XOne/XSX hra Mortal Kombat XI Ultimate

XOne/XSX hra Mortal Kombat XI Ultimate
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

5051890325051

Kód zboží

1605509

Výrobce
Take 2
EAN

5051890325051

Záruka
24 Měsíců

Ultimátní zážitek s Mortal Kombat 11 Převezměte kontrolu nad ochránci Earthrealm ve dvou kriticky oceňovaných kampaních hry, které vás zavedou na dobrodružství skrze ohýbající se čas, které pokračuje v epické sáz

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Ultimátní zážitek s Mortal Kombat 11 Převezměte kontrolu nad ochránci Earthrealm ve dvou kriticky oceňovaných kampaních hry, které vás zavedou na dobrodružství skrze ohýbající se čas, které pokračuje v epické sáze Mortal Kombat. MK11 Ultimate obsahuje kompletní seznam 37 bojovníků, včetně nových přírůstků Rain, Mileena a Rambo. Zahrnuje: Mortal Kombat 11, Mortal Kombat 11: Aftermath, Kombat Pack 1 a Kombat Pack 2. *Kombat Pack 2 - nové herní postavy Mileena, hybridní edenianský a tarkatanský klon Kitany, Rain, edenianský královský polobůh, Rambo - ikonický voják speciálních sil doprovázen hlasem Sylvestera Stallona. *Mortal Kombat 11: Aftermath první příběhové rozšíření, tři hratelné postavy (Fujin, Sheeva, RoboCop) a 10 dalších obleků pro postavy. *Kombat Pack 1 - šest hratelných postav (Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, The Joker, Terminator T-800, Spawn) a 25 obleků. *Mortal Kombat 11 - nabitý mnoha funkcemi a režimy pro všechny hráče včetně Story, Custom Character Variation System, Stage Fatalities, Friendships, Online, Towers of Time, Tutorial, Krypt, Kombat League včetně všech charakteristických Fatalities postav, které zobrazují brutální filmové vizuály.

    Poznámka výrobce:

    Take-Two Interactive Software, Inc., známá také jako Take-Two, je americká herní společnost se sídlem v New Yorku. Byla založena v roce 1993 a je jednou z předních herních společností na světě.

    Take-Two se specializuje na vývoj, vydávání a distribuci počítačových her. Společnost je známá pro své tituly, které bývají často charakteristické svojí originalitou a inovativním přístupem. Mezi jejich nejznámější herní série patří Grand Theft Auto (GTA), Red Dead Redemption, BioShock, NBA 2K a Max Payne.

    Grand Theft Auto je bezpochyby nejúspěšnější sérií od Take-Two. Tato sandboxová akční hra se stala fenoménem a získala si obrovskou popularitu po celém světě díky svému otevřenému světu, svobodě výběru a zaujímavému příběhu.

    Take-Two také spolupracuje s mnoha talentovanými herními vývojáři po celém světě a často podporuje a financuje nezávislé hry s originálními koncepty.

    Společnost se také angažuje v oblasti online her a mikrotransakcí, což někdy vzbuzuje kontroverze a kritiku ze strany hráčů.

    Stránky výrobce:

    http://www.take2games.com

    Parametry

    Typ distribuce: 

    krabice

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA