pokud na své nelehké pouti přehlédnete něco důležitého. Všechno tu má svůj důvod a účel – jen musíte přijít na to jaký. • Uvědomění si sebe sama: Ponořte se do hry ještě víc uvědoměním si svého těla a svých pohybů. Vaše činnosti v herním světě působí realističtěji díky tomu, že předměty zvedáte vlastníma rukama (místo toho, aby se jen vznášely ve vzduchu) nebo že se stroji a zařízeními manipulujete uchopením jejich ovládacích prvků. • Správa inventáře a munice: Vaše výzbroj je jasně určena a přísně omezena, díky čemuž zůstanete po celou dobu hry v ještě větším střehu. Zároveň budete muset důkladně rozmýšlet, kdy bojovat, kdy se ukrýt a jaký dopad vlastně mají vaše činnosti na okolní svět. Abyste mohli postoupit dál, budete tak muset neustále přizpůsobovat svůj herní styl. Deluxe Edition obsahuje navíc exkluzivní steelbook, tíživý původní digitální soundtrack od Aetheka a Lustmorda a 192stránkový digitální artbook s obrovským množstvím jedinečných kreseb a návrhů z děsuplného světa této hry. SPECIFIKACE PRODUKTU: Vývojář: Ebb Software Vydavatel: Kepler Interactive & Maximum Games Distributor v ČR: HYPE Žánr: first-person hororová hra Platformy: PlayStation 5 & Xbox Series X Lokalizace: české texty

    Poznámka výrobce:

    Ubisoft je jednou z předních herních společností na světě. Byla založena v roce 1986 v Carentoiru ve Francii a má hlavní sídlo v Montreuilu.

    Společnost se proslavila vývojem a vydáváním velkých herních sérií, mezi které patří Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Just Dance a Tom Clancy's. Tyto série získaly velkou popularitu a mnohé z nich se staly bestsellery, což přispělo ke globálnímu úspěchu Ubisoftu.

    Ubisoft je známý také pro svou otevřenost k experimentování s novými herními mechanismy a inovacemi. Společnost také aktivně podporuje vývoj nezávislých her prostřednictvím programu Ubisoft Indie, který nabízí financování a distribuci nezávislým vývojářským studiím.

    Další zajímavostí o Ubisoftu je jeho síť studií po celém světě, která spolupracují na vývoji her. Tato globální přítomnost umožňuje Ubisoftu přinášet různorodé a unikátní zážitky pro hráče.

    Ubisoft je také známý svým angažováním ve virtuální realitě a rozšířené realitě. Společnost vyvinula několik VR her a vydala vlastní VR headset s názvem Ubisoft Escape. Tím se stala jednou z mála herních společností, která se aktivně podílí na rozvoji této nové technologie.

    Stránky výrobce:

    http://www.ubi.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA