XOne/XSX - Sonic Origins Plus Limited Edition

XOne/XSX - Sonic Origins Plus Limited Edition
 
Part Nr.

5055277050611

Kód zboží

1693124

Výrobce
SEGA
EAN

5055277050611

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 23.06.2023 LEGENDÁRNÍ SONIC V NOVÉM POJETÍ Připravte se na klasické hry Sonic the Hedgehog™ jako nikdy předtím! Sonic Origins je zcela nová kolekce několika her, která znovu představuje oblíb

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
837 Kč
Vaše cena bez DPH
692 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 23.06.2023 LEGENDÁRNÍ SONIC V NOVÉM POJETÍ Připravte se na klasické hry Sonic the Hedgehog™ jako nikdy předtím! Sonic Origins je zcela nová kolekce několika her, která znovu představuje oblíbené 2D Sonic tituly, které byly původně vydány na platformě SEGA Genesis - Sonic The Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles a Sonic CD, digitálně remasterované pro platformy současné generace. Sonic Origins, vyvinutý společností SEGA® přináší legendární nonstop akci Sonic, kterou najdete v původních hrách, a zároveň přináší nový nádech díky remasterovanému vizuálnímu zpracování, přidaným funkcím, novému obsahu a režimům a dalším prvkům. KLASIKA V NOVÉM KABÁTĚ Dodejte Sonic Origins sílu díky zcela novým úvodním a závěrečným animacím pro každý titul! Od ikonické zóny Zeleného kopce až po zrádného robota Death Egg se budete řítit po paměti, abyste zmařili zlověstné plány Doktora Robotnika ve vybroušeném vysokém rozlišení! A až budete připraveni na výzvu, jaká tu ještě nebyla, zapněte odemykatelný herní režim Mirror Mode! KLASICKÉ A VÝROČNÍ REŽIMY V režimu Classic Mode zažijete sbírku několika starších her se Sonicem v jejich retro podobě. Tento režim obsahuje původní herní prezentaci a bude se hrát v klasickém stylu jediného života a Game Over. Chcete-li vyzkoušet něco nového, skočte do režimu Anniversary Mode s celoobrazovkovým zobrazením a nekonečným počtem životů, abyste si mohli užít zábavu i bez game overů. NOVĚ ODEMYKATELNÉ: MISE, MINCE A MUZEUM Vyzkoušejte své schopnosti a získávejte mince v soutěžích o různé mise v průběhu her. Hráči mohou za mince odemknout nový obsah z trezoru, vyzkoušet speciální etapu a další. NOVÉ HRATELNÉ POSTAVY Amy je nyní hratelná ve hrách Sonic the Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles a Sonic CD! Knuckles je také hratelný ve hře Sonic CD! TITULY HERNÍHO VYBAVENÍ Zahrajte si 12 klasických titulů Sonic Game Gear na moderních platformách, včetně hitů jako Sonic Drift 2, Sonic & Tails 2 a Tails Adventure! BALÍČEK VŠE V JEDNOM Sonic Origins Plus obsahuje veškerý dříve vydaný přídavný obsah: Extrémní mise, zrcadlový režim, dodatečná pozadí v letterboxu, nové animace postav v menu, dodatečnou hudbu z jiných titulů Sonic a další!

    Poznámka výrobce:

    SEGA Corporation je japonská herní společnost se sídlem v Tokiu. Byla založena v roce 1960 a původně se zaměřovala na výrobu arkádových strojů a herních konzolí. SEGA je známá pro své ikonické herní systémy, jako Sega Mega Drive (známá také jako Sega Genesis) a Sega Dreamcast.

    Společnost SEGA je známá svými herními sériemi a tituly. Mezi nejvíce ikonické hry patří ježek Sonic, který se stal maskotem společnosti. Ježek Sonic je rychlý a akční platformový hrdina, který se stal jednou z nejznámějších postav v herním průmyslu.

    Mezi další známé herní série od Sega patří například Virtua Fighter, Yakuza, Phantasy Star, Shinobi, Streets of Rage, czy Shenmue. Společnost SEGA také vydává her od dalších vývojářských studií a spolupracuje s externími partnery.

    V současné době se SEGA zaměřuje na vývoj a vydávání her pro konzole, PC a mobilní zařízení. V rámci mobilních her poskytuje hry pro iOS a Android prostřednictvím své divize SEGA Interactive.

    Stránky výrobce:

    http://www.sega.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA