XSX hra Cities: Skylines II Day One Edition

XSX hra Cities: Skylines II Day One Edition
 

-6%

Part Nr.

4020628600983

Kód zboží

1696170

Výrobce
UbiSoft
EAN

4020628600983

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 24.10.2023 Cities Skylines II Když si to dokážete představit, můžete to i postavit. Vybudujte město od základů a proměňte ho ve vzkvétající metropoli, kterou si dokážete představit jenom vy

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
1 159 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
1 093 Kč
Vaše cena bez DPH
903 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 24.10.2023 Cities Skylines II Když si to dokážete představit, můžete to i postavit. Vybudujte město od základů a proměňte ho ve vzkvétající metropoli, kterou si dokážete představit jenom vy. Budování v takovém měřítku jste ještě nikdy nezažili. Díky propracované simulaci a živoucí ekonomice vám Cities: Skylines II přináší budování světa bez omezení. Na začátku položte základy svého města. Vytvořte silnice, infrastrukturu a systémy, které umožňují každodenní život. Je to na vás – všechno. Jak se bude vaše město rozvíjet, záleží také na vás, ale plánujte strategicky. Každé rozhodnutí má svůj dopad. Dokážete napájet energií místní průmysl a zároveň posilovat ekonomiku pomocí obchodu? Díky čemu budou obytné čtvrtě vzkvétat, aniž by to zabilo ruch v centru? Jak uspokojíte potřeby a touhy obyvatel, aniž byste zruinovali rozpočet města? Vaše město nikdy nespí. Jako každý živoucí, dýchající svět se postupem času mění. Některé změny budou pomalé a postupné, zatímco jiné budou náhlé a nečekané. Takže zatímco se budou střídat roční období a den s nocí, vy se připravte jednat, když život nepůjde podle plánu. Neustále se rozšiřující komunita stavitelů znamená více příležitostí vybudovat skutečně dechberoucí město díky modům. Ty jsou nyní v Cities: Skylines II dostupnější. Cities: Skylines II, ta nejrealističtější a nejpodrobnější hra s budováním města, posune vaši kreativitu a schopnost řešit problémy na jinou úroveň. Díky nádherně kreslené grafice ve vysokém rozlišení vás bude inspirovat k tomu, abyste postavili město svých snů. Vlastnosti: Propracovaná simulace. Díky umělé inteligenci a spletité ekonomice se budou vaše volby promítat po celém městě. Pamatujte na to, až budete taktizovat, řešit problémy a reagovat na změny, výzvy a příležitosti. Epické měřítko, nekonečné možnosti. Cities: Skylines II vám umožní tvořit bez kompromisů. Nyní můžete stavět až do nebes a na větším území než kdy dřív. Proč ne? Vaše město jste vy. Města, která ožívají. Vaše rozhodnutí utvářejí životní cestu každého obyvatele a tento řetězec událostí definuje, kým jsou. Sledujte jejich životní vzestupy a pády, od lásky a ztráty k bohatství a blahu. Dynamický svět. Vyberte si mapu a nastavte pro své město podnebí. To určí přírodní síly, se kterými budete zápasit, abyste mohli své město rozšířit tváří v tvář rostoucí populaci, proměnlivému počasí a výzvám ročních období. Předobjednávkový bonus: 9 jedinečných pamětihodností + mapa Tampere Předobjednejte si hru ještě dnes a odlište své město díky 9 jedinečným budovám založeným na slavných pamětihodnostech z celého světa. Mezi pamětihodnosti patří Londýnské oko, Notre Dame, Národní galerie, Grand Hotel, Botanická zahrada, Näsinneula, Zvonice Xi'an, Sungnye a Japonský parlament. Součástí je rovněž mapa založená na geografii finského Tampere, domově Colossal Order (tvůrců hry).

    Poznámka výrobce:

    Ubisoft je jednou z předních herních společností na světě. Byla založena v roce 1986 v Carentoiru ve Francii a má hlavní sídlo v Montreuilu.

    Společnost se proslavila vývojem a vydáváním velkých herních sérií, mezi které patří Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs, Just Dance a Tom Clancy's. Tyto série získaly velkou popularitu a mnohé z nich se staly bestsellery, což přispělo ke globálnímu úspěchu Ubisoftu.

    Ubisoft je známý také pro svou otevřenost k experimentování s novými herními mechanismy a inovacemi. Společnost také aktivně podporuje vývoj nezávislých her prostřednictvím programu Ubisoft Indie, který nabízí financování a distribuci nezávislým vývojářským studiím.

    Další zajímavostí o Ubisoftu je jeho síť studií po celém světě, která spolupracují na vývoji her. Tato globální přítomnost umožňuje Ubisoftu přinášet různorodé a unikátní zážitky pro hráče.

    Ubisoft je také známý svým angažováním ve virtuální realitě a rozšířené realitě. Společnost vyvinula několik VR her a vydala vlastní VR headset s názvem Ubisoft Escape. Tím se stala jednou z mála herních společností, která se aktivně podílí na rozvoji této nové technologie.

    Stránky výrobce:

    http://www.ubi.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA