Flipper Zero - všestranný nástroj pro geeky

Flipper Zero - všestranný nástroj pro geeky
 
Kód zboží

1020738

Výrobce
Ostatní
Záruka
24 Měsíců

Flipper Zero je přenosný multi-nástroj pro pentestery a geeky v těle podobném hračce. Má rád hacking digitálních věcí, jako jsou rádiové protokoly, systémy kontroly přístupu, hardware a další. Je plně otevřený a přizpůsobitelný, takže ho můžete rozšíři

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
5 992 Kč
Vaše cena bez DPH
4 952 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Flipper Zero je přenosný multi-nástroj pro pentestery a geeky v těle podobném hračce. Má rád hacking digitálních věcí, jako jsou rádiové protokoly, systémy kontroly přístupu, hardware a další. Je plně otevřený a přizpůsobitelný, takže ho můžete rozšířit jakýmkoli způsobem, který se vám líbí.

     

    Co je tedy Flipper Zero?

    Tvůj kybernetický kamarád

    Idea Flipper Zero spočívá v kombinaci všech hardwarových nástrojů, které byste potřebovali pro průzkum a vývoj na cestách. Flipper byl inspirován projektem pwnagotchi, ale na rozdíl od jiných DIY desek je Flipper navržen s ohledem na pohodlí každodenního užití - má robustní pouzdro, pohodlná tlačítka a tvar, takže nejsou žádné špinavé PCB nebo škrábance na pinech. Flipper proměňuje vaše projekty na hru a připomíná vám, že vývoj by měl být vždy zábava. Flipper Zero je malý kousek hardwaru se zvědavou osobností kybernetického delfína. Může interagovat s digitálními systémy v reálném životě a růst, když ho používáte. Prozkoumávejte jakýkoli systém kontroly přístupu, RFID, rádiové protokoly a laďte hardware pomocí GPIO pinů.

    Flipper Zero je zcela autonomní a lze jej ovládat pomocí pětipolohového směrového tlačítka bez dalších zařízení, jako jsou počítače nebo smartphony. Běžné skripty a funkce jsou dostupné z menu.

    Pro větší kontrolu můžete k Flipperu připojit přes USB. Místo TFT/IPS/OLED jsme se rozhodli vestavět cool staromódní LCD displej, který je perfektně viditelný na slunci a má ultra nízkou spotřebu energie 400nA se vypnutým podsvícením.

     

    Přijímač a vysílač pro frekvence pod 1 GHz

    Toto je operační rozsah pro širokou třídu bezdrátových zařízení
    a systémů kontroly přístupu, jako jsou dálkové ovladače garážových vrat, závory, IoT senzory a bezklíčové dálkové systémy.

    Flipper má integrovanou anténu 433MHz a čip CC1101, což z něj dělá výkonný přijímač a vysílač schopný dosahu až 50 metrů.

     

    Přizpůsobitelná rádiová platforma

    CC1101 je univerzální přijímač a vysílač navržený pro bezdrátové aplikace s velmi nízkým výkonem. Podporuje různé typy digitálních modulací, jako jsou 2-FSK, 4-FSK, GFSK a MSK, stejně jako OOK a flexibilní tvarování ASK. Můžete provádět jakoukoli digitální komunikaci ve vašich aplikacích, jako je připojení k IoT zařízením a systémům kontroly přístupu.

    A ještě jedna věc - Flipper používá k komunikaci s ostatními Flippers frekvenci 433 MHz, takže můžete najít nějaké kybernetické delfínské přátele :)

     

    125kHz RFID

    Tento typ karet je široce používán v starých systémech kontroly přístupu po celém světě. Je poměrně hloupý, ukládá pouze N-bajtové ID a nemá žádný autentizační mechanismus, což umožňuje jeho čtení, klonování a emulaci kýmkoli. Anténa 125 kHz se nachází na spodní straně Flipperu - může číst karty EM-4100 a HID Prox, ukládat je do paměti pro pozdější emulaci.

    Můžete také emulovat karty ručním zadáním jejich ID. Navíc, majitelé Flipperu mohou vzdáleně vyměňovat ID karet.

     

    NFC - Vysokofrekvenční blízkostní karty

    Flipper Zero má vestavěný NFC modul (13,56 MHz). Spolu s modulem 125kHz se Flipper stává ultimátním RFID zařízením pracujícím jak v nízkofrekvenčním (LF), tak ve vysokofrekvenčním (HF) rozsahu. NFC modul podporuje všechny hlavní standardy.

    Funguje to v podstatě stejně jako modul 125 kHz, což vám umožňuje interagovat s NFC kompatibilními zařízeními - číst, zapisovat a emulovat HF tagy.

     

    Bluetooth - připojení k aplikaci

    Flipper Zero má vestavěný modul Bluetooth. Stejně jako u ostatních bezdrátových funkcí Flipperu budeme poskytovat open source knihovnu pro přidání podpory Flipperu do aplikací vytvořených komunitou.

    Plná podpora BLE umožňuje Flipperu Zero fungovat jak jako hostitel, tak jako periferní zařízení, což vám umožňuje připojit váš Flipper k zařízením třetích stran a současně k smartphonu.

    Naši mobilní vývojáři navrhují oficiální aplikace pro iOS a Android, abyste mohli využít potenciál Flipperu s větší obrazovkou a větší kontrolou.

     

    Infravysílač

    Infravysílač může vysílat signály pro ovládání elektroniky, jako jsou televizory, klimatizace, stereo systémy a další.

    Flipper má vestavěnou knihovnu běžných sekvencí příkazů dodavatelů televizorů pro ovládání výkonu a hlasitosti. Tato knihovna je neustále aktualizována uživateli komunity Flipper, kteří do databáze dálkového ovladače Flipper IR nahrávají nové signály.

    Funkce učení infravysílání

    Flipper Zero má také IR přijímač, který může přijímat signály a ukládat je do knihovny, takže můžete uložit jakékoli z vašich stávajících dálkových ovladačů pro pozdější vysílání příkazů a nahrát je do veřejné databáze IR Remote, abyste je mohli sdílet s ostatními uživateli Flipperu.

     

    Externí úložiště pro aplikace a data

    Flipper musí ukládat spoustu velkých dat: kódy dálkových ovladačů, databáze signálů, slovníky, obrazové aktiva, protokoly a další. Všechna tato data lze ukládat na SD kartu, stejně jako uživatelské pluginy.

    Slot pro SD kartu má konektor typu push-push, takže karta bude uvnitř spolehlivě zajištěna a nebude vyčnívat. Flipper Zero podporuje jakoukoli microSD kartu formátovanou ve FAT32 pro ukládání vašich dat, takže se nemusíte obávat, že by vám došla paměť. Karta není pro provoz Flipperu Zero nutná a není součástí balení.

     

    Nástroj pro průzkum hardware

    Flipper Zero je univerzální nástroj pro průzkum hardware, nahrávání firmwaru, ladění a fuzzing. Může být připojen k jakémukoli hardware pomocí GPIO pro jeho ovládání tlačítky, provádění vlastního kódu a tisk zpráv pro ladění na LCD displej. Může být také použit jako běžný USB na UART/SPI/I2C/aj. adaptér.

    Zcela autonomní
    Vestavěné napájecí piny 5V a 3.3V. Ovládání z vestavěných tlačítek a displeje, není vyžadován PC.

    Konvertor SPI/UART/I2C na USB
    Komunikujte s jakýmkoli hardwarem z vaší desktopové aplikace.

    Nástroj pro nahrávání firmwaru
    Nahrajte jakýkoli typ paměti SPI, jako je EEPROM.

    Nástroj pro fuzzing
    Testujte jakékoliv protokoly a signály.


    iButton

    Flipper Zero má vestavěný konektor 1-Wire pro čtení kontaktních klíčů iButton (také známých jako DS1990A, Touch Memory nebo Dallas key). Tato stará technologie je stále široce používána po celém světě. Používá protokol 1-Wire, který nemá žádnou autentizaci. Flipper může číst tyto klíče, ukládat ID do paměti, zapisovat ID na prázdné klíče a emulovat samotný klíč.

    Flipper Zero má unikátní design kontaktního polštářku v rohu - jeho tvar funguje jako čtečka a sonda zároveň. Tento režim je také užitečný pro tiché zachycení datové linky 1-Wire.

     

    Technická specifikace:

    - MCU (mikroprocesor):

    • Model: STM32WB55RG
    • ARM Cortex-M4 32-bit 64 MHz (application processor)
    • ARM Cortex-M0+ 32 MHz (network processor)
    •  Flash: 1024 KB
    • SRAM: 256 KB

    - Displej:

    • LCD Monochromatický
    • Rozlišení: 128x64 px
    • Řadič: ST7565R
    • Rozhraní: SPI
    • Velikost: 1.4“

    - Baterie: LiPo 2000 mA·h
    - Sub-1 GHz modul:

    • Chip: TI CC1101
    • TX Power: 0 dBm max
    • Frekvence: 315 MHz, 433 MHz, 868 MHz, 915 MHz

    - NFC:

    • Frekvence: 13.56 MHz
    • Podporované karty: ISO-14443A/B; NXP Mifare® Classic®, Ultralight®, DESFire® atd.; FeliCa™; NFC Forum protokoly

    - RFID 125 kHz:

    • Frekvence: 125 kHz
    • Modulace: AM, PSK, FSK
    • Podporované karty: EM400x, EM410x, EM420x; HIDProx, Indala

    - GPIO:

    • 3.3 CMOS Level
    • Vstup 5V tolerance
    • Až 20 mA na pin

     - Bluetooth LE 5.0:

    • Výkon přenosu: 0 dBm max
    • RX Citlivost: -96 dBm
    • Data rate: 2 Mbps

    - Micro SD:

    • Až 64GB MicroSDHC
    • Rychlost čtení/zápis: až 5 Mbit/s

    - Infrared:

    • TX/RX vlnová délka: 800-950 nm
    • TX výkon: 300 mW

    - iButton:

    • Režim: Čtení/Zápis/Emulace
    • Podporované protokoly: Dallas DS1990A; CYFRAL

    - Rozměry: 100 x 40 x 25 mm
    - Hmotnost: 102g
    - Materiály: PC, ABS, PMMA
    - Provozní teplota: 0 ~ 40 °C
     

    Obsah balení:

    • Flipper Zero
    • USB kabel

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA