Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra
 
Part Nr.

37829

Kód zboží

1690624

Výrobce
Xiaomi
EAN

6934177768415

Záruka
24 Měsíců

Duální systém odpružení Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra využívá duální systém odpružení pro efektivní snížení vibrací a otřesů při jízdě, což vám přináší lepší zážitek z jízdy. 10" pneumatiky Xiaomi DuraGel Tire Přední

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
19 505 Kč
Vaše cena bez DPH
16 120 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Duální systém odpružení Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra využívá duální systém odpružení pro efektivní snížení vibrací a otřesů při jízdě, což vám přináší lepší zážitek z jízdy. 10" pneumatiky Xiaomi DuraGel Tire Přední a zadní 10" pneumatika Xiaomi DuraGel Tire se dokáže sama opravit. Poté, co se v pneumatice zasekne a odstraní předmět o průměru menším než 3,5 mm, může rosolovitá vrstva rychle opravit prasklou část pneumatiky a snížit riziko defektu pneumatiky, díky čemuž je pneumatika odolnější a umožňuje vám soustředit se na radost z jakékoliv cesty. 940W špičkový výkon Výkonný bezkomutátorový motor má špičkový výkon 940 W spolu s výjimečnou účinností přenosu a poskytuje silné zrychlení a stoupání v městských i terénních situacích. Unikátní režim S+ Unikátní režim S+ poskytuje rychlé uvolnění silného výkonu. Zrychlení na 25 km/h trvá jen asi 4 sekundy, což zrychlí vaši jízdu. Režim S+: 5 - 25 km/h. Sportovní režim: 5 - 25 km/h. Standardní režim: 5 - 20 km/h. Režim pro chodce: 5 - 6 km/h. Pocit z jízdy na jedničku Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra má širší a vyšší řídítka a větší palubu, což nabízí vylepšený zážitek z jízdy. Dynamické zatížení až 120 kg Rám vyrobený z vysoce pevné hliníkové slitiny a vyrobený pomocí optimalizovaných výrobních a svařovacích procesů má vynikající odolnost a unese dynamické zatížení až 120 kg. Koloběžka s certifikací IP55 Vozidlo s krytím IP55 je odolné proti prachu a stříkající vodě a je vhodné pro různé jízdní scénáře, což vám dává svobodu v tom, kam chcete jet. Aplikace Xiaomi Home / Mi Home Zobrazte údaje o jízdě, zbývající dojezd a upozornění na závady v aplikaci Xiaomi Home / Mi Home. Bezpečná jízda za tmy Když je koloběžka zapnutá, krátce stiskněte tlačítko napájení pod displejem, aby se rozsvítilo přední světlo. V aplikaci Xiaomi Home / Mi Home můžete také nastavit, aby zadní světlo zůstalo stále rozsvícené pro bezpečnější jízdu v noci. Další technické parametry: Pneumatiky: 10" pneumatika Xiaomi DuraGel. Pracovní teplota: -10 °C až 40 °C. Skladovací teplota: -20 °C až 45 °C. Max. rychlost: 25 km/h (maximální rychlost pro každý režim: Chodec: 6 km/h; D: 20 km/h; S: 25 km/h; S+: 25 km/h). Baterie: Jmenovitá kapacita: 12 000mAh / 561,5 Wh. Teplota nabíjení: 0 °C ~ + 40 °C. Adaptér: Max. výstupní výkon: 124 W. Vstupní proud: 2A Max. Výstupní proud: 2.3A. Vstupní napětí: 100 - 240 VAC. Max. výstupní napětí: 54,6 V DC. Obsah balení: 1× Xiaomi 4 Ultra Electric Scooter. 1× napájecí adaptér. 1× 6hranný klíč T-rukojeť. 1× prodloužený adaptér trysky. 5× šroub. Uživatelský manuál. Důležité informace. Specifikace.

    Poznámka výrobce:

    Značka Xiaomi je čínská společnost zabývající se výrobou a prodejem elektroniky a spotřební elektroniky. Byla založena v roce 2010 a rychle se stala jedním z největších výrobců chytrých telefonů na světě.

    Hlavními rysy značky Xiaomi jsou kvalita, výkon a dostupnost. Výrobky Xiaomi jsou také známé pro svůj design, který je často moderní a elegantní.

    Xiaomi se také zaměřuje na vývoj svého vlastního uživatelského rozhraní MIUI, které je postaveno na Androidu. MIUI nabízí vlastní funkce a moderní vzhled, který se často setkává s oblibou u uživatelů.

    Společnost Xiaomi má také silnou online komunitu a spolupracuje s uživateli při vývoji svých produktů. Průběžně naslouchá zpětné vazbě uživatelů a aktualizuje své telefony a další produkty na základě jejich potřeb a přání.

    Díky svému úspěchu a inovacím se Xiaomi stalo mezinárodně uznávanou značkou elektroniky a díky svým dostupným cenám získalo velkou popularitu zejména v rozvíjejících se trzích.

    Stránky výrobce:

    https://www.mi.com/cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA