XOne hra Mafia: Definitive Edition

XOne hra Mafia: Definitive Edition
 
Kód zboží

1593613

Výrobce
Take 2
EAN

5026555362733

Záruka
24 Měsíců

Kompletně přepracovaná klasika se zcela novým herním enginem a CZ dabingem, aktualizovaný herní scénář, nové animace a dodatečné herní sekvence - to je Mafia: Definitive Edition, ve které se v roli taxikáře jménem Tommy Angelo ocitáte ve světě organizovan

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
411 Kč
Vaše cena bez DPH
340 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Kompletně přepracovaná klasika se zcela novým herním enginem a CZ dabingem, aktualizovaný herní scénář, nové animace a dodatečné herní sekvence - to je Mafia: Definitive Edition, ve které se v roli taxikáře jménem Tommy Angelo ocitáte ve světě organizovaného zločinu. Tommy, který se zpočátku brání svodům tohoto světa v zastoupení italské rodiny Salieri, si velmi záhy uvědomí, že některé odměny jsou prostě příliš velké na to, aby jim bylo možné dlouho odolávat...

    Datum vydání: 28.srpna 2020

    Poznámka výrobce:

    Take-Two Interactive Software, Inc., známá také jako Take-Two, je americká herní společnost se sídlem v New Yorku. Byla založena v roce 1993 a je jednou z předních herních společností na světě.

    Take-Two se specializuje na vývoj, vydávání a distribuci počítačových her. Společnost je známá pro své tituly, které bývají často charakteristické svojí originalitou a inovativním přístupem. Mezi jejich nejznámější herní série patří Grand Theft Auto (GTA), Red Dead Redemption, BioShock, NBA 2K a Max Payne.

    Grand Theft Auto je bezpochyby nejúspěšnější sérií od Take-Two. Tato sandboxová akční hra se stala fenoménem a získala si obrovskou popularitu po celém světě díky svému otevřenému světu, svobodě výběru a zaujímavému příběhu.

    Take-Two také spolupracuje s mnoha talentovanými herními vývojáři po celém světě a často podporuje a financuje nezávislé hry s originálními koncepty.

    Společnost se také angažuje v oblasti online her a mikrotransakcí, což někdy vzbuzuje kontroverze a kritiku ze strany hráčů.

    Stránky výrobce:

    http://www.take2games.com

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA