XONE/XSX hra Grid Legends

XONE/XSX hra Grid Legends
 

-7%

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

5030940124929

Kód zboží

1639413

Výrobce
Electronic Arts
EAN

5030940124929

Záruka
24 Měsíců

Hra GRID Legends nabízí strhující adrenalinový zážitek a napínavou akci na závodištích po celém světě. Vytvořte si vysněné motoristické soutěže, zapojte se do on-line závodu, staňte se součástí jedinečného a poutavého příběhu a vychutnejte si pocit vel

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Hra GRID Legends nabízí strhující adrenalinový zážitek a napínavou akci na závodištích po celém světě. Vytvořte si vysněné motoristické soutěže, zapojte se do on-line závodu, staňte se součástí jedinečného a poutavého příběhu a vychutnejte si pocit velkolepého akčního závodění.

    GRID Legends si nejlépe vychutnáte s přáteli a kolegy řidiči. Bez problémů vstupte do akce, zorganizujte perfektní hru pro více hráčů a vytvořte příběhy s ostatními závodníky. Vstupujte do událostí v reálném čase, navrhujte otevřený závod z Race Creator, hledejte live události, které odpovídají vašim preferencím, nebo si vytvořte soukromou lobby pro svou párty. Hráči mohou dokonce povolit přátelům a nepřátelům vstoupit do jakékoli události v reálném čase!

    Pomocí nástroje Race Creator navrhněte adrenalinem nabité závody a společně s přáteli si užijte typy událostí jako Elimination, elektrizující závody Boost či návrat Driftu. Pokud toužíte po závodě hypersportů a obrovských trucků, není problém!

    Staňte se součástí dramatického příběhového režimu Driven to Glory nebo se ponořte do našeho dosud největšího kariérního módu se stovkami vzrušujících událostí. Díky úchvatné škále různorodých vozů, novým městským lokalitám jako Londýn a Moskva, strhujícím typům herních událostí a drsné rivalitě na trati si vychutnejte nezapomenutelné závodní zážitky.


    Poznámka výrobce:

    Electronic Arts (EA) je jednou z největších herních společností na světě. Byla založena v roce 1982 a sídlí v Redwood City v Kalifornii. Společnost se specializuje na vývoj, vydávání a distribuci videoher pro různé platformy, včetně konzolí, počítačů a mobilních zařízení.

    EA je známá svou širokou škálou her, které zahrnují různé žánry, od sportovních her, jako Fifa a Madden NFL, po akční adventury, jako Battlefield a Mass Effect. Společnost také získala úspěch s herními sériemi The Sims, Need for Speed a Dragon Age.

    EA vlastní a spolupracuje s řadou herních vývojářských studií po celém světě, včetně BioWare, DICE, Maxis a Respawn Entertainment. Společnost také nabízí herní služby a platformu zvanou Origin, která umožňuje hráčům nakupovat, stahovat a hrát hry online.

    EA je také aktivní v oblasti e-sportu a pořádá různé herní soutěže a akce. Společnost si v průběhu let vysloužila mnoho ocenění, ale také čelila kritice, zejména kvůli obchodním modelům mikrotransakcí a kontroverzím kolem některých her.

    Stránky výrobce:

    https://www.ea.com/cs-cz

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA