Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

6934177728631

Kód zboží

1626674

Výrobce
Xiaomi
EAN

6934177728631

Záruka
24 Měsíců

Mnohem bezpečnější, s větším výkonem • Max. výkon 600 W dává koloběžce sílu pro jednodušší a pohodlnější jízdu • Úhel stoupání až 16 % Režim spánku baterie • Pokud je baterie po dobu 10 ~ 15 dní nabita na

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Mnohem bezpečnější, s větším výkonem • Max. výkon 600 W dává koloběžce sílu pro jednodušší a pohodlnější jízdu • Úhel stoupání až 16 % Režim spánku baterie • Pokud je baterie po dobu 10 ~ 15 dní nabita na méně než 30 %, přepne se do režimu spánku, který ji ochrání a prodlouží její životnost Jistota bezpečnosti • Vylepšený hardware (nový skládací design) a software plně vyhovuje předpisům EN17128: 2020 a poskytuje mnohem bezpečnější zážitek z jízdy Přenosný design • Elegantní, snadno přenosný a bezpečný • Minimalistický design, tělo koloběžky z letecké hliníkové slitiny • Složení trvá jen 3 sekundy Duální brzdový systém • Vylepšená dvojitá kotoučová brzda na zadním kole zvyšuje účinnost ovládání; společně se systémem E-ABS na předním kole je brzdná dráha mnohem kratší Obnova energie • Systém rekuperace kinetické energie (KERS) rekuperuje kinetickou energii pohybujícího se vozidla při delším brzdění Pneumatiky • 8,5palcové pneumatiky účinně absorbují nárazy a zabraňují prokluzování Dva barevné styly • Dvě možnosti i pro náročnější zákazníky: černá a šedá barva Propojení s aplikací Mi Home • Po spárování koloběžky s telefonem pomocí Bluetooth můžete v reálném čase kontrolovat rychlost jízdy a zbývající energii Specifikace: *Hmotnost: 13,2 kg *Rozměry: 1080 × 430 × 1140 mm *Jmenovitý výkon: 300 W. *Max. rychlost: 25 km / h *Kapacita baterie: 7650 mAh 275 Wh *Brzdná dráha: 6,2 m *Kompatibilní s: Android 4.3 nebo iOS 9.0 a vyšší *Rozměry při složení: 1080 × 430 × 490 mm *Max. výkon: 600 W. *Úhel stoupání: 16% *Dojezd: 30 km *Obrazovka: LED s rychlostí / baterií / KM / režimy *Bezdrátové připojení: Bluetooth 4.1 BLE a vyšší *Obsah balení: Elektrická koloběžka, Nabíječka baterie, Imbusový klíč ve tvaru T, Prodlužovací tryska, Šroub × 5, Pneumatika × 1, Uživatelská příručka, Specifikace, Důležité informace

    Poznámka výrobce:

    Značka Xiaomi je čínská společnost zabývající se výrobou a prodejem elektroniky a spotřební elektroniky. Byla založena v roce 2010 a rychle se stala jedním z největších výrobců chytrých telefonů na světě.

    Hlavními rysy značky Xiaomi jsou kvalita, výkon a dostupnost. Výrobky Xiaomi jsou také známé pro svůj design, který je často moderní a elegantní.

    Xiaomi se také zaměřuje na vývoj svého vlastního uživatelského rozhraní MIUI, které je postaveno na Androidu. MIUI nabízí vlastní funkce a moderní vzhled, který se často setkává s oblibou u uživatelů.

    Společnost Xiaomi má také silnou online komunitu a spolupracuje s uživateli při vývoji svých produktů. Průběžně naslouchá zpětné vazbě uživatelů a aktualizuje své telefony a další produkty na základě jejich potřeb a přání.

    Díky svému úspěchu a inovacím se Xiaomi stalo mezinárodně uznávanou značkou elektroniky a díky svým dostupným cenám získalo velkou popularitu zejména v rozvíjejících se trzích.

    Stránky výrobce:

    https://www.mi.com/cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA