Scythe Thermal Elixer G

Scythe Thermal Elixer G
 
Part Nr.

SCTEG-1000

Kód zboží

1673272

Výrobce
Scythe
EAN

812623020750

Záruka
24 Měsíců

Scythe Thermal Elixer G, teplovodivá pasta, 3.5g

Nová generace teplovodivé pasty Scythe. Jedinečné složení s grafenem uvnitř zajistí TE-G vynikající výkon a dlouhodobou stabilitu. Nekorozivní a elektricky nevodivý TE-G je vhodný pro použití CPU a GPU aplikací, které vyžadují náročný výkon, jako je přeta

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
380 Kč
Vaše cena bez DPH
314 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nová generace teplovodivé pasty Scythe. Jedinečné složení s grafenem uvnitř zajistí TE-G vynikající výkon a dlouhodobou stabilitu. Nekorozivní a elektricky nevodivý TE-G je vhodný pro použití CPU a GPU aplikací, které vyžadují náročný výkon, jako je přetaktování nebo hraní her. Thermal Elixer G je nekřemíkové a nekorozivní mazivo, není elektricky vodivé. Je bezpečné jej používat na všech typech aplikací (CPU, grafická karta) bez rizika zkratu.

    Thermal Elixer G
    High Performance Thermal Paste / SCTEG-1000
    Thermal Elixer G is a new generation of Scythe thermal compound. Featuring unique formula with Graphene inside, the TE-G has superior performance and long-term stability. Non-corrosive and not electrically conductive, the TE-G is suitable to use CPU and GPU applications that require demanding performance such as overclocking or gaming.

    No electrical conductivity
    Thermal Elixer G is Non-Silicon and Non-corrosive grease, it is not electrically conductive. It is safe to use on all types of applications (CPU, graphic card) without causing the risk of short-circuits.

    Easy to apply and clean
    Thermal Elixer G is proprietary formulated grease that is easy to use and spread. Simply clean and wipe off with included cleaning wipe or tissue.

    Long-term stability
    High quality formula, the Thermal Elixer G remains stable and durable after a long period of usage. Once applied, it would last at least 5 years used on CPUs.

    SPECIFICATIONS

    Model Number: SCTEG-1000
    Thermal Conductivity : 11 W/m-K
    Thermal Impedance : 0.01°C -in/W
    Viscosity : 600k Cps
    Temperature : -20°C / +120 °C
    Capacity : 3.5g
    Content : 3.5g syringe, spatula, cleaning wipe

    Poznámka výrobce:

    Scythe je japonská společnost, která se specializuje především na výrobu a vývoj počítačových chlazení. Společnost byla založena v roce 2002 a rychle se stala známou pro své inovativní produkty a vysokou kvalitu.

    Scythe nabízí širokou škálu chladičů pro procesory (CPU) a grafické karty (GPU), včetně vzduchových a kapalinových řešení. Jejich chladiče jsou často oceněny pro svou efektivitu a schopnost udržet nízké teploty procesorů i při vysokém výkonu.

    Společnost Scythe se také zaměřuje na výrobu ventilátorů pro počítače a nabízí různé varianty, včetně tichých a výkonných modelů. Jejich ventilátory jsou oblíbené mezi uživateli, kteří si cení kvality, spolehlivosti a minimalizace hluku.

    Společnost Scythe si získala pověst díky svému designu, výkonu a spolehlivosti svých produktů. Je dobře hodnocena komunitou a často se objevuje na seznamu doporučených značek pro chlazení a ventilace počítačů.

    Stránky výrobce:

    https://www.scythe-eu.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA