ARCTIC Thermal pad TP-3 100x100mm, 1,0mm (Premium Performance Thermal Pad)

ARCTIC Thermal pad TP-3 100x100mm, 1,0mm (Premium Performance Thermal Pad)
 
Part Nr.

ACTPD00053A

Kód zboží

1684220

Výrobce
Arctic
EAN

840033401777

Záruka
24 Měsíců

Vysoký výkon - velmi měkký Na bázi silikonu a speciálního plniva předčí TP-3 také vysoce výkonné podložky, zvláště když se typicky vyskytují výškové rozdíly blízko umístěných třísek kvůli výrobním tolerancím. TP-3 nabízí vynikající tepelnou vodivost i pře

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
151 Kč
Vaše cena bez DPH
125 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Vysoký výkon - velmi měkký
    Na bázi silikonu a speciálního plniva předčí TP-3 také vysoce výkonné podložky, zvláště když se typicky vyskytují výškové rozdíly blízko umístěných třísek kvůli výrobním tolerancím. TP-3 nabízí vynikající tepelnou vodivost i přes extrémně nízkou tvrdost.

    Jak se testuje?
    TP-3_thickness_comparison
    Minimalizace tepelného odporu
    Čím tenčí podložka, tím nižší tepelný odpor. Podložku TP-3 o tloušťce 0,5 mm lze snadno stlačit na 0,3 mm a vyrovnat tak výškové rozdíly mezi různými součástmi až do 0,2 mm. Vezměte prosím na vědomí, že vzhledem k extrémně nízké tvrdosti vyžaduje instalace 0,5mm podložky zvýšenou opatrnost. Přečtěte si prosím uživatelskou příručku.


    Všestranné aplikace
    Tepelně vodivé, vibrace tlumící, tvarovatelné, elektricky izolující – bezpečné a snadno použitelné. Měkká tepelně vodivá podložka je díky svým dobrým kompresním vlastnostem obzvláště šetrná ke komponentům a zároveň dobře vede teplo. Kromě standardního formátu pro M.2 je TP-3 k dispozici v různých velikostech a tloušťkách, které lze snadno řezat na požadovaný tvar a velikost. Díky tomu je ideální pro RAM, čipsety a IC všeho druhu, které se používají v PC, laptopech, konzolích, grafických kartách a elektronických zařízeních obecně.

    TP-3 řez tm
    Bezpečná manipulace
    ARCTIC TP-3 je elektricky izolující, nelepí a snadno se s ním manipuluje. To znamená, že v mnoha oblastech použití lze zajistit optimální a bezpečný přenos tepla.

    TP-3 lisován
    Překlenutí mezer
    TP-3 jsou měkčí než běžné destičky, a proto jsou zvláště vhodné pro různé výšky třísek a možné tolerance. Díky svým dobrým stlačitelným vlastnostem působí termopodložky jako perfektní výplň spár a přemosťují nerovné povrchy a vzduchové mezery bez namáhání citlivých a vyčnívajících součástí.

    Velikosti tloušťky TP-3
    Dostupné v různých tloušťkách a velikostech
    Naše termo podložky jsou k dispozici ve výběru 0,5 mm, 1,0 mm a 1,5 mm. Varianta 0,5 mm se ideálně hodí jako alternativa k teplovodivé fólii. Podložky jsou k dispozici v různých rozměrech v závislosti na jejich tloušťce. V případě potřeby lze podložky také nezávisle nařezat na jakoukoli velikost.

    TECHNICKÉ SPECIFIKACE & MANUÁL
    Všeobecné údaje
    Barva: Modrá
    Tvrdost: 55 Shore OO
    Teplota nepřetržitého používání: -40~150?
    Měrná hmotnost: 3,4 g/cm3
    Dielektrická konstanta @1MHz: 5,19
    Objemový odpor: 2,69 X 1012 ?-cm
    Hodnocení hořlavosti: UL 94 V-0


    High Performance - very soft
    Based on silicone and a special filler, TP-3 also outperforms high-performance pads, especially when height differences of closely spaced chips typically occur due to manufacturing tolerances. The TP-3 offers excellent thermal conductivity despite extremely low hardness.

    How is tested?
    TP-3_thickness_comparison
    Minimization of thermal resistance
    The thinner the pad, the lower the thermal resistance. The TP-3 pad with a thickness of 0.5 mm can easily be compressed to 0.3 mm and thus compensate for height differences between various components of up to 0.2 mm. Please note that due to the extremely low hardness, the installation of the 0.5 mm pad requires extra care. Please refer to the user manual.


    Versatile Applications
    Heat-conducting, vibration-damping, mouldable, electrically insulating - safe and easy to use. Thanks to its good compression properties, the soft heat conduction pad is particularly gentle on components and at the same time a good heat conductor. In addition to the standard format for M.2, the TP-3 is available in various sizes and thicknesses, which can be easily cut to the desired shape and size. This makes it ideal for RAMs, chipsets and ICs of all kinds, which are used in PCs, laptops, consoles, graphics cards and electronic devices in general.

    TP-3 cut dark
    Safe handling
    The ARCTIC TP-3 is electrically insulating, non-adhesive and easy to handle. This means that optimal and safe heat transfer can be ensured in many application areas.

    TP-3 pressed
    Bridging gaps
    The TP-3 are softer than conventional pads and therefore particularly suitable for different chip heights and possible tolerances. Thanks to their good compressibility properties, the thermal pads act as the perfect gap filler and bridges uneven surface and air gaps without stressing sensitive and protruding components.

    TP-3 thickness sizes
    Available in different thicknesses and sizes
    Our thermal pads are available in a choice of 0.5 mm, 1.0 mm and 1.5 mm. The 0.5 mm variant is ideally suited as an alternative to heat-conducting foil. The pads are available in different dimensions, depending on their thickness. If required, the pads can also be independently cut to any size.

    TECHNICAL SPECIFICATIONS & MANUAL
    General data
    Colour: Blue
    Hardness: 55 Shore OO
    Continuous Use Temperature: -40~150?
    Specific Gravity: 3.4 g/cm3
    Dielectric Constant @1MHz: 5.19
    Volume Resistance: 2.69 X 1012 ?-cm
    Flammability Rating: UL 94 V-0

    Poznámka výrobce:

    Společnost Arctic (Cooling) byla založena roku 2001 ve Švýcarsku. Společnost se zaměřila na vývoj a výrobu tichých chladících řešení pro osobní počítače. V roce 2010 z názvu společnosti Cooling zmizelo a zůstal jen Arctic. V portfoliu výrobce se totiž objevily i další produkty (USB huby, čtečky paměťových karet,..), které s chlazením neměly nic společného. Cílem společnosti je výroba produktů s příznivým poměrem cena/výkon, což se jí minimálně u produktů pro chlazení (ventilátory, chladiče CPU) stále daří.

    Stránky výrobce:

    https://www.arctic.de

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA