Yealink YHS34 Lite Dual náhlavní souprava na obě uši s QD-RJ9 konektory

Yealink YHS34 Lite Dual náhlavní souprava na obě uši s QD-RJ9 konektory
 
Part Nr.

YHS34LiteDual

Kód zboží

1648218

Výrobce
Yealink
EAN

6938818307308

Záruka
24 Měsíců

Yealink YH34 Dual Lite je profesionální drátová náhlavní souprava na obě uši s QD a RJ9 konektorem. Tento model náhlavní soupravy je tvarovaný tak, aby byl co nejlehčí a pohodlně se nosil po celý pracovní den. Podporuje

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
800 Kč
Vaše cena bez DPH
661 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Yealink YH34 Dual Lite je profesionální drátová náhlavní souprava na obě uši s QD a RJ9 konektorem. Tento model náhlavní soupravy je tvarovaný tak, aby byl co nejlehčí a pohodlně se nosil po celý pracovní den. Podporuje funkci QD (Quick Disconnect) a je kompatibilní s celou řadou Yealink IP telefonů. Je to stylová náhlavní souprava určená pro pracovníky, kteří tráví spoustu času telefonní komunikaci. Náhlavní souprava YHS34 vyrobená pro hovory je vybavena reproduktorem s vysokým poměrem signálu k šumu a speciálním designem náušníku, který se pohodlně nosí, a to i po celý pracovní den. Pasivní potlačení šumu vytváří bohatší a jasnější konverzace se sníženým hlukem pozadí. Funguje ihned po vybalení a díky konektorům QD a RJ9 umožňuje plug-and-play konektivitu k Yealink IP telefonům. Telefony mohou automaticky optimalizovat akustické parametry YHS34. Dokonalá shoda se stolními telefony Yealink vám poskytne optimalizovanou kvalitu zvuku. Náhlavní souprava je navržena s vyměnitelnými měkkými pěnovými polštářky na uší, které jemně zakrývají ucho a umožňují dlouhé hovory. Díky nim si budete neustále užívat nejvyšší pohodlí. YH34 jsou o 10 - 30% lehčí než jiné náhlavní soupravy ve stejné kategorii. Extrémně lehká konstrukce umožňuje pohodlné celodenní nošení. Díky ergonomickému designu je tato náhlavní souprava dostatečně pohodlná pro dlouhé konferenční hovory a celodenní používání. Funkce: Plug-and-play HD Voice / Wideband provedení reproduktoru Mikrofon s potlačením hluku a pasivní potlačení šumu Technologie ActiveProtection chrání uživatele před akustickým úrazem Nastavitelné rameno mikrofonu 330°, snadné nastavení bez zlomení Důležité informace: - Konektor: QD a RJ9 - Citlivost mikrofonu: -44.0 dB re. 1 V/Pa - Citlivost reproduktoru: 93 dB SPL @ 1 kHz - Vstupní výkon reproduktorů: max 10 mW - Barva: černá - Hmotnost: 181 g Obsah balení: náhlavní soustava YHS34, QD do RJ9 kabel, uživatelská příručka.

    Poznámka výrobce:

    Yealink je mezinárodní společnost specializující se na výrobu a dodávání komunikačních zařízení, především IP telefonů a video konferenčních systémů. Společnost byla založena v roce 2001 v Číně a od té doby se stala jedním z předních světových dodavatelů komunikačního vybavení.

    Yealink nabízí širokou řadu produktů, které splňují potřeby různých zákazníků, včetně malých a středních firem, korporací a poskytovatelů služeb. Nabídka zahrnuje IP telefony, konferenční telefony, video konferenční zařízení, rozšíření a příslušenství.

    Produkty Yealink jsou známé pro svou kvalitu zvuku, snadné používání, vysokou spolehlivost a atraktivní design. Navíc Yealink věnuje značnou pozornost interoperabilitě, což znamená, že jejich zařízení lze snadno integrovat s různými platforem a poskytovateli komunikace.

    Stránky výrobce:

    https://www.yealink.com

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA