Yealink Meetingboard 65 - all in one, obrazovka 65", ozvučení, kamera

Yealink Meetingboard 65 - all in one, obrazovka 65", ozvučení, kamera
 
Part Nr.

10001533

Kód zboží

1694835

Výrobce
Yealink
EAN

10001533

Záruka
24 Měsíců

Odemkněte kreativní týmovou práci Yealink MeetingBoard65 efektivně usnadňuje digitální spolupráci tím, že kombinuje vše v místnosti, od výpočetní jednotky až po široký 65 palcový dotykový displej pro spolupráci, k

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
109 553 Kč
Vaše cena bez DPH
90 540 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Odemkněte kreativní týmovou práci Yealink MeetingBoard65 efektivně usnadňuje digitální spolupráci tím, že kombinuje vše v místnosti, od výpočetní jednotky až po široký 65 palcový dotykový displej pro spolupráci, kameru 4K, pole mikrofonů, reproduktory a vestavěný Microsoft Teams. Operační systém Android 10 a osmijádrový vysoce výkonný čipset nabízejí maximální výkon. Uživatelé mohou rychle a snadno využívat videokonference se spolupráci na whiteboardu s možností integrované vzdálené správy pro ty, kteří pracují z domova nebo mimo pracoviště. Pište plynule, tvořte svobodně Citlivý displej a kreativní funkce tabule MeetingBoard, jako např. nástroje kreslení, diagramy pro spolupráci a další bohatý obsah, pomáhají zvýšit kreativitu a produktivitu týmu. Microsoft Whiteboarding, zajišťuje bezproblémovou spolupráci v reálném čase během brainstormingu, plánování projektů nebo řešení problémů pomocí jednoduchých kliknutí na chytré tabuli. Podívejte se na všechny a buďte lépe propojení Díky kameře s rozlišením 4K a výkonnému kódování a dekódování MeetingBoard65 realizuje skutečně plynulé a stabilní HD schůzky týmů. Kamera je založena na technologii umělé inteligence a přináší funkci autoframing, speaker tracking (sledování mluvčího) a zpracování obsahu z více zdrojů. Slyšet a být slyšen, vždy zřetelně Díky vestavěným 16 mikrofonům MEMS s beamforming technologii a soustavě šesti výkonných reproduktorů - 4 reproduktory s plným rozsahem a 2 výškové reproduktory MeetingBoard poskytuje HD plně duplexní stereofonní zvuk s pokrytím až 8 metrů. MeetingBoard je vybaven nezávislým zvukovým procesorem a algoritmem pro potlačení šumu založeným na umělé inteligenci společnosti Yealink, co zajišťuje čistotu hlasu i v otevřeném prostoru. Zjednodušený pracovní prostor Stojan na kolečkách (volitelné) nebo držák na stěnu (součást balení), vyberte si způsob, který vám vyhovuje. Stačí zapojit jen kabel napájení a všechny vaše místnosti jednoduše proměníte v pracovní prostor pro spolupráci. Součástí balení je pouze držák na stěnu. Stojan na kolečkách je nutné dokoupit zvlášť.

    Poznámka výrobce:

    Yealink je mezinárodní společnost specializující se na výrobu a dodávání komunikačních zařízení, především IP telefonů a video konferenčních systémů. Společnost byla založena v roce 2001 v Číně a od té doby se stala jedním z předních světových dodavatelů komunikačního vybavení.

    Yealink nabízí širokou řadu produktů, které splňují potřeby různých zákazníků, včetně malých a středních firem, korporací a poskytovatelů služeb. Nabídka zahrnuje IP telefony, konferenční telefony, video konferenční zařízení, rozšíření a příslušenství.

    Produkty Yealink jsou známé pro svou kvalitu zvuku, snadné používání, vysokou spolehlivost a atraktivní design. Navíc Yealink věnuje značnou pozornost interoperabilitě, což znamená, že jejich zařízení lze snadno integrovat s různými platforem a poskytovateli komunikace.

    Stránky výrobce:

    https://www.yealink.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA