XSX hra Need for Speed Unbound

XSX hra Need for Speed Unbound
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

5030943123875

Kód zboží

1670281

Výrobce
Electronic Arts
EAN

5030943123875

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 02.12.2022 ZAČNĚTE DOLE, ZÁVOĎTE AŽ NA VRCHOL V Need for Speed™ Unbound je svět vaším malířským plátnem. Dokažte, že máte na to, abyste vyhráli The Grand, ultimátní pouliční závodní výzvu v L

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 02.12.2022 ZAČNĚTE DOLE, ZÁVOĎTE AŽ NA VRCHOL V Need for Speed™ Unbound je svět vaším malířským plátnem. Dokažte, že máte na to, abyste vyhráli The Grand, ultimátní pouliční závodní výzvu v Lakeshore. Během čtyř týdnů intenzivního závodění si vydělejte dostatek peněz na vsup do týdenních kvalifikací, porazte soupeře a udělejte si jméno na pouliční závodní scéně tím, jak dokážete přechytračit policajty. Naplňte si garáž precizně seřízenými speciály a ukažte se v ulicích ve svém stylu s exkluzivními doplňky za doprovodu pulzujícího globálního soundtracku, který rozhýbe každý kout světa. Vyjádřete se naplno pomocí nejnovějších uměleckých stylů a typických tagů vyjadřujících to, kým opravdu jste. Toto nejnovější pokračování série Need for Speed™ od studia Criterion Games™, které nabízí oddělené kampaně pro jednoho i více hráčů, přináší hodiny elektrizující a adrenalinové akce. Prvky a vlastnoti Celý svět je vaším plátnem Graffiti v Need for Speed™ Unbound ožívá v úplně novém jedinečném vizuálním stylu, který kombinuje nejnovější prvky street artu s nejrealističtějšími auty v historii série Need for Speed™. Používejte úplně novou sadu pro tvorbu výrazných vizuálních a zvukových efektů k podtržení vašeho řidičského umění včetně funkce Burst Nitrous, což je nová taktika přinášející ohromující pocit z rychlosti. Začněte dole, závoďte až na vrchol Abyste byli nejlepší, musíte riskovat. Zvolte si, kdy a jak vše vsadíte na jednu kartu. Projíždějte ulicemi obrovskými drifty, ujíždějte policajtům nebo sázejte bokem ze svého proti dalším závodníkům. Čas jsou peníze, takže najděte nejrychlejší způsob, jak získat dostatek peněz pro vstup do týdenních kvalifikací a probojování se do hlavního závodu v Lakeshore, The Grand. Ovládněte ulice Čím více závodů absolvujete, tím víc rozruchu okolo sebe vzbudíte. Zatímco se vám půjdou po krku policajti, musíte se takticky, za pomoci nových způsobů úniku, rozhodovat tak, abyste měli v honičkách s nimi navrch. Budete se jim snažit ujet, rozdáte si to s nimi na férovku nebo se schováte v podzemí Lakeshore? Ovládněte ulice a sbírejte za to odměny. Vyjádřete se naplno Dorazte na setkání a předveďte svůj jedinečný styl prostřednictvím nabídky stovek kosmetických předmětů, včetně exkluzivního oblečení od některých z předních inovátorů módy. Promítněte osobní styl i na svá auta, přetvořte si je pomocí unikátních polepů a výřezů a udělejte tak z nich legendární speciály. A až vyhrajete, nezapomeňte si vychutnat soupeře vlastními vítěznými pózami. Najděte volnost v pohybu Objevte průkopníky v žánru hiphopu a různé formy jeho interpretace z celého světa na průřezovém soundtracku, kde hrají prim A$AP Rocky a AWGE. Původní hudbu složil v duchu mezinárodně pestrého charakteru hiphopu inovativní francouzský producent Brodinski, kterému se podařilo propojit evropské techno s atlantskou trapovou scénou s cílem vystihnout undergroundovou závodní kulturu Lakeshore.

    Poznámka výrobce:

    Electronic Arts (EA) je jednou z největších herních společností na světě. Byla založena v roce 1982 a sídlí v Redwood City v Kalifornii. Společnost se specializuje na vývoj, vydávání a distribuci videoher pro různé platformy, včetně konzolí, počítačů a mobilních zařízení.

    EA je známá svou širokou škálou her, které zahrnují různé žánry, od sportovních her, jako Fifa a Madden NFL, po akční adventury, jako Battlefield a Mass Effect. Společnost také získala úspěch s herními sériemi The Sims, Need for Speed a Dragon Age.

    EA vlastní a spolupracuje s řadou herních vývojářských studií po celém světě, včetně BioWare, DICE, Maxis a Respawn Entertainment. Společnost také nabízí herní služby a platformu zvanou Origin, která umožňuje hráčům nakupovat, stahovat a hrát hry online.

    EA je také aktivní v oblasti e-sportu a pořádá různé herní soutěže a akce. Společnost si v průběhu let vysloužila mnoho ocenění, ale také čelila kritice, zejména kvůli obchodním modelům mikrotransakcí a kontroverzím kolem některých her.

    Stránky výrobce:

    https://www.ea.com/cs-cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA